تاریخ انتشار: یکشنبه 1405/07/26 - 11:42
کد خبر: 565841

بازگشت رونالدو به تیم ملی پرتغال در هاله‌ای از ابهام

بازگشت رونالدو به تیم ملی  پرتغال در هاله‌ای از ابهام

رسانه سعودی به نقل از منابع نزدیک به ژسوس سرمربی تیم ملی فوتبال پرتغال گزارش داد که او همچنان بر شروط خود پافشاری می‌کند و بازگشت رونالدو به تیم ملی در هاله‌ از ابهام است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بازگشت کریستیانو رونالدو به تیم ملی فوتبال پرتغال در شرایط فعلی با ابهام روبه‌رو شده و احتمال ادامه غیبت این ستاره از ترکیب تیم ملی افزایش یافته است.

روزنامه «الریاضیه» عربستان به نقل از منبعی نزدیک به ژرژ ژسوس سرمربی تیم ملی پرتغال گزارش داد که بازگشت رونالدو به تیم ملی در مقطع کنونی دشوار به نظر می‌رسد هرچند همچنان احتمال دستیابی به راه‌حلی برای پایان دادن به اختلافات وجود دارد.

ژسوس خواهان بازگشت رونالدو است اما بر شروط و مقرراتی که تعیین کرده و زمینه‌ساز بروز اختلاف میان دو طرف شده است پافشاری می‌کند. به همین دلیلبازگشت کاپیتان پرتغال به توافق بر سر این مسائل بستگی دارد.

منبع نزدیک به ژسوس همچنین تأکید کرد که این اختلاف تاکنون تهدیدی برای ادامه فعالیت سرمربی در سمت خود نبوده و شایعات درباره احتمال برکناری یا کناره‌گیری او به دلیل اختلاف با کاپیتان تیم ملی صحت ندارد.

در همین حال پدرو پروئنسا رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال همچنان تلاش می‌کند جلسه‌ای مشترک میان رونالدو و ژسوس برگزار کند تا اختلافات میان آن‌ها برطرف شود. با این حال او تاکنون نتوانسته است دو طرف را برای برگزاری این نشست به توافق برساند و تلاش‌ها برای نزدیک کردن دیدگاه‌های آن‌ها ادامه دارد.

اختلاف میان رونالدو و ژسوس از دیدار پرتغال و نروژ در ماه سپتامبر آغاز شد. مسابقه‌ای که در جریان آن رونالدو با وجود انجام حرکات گرم‌کردن، تمام مدت روی نیمکت نشست. این اختلاف پس از آن شدت گرفت که ژسوس اعلام کرد رونالدو در دیدار مقابل دانمارک در ترکیب اصلی قرار نخواهد گرفت موضوعی که به خروج کاپیتان پرتغال از اردوی تیم ملی پیش از این مسابقه منجر شد.

رونالدو پس از این اتفاق با انتشار بیانیه‌ای از هواداران و هم‌تیمی‌هایش بابت ترک اردو عذرخواهی کرد اما مدعی شد ژسوس به دو توافق میان آن‌ها پایبند نبوده است. به گفته رونالدو توافق نخست به اختصاص حدود ۳۰ دقیقه بازی در دیدار مقابل نروژ مربوط می‌شد و توافق دوم نیز به روشن شدن وضعیت او در نشست خبری پیش از بازی با دانمارک ارتباط داشت.

ستاره پرتغالی ضمن اعلام آمادگی برای پذیرفتن پیامدهای تصمیم خود، تأکید کرد که همچنان راه بازگشتش به تیم ملی را باز می‌داند.

در سوی مقابل ژسوس اعلام کرده است که بازگشت رونالدو به تیم ملی به خواست خود این بازیکن بستگی دارد و تأکید کرده که به حضور او نیاز دارد؛ چه در ترکیب اصلی بازی کند و چه فرصت حضور در زمین را به دست نیاورد.

پروئنسا نیز این اختلاف را ناشی از یک سوتفاهم دانسته و بر لزوم حل‌وفصل داخلی آن تأکید کرده است. رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال همچنین ابراز امیدواری کرده که رونالدو در اردوی ماه نوامبر به تیم ملی بازگردد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لاجوردی: دشمن برای به حاشیه راندن بانوان ایرانی میلیاردها دلار هزینه می‌کند
تنگه هرمز سهام بانک‌های آمریکا را به سقوط کشاند
جلسه رأی اعتماد نمایندگان به وزیر پیشنهادی دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح+عکس
نیروهای مسلح ایران؛ آماده طرحی ویرانگرتر از جنگ‌های ۱۲ و ۴۰ روزه
«مهرداد اخلاقی کتابچی» با رای نمایندگان مجلس وزیر دفاع شد
جایگاه تمدن ایرانی با دروغگویی سیاست‌مداران ایران‌ستیز پنهان نخواهد شد
حضور دروازه‌بان استقلال در ترکیب هفته لیگ نخبگان آسیا
پیکرهای ۸۰۰۰ شهید در غزه همچنان زیر آوار است
سه اقدام فوری عدلیه برای بازسازی سرمایه اجتماعی در شرایط بحران
بازگشت رونالدو به تیم ملی پرتغال در هاله‌ای از ابهام
امیدواریم بسته «چشم‌روشنی» در البرز فعال شود
فیلم |تصاویری از افتتاحیه کاروان‌های راهیان نور شمال غرب
۲۹ دانشگاه میزان وثیقه تعهدات دستیاران پزشکی را اعلام کردند
رژیم آل سعود ۵ شهروند سعودی را اعدام کرد
چهل و دومین اطلاعیه پرداخت غرامت به جان‌باختگان پرواز ۷۵۲ اوکراین
آتش‌سوزی و تلفات در پایگاه نظامی آلبرتا کانادا
ابوالفضل محمدنژاد صاحب دومین مدال طلا شد
کسب ۲ مدال طلا و ۳ مدال برنز توسط آزادکاران ایران در پنج وزن نخست
حضور گسترده معترضان و برخورد شدید پلیس
باهنر از زینب ابوطالبی عذرخواهی کرد
ترکیب تیم ملی وزنه‌برداری اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top