تاریخ انتشار: شنبه 1405/08/09 - 12:04
کد خبر: 566467

محمدمهدی تهرانی؛

سلاح هسته‌ای؛ حق مسلم ماست

سلاح هسته‌ای؛ حق مسلم ماست

وقتی با آن بمب هسته‌ای دشمن مورد هدف قرار می‌گیرد تا قبل از اصابت بدون هرگونه آلودگی زیست‌محیطی مهار شود. سلاح هسته‌ای می‌تواند به صورت نقطه‌زن و با نقطه هدف محدود طراحی شود و مثلا یک پادگان نظامی را فقط هدف بگیرد. حتی انفجار بمب هیروشیما اگر در ارتفاعی بالاتر رخ می‌داد، فقط تاسیسات الکترونیکی شهر را نابود می‌کرد و اینها یعنی لزوم تفصیل در موضوع‌شناسی سلاح هسته‌ای. به تبع این تفصیل در موضوع‌شناسی، حکم هم تفصیل پیدا خواهد کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محمدمهدی تهرانی/// آخر سر آن حرف مگو از زبان رسای خطیب جمعه تهران فریاد شد:"بازنگری در دکترین هسته‌ای مطالبۀ ملی است"

حجت الاسلام حاج‌علی‌اکبری توضیح داد که "مطالبه بازنگری در دکترین هسته‌ای کشور واکنشی شتاب‌زده و هیجانی نیست، بلکه برآمده از آگاهی ملت ایران در مواجهه با بدعهدی‌های آمریکاست."

اما نسبت این هفته با فتوای رهبر شهید چه می‌شود؟ پاسخ واضح است. آن ناظر به کشتار جمعی بود. سلاح هسته‌ای می‌تواند کاربرد صلح‌آمیز داشته باشد؛ وقتی با آن بمب هسته‌ای دشمن مورد هدف قرار می‌گیرد تا قبل از اصابت بدون هرگونه آلودگی زیست‌محیطی مهار شود. سلاح هسته‌ای می‌تواند به صورت نقطه‌زن و با نقطه هدف محدود طراحی شود و مثلا یک پادگان نظامی را فقط هدف بگیرد. حتی انفجار بمب هیروشیما اگر در ارتفاعی بالاتر رخ می‌داد، فقط تاسیسات الکترونیکی شهر را نابود می‌کرد و اینها یعنی لزوم تفصیل در موضوع‌شناسی سلاح هسته‌ای. به تبع این تفصیل در موضوع‌شناسی، حکم هم تفصیل پیدا خواهد کرد.

و ضرورت تاریخی این تفصیل در حکم را حجت‌الاسلام حاج‌علی‌اکبری به خوبی بیان کرد:"چرا نباید در دکترین هسته‌ای تجدیدنظر کنیم؟ ملت ایران در طول سال‌های گذشته تجربه‌های دردناکی از رفتار آمریکا داشته است. طرف مقابل از خطوط قرمز ملت ایران عبور کرده، رهبر شهید انقلاب را به شهادت رسانده و به تعهدات و توافق‌های خود پایبند نمانده است."

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۱۳ آبان امسال متفاوت از سال‌های گذشته است
واگن‌های ویژه بانوان؛ پیشنهاد جنجالی در برلین و تجربه ایران
۴۰ هزار بانوی تهرانی در رویدادهای پاییزی «خانه شهر» شرکت کردند
چهارمین آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران ۱۵آبان برگزار می شود
نائب‌رئیس مجلس: وزیر اطلاعات به‌زودی معرفی می‌شود
جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۷ در آستانه تعویق ۱۱ ماهه
ایران نیروی دریایی و هوایی انگلیس را تروریستی اعلام کرد
جنگ اقتصادی و معیشتی، دغدغه مشترک مردم و کسب‌وکارها
تفکیک مسیر ارتقای اساتید علوم انسانی از رشته‌های مهندسی و کشاورزی
بازداشت ۳۰ معترض در تظاهرات شب گذشته فرانکفورت
پژمانفر: باید از NPT خارج شویم
در سومین هفته اعتراضات فرانسه صدها تن بازداشت شدند
هزاران نفر تابعیت آمریکایی را کنار می‌گذارند
برنامه آخرین روز مسابقات کشتی
ظرفیت جابه‌جایی مترو تهران با ورود واگن‌های جدید دو برابر می‌شود
افت هم‌زمان طلا، نقره و دلار در بازارهای جهانی و داخلی
قعر جدول قرمز است!
ایران چگونه چشم پدافند هوایی ارتش آمریکا را کور کرد؟+تصاویر
فیلم | ماندن در NPT به نفع کشور نیست
جنگ ایران به سفرهای دریایی جهان رسید
اعتراضات مردمی در آلبانی به درگیری کشیده شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top