تاریخ انتشار: سه شنبه 1405/07/07 - 01:15
کد خبر: 564754

ساترا عضو رسمی اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های آسیا شد

ساترا عضو رسمی اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های آسیا شد

بر اساس پیگیری‌های مدیریت تعاملات بین‌المللی ساترا، عضویت این سازمان در اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های آسیا و اقیانوسیه از سپتامبر ۲۰۲۶ رسمی شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت‌وتصویر فراگیر در فضای مجازی، در نتیجه پیگیری‌های مستمر، درخواست عضویت ساترا به‌عنوان عضو وابسته اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های آسیا و اقیانوسیه (ABU) به تصویب شورای اداری این اتحادیه رسید و عضویت ساترا از ۲۵ سپتامبر ۲۰۲۶ رسمیت پیدا کرد.

این دستاورد، گامی مهم در توسعه حضور و تعاملات بین‌المللی ساترا در حوزه تنظیم‌گری رسانه و ظرفیت‌سازی برای ارتباط و مشارکت در فعالیت‌های تخصصی این اتحادیه محسوب می‌شود.

معرفی ساترا در فهرست اعضای ABU و نشریه فصلی ABU News نیز می‌تواند به افزایش شناخت و دیده‌شدن حرفه‌ای ساترا در فضای رسانه‌ای و تنظیم‌گری بین‌المللی کمک کند. از طرفی، این عضویت می‌تواند ابزار مؤثری برای معرفی ظرفیت‌ها، مأموریت و جایگاه حرفه‌ای ساترا در فضای جهانی و تقویت تعاملات نهادی با شبکه‌های تخصصی بین‌المللی باشد.

همچنین در دوره‌های بازنگری تصمیمات و محدودیت‌های اتحادیه اروپا نسبت به ساترا، از جمله در موضوع تحریم‌ها، به‌عنوان یکی از پشتوانه‌های تعامل و ارائه تصویر دقیق‌تر از جایگاه و کارکرد ساترا مورد استفاده قرار گیرد.

این موفقیت را می‌توان یکی از نتایج ملموس و قابل توجه ساترا در مسیر توسعه همکاری‌های تخصصی، ارتقای شناخت جهانی و تقویت حضور مؤثرتر این سازمان تنظیم گر در مجامع بین‌المللی رسانه‌ای برشمرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نظم را به فضای سیاسی کشور بازگردانید!
اعتراضات سراسری دانش‌آموزان در فرانسه +عکس
تاکید عراقچی بر تداوم گفت‌ وگو و همکاری با همسایگان
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب به حجت‌الاسلام ناطق نوری
تقلای ترامپ برای بهره برداری از استعفای وزیر نفت ایران
برج میلاد تولدش را با شهروندان جشن می‌گیرد
کلاس‌های درس در فرانسه تا پایان هفته تعطیل می‌شوند
احضار سفیر فرانسه به وزارت خارجه در پی سرکوب اعتراضات دانش‌آموزی
شیخ نعیم قاسم: صهیونیست‌ها نمی‌توانند در جنوب لبنان بمانند
پیام سخنگوی دولت به مناسبت روز تهران
گوترش: آمریکا و ایران به جنگ پایان دهند و به دیپلماسی بازگردند
یحیی سریع: تحرکات دشمن در جبهه الوازعیه را دفع کردیم
آموزش جان‌فدایان(۲) +عکس
کرملین: پوتین و پزشکیان جمعه دیدار می‌کنند
معیریان: بخشی از سینمای ایران فیلم کودکانه می‌سازد نه فیلم کودک
دیدار نماینده ویژه سازمان ملل در امور لبنان با وزیر امور خارجه
واکنش دنیامالی به ابطال انتخابات تکواندو و درگیری علنی دو عضو فوتبالی
لاوروف: جنگ علیه ایران بر اقتصاد جهانی تأثیر منفی می‌گذارد
استقلال: سؤال AFC به معنای تشکیل پرونده یا احراز تخلف نیست
یحیی سریع: عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۶ بار به یمن حمله کرد
تصویب صندوق عدالت آموزشی برای حمایت از دانش‌آموزان مناطق محروم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top