تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/07/20 - 00:54
کد خبر: 565469

با اعلام سری سوم اصلاحات دفترچه؛

مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۵ و آزمون دانشجومعلم برای بار دوم تمدید شد

مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۵ و آزمون دانشجومعلم برای بار دوم تمدید شد

مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۵ و آزمون پذیرش دانشجومعلم برای بار دوم به دلیل اعلام رشته‌محل‌های جدید و اصلاحات (سری سوم دفترچه‌های انتخاب رشته تمدید شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ با اعلام رشته‌محل‌های جدید و اصلاحات (سری سوم) مربوط به دفترچه‌های راهنمای انتخاب رشته، مهلت انتخاب رشته آزمون‌های سراسری(کنکور) و دانشجو- معلم (تربیت معلم) و همچنین دفترچۀ راهنمای پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۵ تمدید شد.

به دنبال انتشار دفترچه‌های راهنمای انتخاب رشته برای رشته‌های با آزمون و همچنین دفترچۀ راهنمای ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی سراسری سال ۱۴۰۵ در تاریخ ۱۳ مهرماه ۱۴۰۵ و اطلاعیه تمدید و اصلاحات سری اول و دوم به تاریخ‌های ۱۶ و ۱۸ مهرماه ۱۴۰۵، اصلاحات و رشته‌محل‌های جدید مربوط به دفترچه‌های راهنمای فوق‌الذکر منتشر شد.

به‌منظور فراهم کردن تسهیلات بیشتر برای آن‌دسته از متقاضیان مجاز به انتخاب رشته در آزمون‌های سراسری و دانشجو- معلم سال ۱۴۰۵ که تاکنون برای انتخاب رشته اقدام نکرده‌اند یا مایل به ویرایش کدرشته‌محل‌های انتخابی خود هستند، ترتیبی اتخاذ شده است که بتوانند تا پایان روز دوشنبه ۲۰ مهرماه ۱۴۰۵ نسبت به انتخاب و ثبت رشته یا ویرایش آن اقدام کنند.

لذا متقاضیان باید در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه‌های راهنمای مذکور و اصلاحات مندرج در اطلاعیه‌های فوق و این اطلاعیه، به تارنمای سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه و نسبت به ثبت یا ویرایش کدرشته‌محل‌های انتخابی خود اقدام کنند.

متذکر می‌شود تاریخ ۲۰ مهرماه ۱۴۰۵ برای انتخاب و ثبت رشته یا ویرایش انتخاب رشته به هیچ وجه تمدید نخواهد شد.

همچنین متقاضیان ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرشِ صرفاً با سوابق تحصیلی سراسری سال ۱۴۰۵ نیز می‌توانند با توجه به دفترچه راهنمای ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرشِ صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی، اصلاحات مندرج در اطلاعیه‌های فوق و این اطلاعیه، تا پایان روز دوشنبه ۲۰ مهرماه ۱۴۰۵ نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته یا مشاهده و ویرایش کدرشته‌محل‌های انتخابی خود اقدام کنند.

رشته محل های جدید و اصلاحات (سری سوم)

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سلامت زنان در ایران؛ پیشگیری همچنان یک ضرورت است
وب‌ سایت عایق ایران؛ مرجع پخش و عرضه انواع پشم سنگ در تهران
معرفی گاز سری ونوس اخوان (بهترین مدل گاز رومیزی اخوان در بازار)
چرا ماکروویو جرقه می‌زند؟ ۷ علت اصلی و راهکارهای ایمن رفع آن
دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز
صحنه سقوط بالگرد شهید رئیسی برایم عادی نبود/ لوکیشن‌های اشتباه به ما می‌دادند
ادعای ونس درباره اختلاف‌نظر با ترامپ و تلفات آمریکا در جنگ علیه ایران
حجاب ممنوع در جمهوری آذربایجان ِمسلمان!
شهادت ۳۴۰ کودک از زمان آتش بس در غزه
مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته بدون آزمون دانشگاه آزاد تمدید شد
تکلیف رشته‌محل‌های یکبار پذیرش دانشگاه‌های غیرانتفاعی روشن شد
مهلت انتخاب رشته با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد
انفجار مهیب در ابرنفتکش بعد از برخورد با مین دریایی درتنگه هرمز
حمایت فوری برای بازسازی زیرساخت پردازشی AI
تکذیب مرگ دانشجوی دندانپزشکی بر اثر طاعون
جنگ محدود یا جنگ گسترده؟!
تجمع دانشجویان عضو دفتر تحکیم وحدت در اجتماع مردمی میدان فردوسی+عکس
عاقبت متخلفان، سوختن در آتش اعتماد به آمریکاست
حملات به ایران پیش از انتخابات آمریکا متوقف شد
سه ایرانی نامزد بهترین های آسیا شدند
کالابرگ کد ملی‌های ۳، ۴، ۵ و ۶ شارژ شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top