تاریخ انتشار: یکشنبه 1405/07/12 - 11:55
کد خبر: 565029

قالیباف:

از عرضه ارز ۱۰ هزار دلاری تعجب کردم

از عرضه ارز ۱۰ هزار دلاری تعجب کردم

رئیس مجلس درباره اختصاص ارز به افراد بالای ۱۸ سال گفت: خود من، وقتی این موضوع را از رسانه‌ها مطلع شدم، واقعاً برای من هم متعجب بود و تعجب کردم که چه دلیلی دارد این کار انجام شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در جلسه علنی مجازی امروز (یکشنبه ۱۲ مهر) مجلس، در پاسخ به انتقاد مهدی کوچک‌زاده درباره سیاست جدید بانک مرکزی برای عرضه ۱۰ هزار دلار به افراد بالای ۱۸ سال، اظهار کرد: حتماً موضوعات اقتصادی و طرد اقتصادی، طراحی آخر دشمنی آمریکای جنایتکار با ملت ما است که در میدان نبرد یک شکست نظامی مطلق خورد.

وی با اشاره به شرایط جنگ ۴۰ روزه افزود: من در زمان جنگ ۴۰ روزه با صراحت تمام گفتم که آمریکا در میدان نظامی شکست خورد و امروز همه تلاش دشمن برای فشار اقتصادی به مردم ما است تا تاب‌آوری را پایین بیاورد و از سوی دیگر جنگ شناختی را دنبال کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به فضل الهی ان‌شاءالله هم با هوشمندی مردم، با صبر و تحمل مردم و حتماً با وظیفه‌ای که بر دوش ما مسئولان است، این موضوعات را دنبال خواهیم کرد.

قالیباف در بخش دیگری از سخنان خود درباره اختصاص ارز به افراد بالای ۱۸ سال گفت: خود من، وقتی این موضوع را از رسانه‌ها مطلع شدم، واقعاً برای من هم متعجب بود و تعجب کردم که چه دلیلی دارد این کار انجام شود.

رئیس مجلس در ادامه خطاب به کوچک‌زاده گفت: حرف شما را قبول دارم و همین امروز در جلسه هیات رئیسه، درباره موضوع اقتصادی و رسیدگی به این مسائل صحبت کردم که ما متمرکز شویم و این موضوعات را حتماً دنبال کنیم؛ مطمئن باشید دنبال می‌کنیم.

قالیباف در ادامه با اشاره به موضوع بیماران خاص و بیماران پروانه‌ای که کوچک‌زاده در سخنان خود مطرح کرده بود، اظهار کرد: جنابعالی درباره بیماران خاص و پروانه‌ای گفتید، واقعاً یکی از افتخارات مجلس یازدهم و دوازدهم را این می‌دانیم که موضوع بیماری‌های خاص که ده‌ها سال در کشور بلاتکلیف بود، امسال با ۱۷ همت در صندوق، به صورت وام قرض‌الحسنه مورد حمایت قرار گرفت.

قالیباف گفت: بنده شخصا این موضوع ارز را دنبال می کنم و حتماً اگر لازم شد در صحن بررسی کنیم، حتماً بررسی خواهیم کرد. در اولین جلسه نظارتی‌مان این بحث را دنبال می‌کنیم.

رئیس مجلس در پایان با تأکید بر ضرورت حفظ آرامش در شرایط کنونی گفت: ما در شرایطی هستیم که همه باید در عین اینکه اشکالات را می‌بینیم و به‌طور جدی دنبال می‌کنیم، آرامش و متانت را هم داشته باشیم. در عین حال، اصرار و پیگیری و خسته نشدن از کار را هم وظیفه خودمان بدانیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پاسخ «فوری، اثرگذار و بدون محدودیت جغرافیایی» به هر سطح و نوع از تهدید
دولت برای حل مشکلات پایتخت، همان سیاستی را تجویز کرده که عامل وضع موجود است
سلاح هسته‌ای؛ حق مسلم ماست
مخالفت نیمی از آمریکایی‌ها با جنگ نتیجه خطای محاسباتی کاخ سفید است
ماجرای عجیب فریزرهای خراب در پایگاه‌های نظامی آمریکا!
جنگ فناوری آمریکا و چین به شماره تلفن‌ها رسید
اس‌اندپی نسبت به آینده مالی متا هشدار داد
مأموریت نهادهای علمی برای به‌کارگیری ظرفیت نخبگان مشخص شد
گرم‌کن گرافنی ژاپنی در سه ثانیه گرم می‌شود
مهاجرت به دامنه‌ ir ضروری است / احتمال قطع دسترسی ناگهانی سازمان‌ها و نهادهای ایرانی به پورتال ‌های خود
افزایش وام ازدواج دانشجویان به ۱۰۰ میلیون تومان / وام فرزندآوری به ۶۰ میلیون تومان برای فرزند اول
شمارش معکوس برای جدال با مصر؛ تنیس ایران در اندیشه شکستن طلسم صعود
دو طلا در انتظار نمایندگان کاراته ایران در روسیه
نخودی مقتدرانه شروع کرد
شاهنامه روی صحنه، مقاومت در حاشیه / قهرمانانِ بی‌پیام
آشوب در اتاق جنگ آمریکا / پنتاگون درگیر تسویه‌حساب‌های داخلی
جهان در تنگنای گازوئیل
رویای ایرانِ فروپاشیده
از انتشار پیام رهبر معظم انقلاب خطاب به دانشجویان تا آغاز ثبت نام آزمون دکتری
مطالبه ملی بازنگری هسته‌ای به محضر رهبر انقلاب ارا‌ئه می‌شود
تکذیب ادعای سنتکام درباره مین‌روبی در تنگه هرمز توسط سخنگوی سپاه
افزایش وام ازدواج دانشجویان به ۱۰۰ میلیون تومان / وام فرزندآوری به ۶۰ میلیون تومان برای فرزند اول
محوطه دانشگاه سلمان فارسی کازرون پس از یک سال پیگیری همچنان بلاتکلیف است
مهلت ثبت نام اسکان دانشجویان ارشد دانشگاه تهران امشب به پایان می‌رسد
پیگیری راه‌اندازی دوره‌های مشترک تحصیلات تکمیلی میان دانشگاه‌های ایران و دانشگاه کوت عراق
امروز آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون دستیاری دندانپزشکی سال ۱۴۰۵
طراحی ۳۱ بازی فکری با مشارکت ۱۶۴ دانشجو در المپیک بازی‌های فکری ایران
درخشش دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در مسابقات ریاضی دانشجویی کشور
قول مساعد وزیر علوم برای بازگشت سقف سنی جذب هیئت علمی به ۴۵ سال
دانشگاه‌های جامانده از جذب هیئت علمی ۱۴۰۴ از فراخوان بعدی جا می‌مانند
نتایج نهایی پذیرش کاردانی نظام جدید سال ۱۴۰۵ اعلام شد
المپیادهای ورزشی درون‌دانشگاهی محور توسعه مشارکت ورزشی دانشجویان
ممنوعیت‌های ثبت‌نام در آزمون دکتری سال ۱۴۰۶؛ امکان ثبت نام تا ۹ آبان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top