تاریخ انتشار: چهارشنبه 1405/08/13 - 14:02
کد خبر: 566895

پای ترامپ به پرونده خدمتکار اینفانتینو باز شد

پای ترامپ به پرونده خدمتکار اینفانتینو باز شد

رئیس فیفا متهم شده است که با استفاده از ارتباطات خود با رئیس‌جمهور آمریکا برای دریافت مجوز کار خدمتکار خانگی‌اش در این کشور اقدام کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) با انتشار بیانیه‌ای تند ادعاهای مطرح‌شده درباره استفاده جیانی اینفانتینو، رئیس این نهاد، از روابط خود با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، برای دریافت مجوز کار در این کشور برای خدمتکار خانگی‌اش را رد کرد.

روزنامه «نیویورک پست» در گزارشی مدعی شده است که «یارلین دل سوکورو فرناندز» خدمتکار نیکاراگوئه‌ای اینفانتینو که در منزل او در شهر میامی مشغول به کار بوده پس از آنکه دونالد ترامپ در ژوئن ۲۰۲۵ توافق‌نامه‌های مربوط به چهار کشور آمریکای مرکزی را لغو کرد مجوز اقامت خود در آمریکا را از دست داده است.

با این حال فرناندز با وجود لغو مجوز اقامتش همچنان در استخدام اینفانتینو باقی مانده و نام او در فهرست کارکنان و حقوق‌ بگیران رئیس فیفا قرار داشته است.

در ادامه این گزارش ادعا شده است که اینفانتینو برای حل مشکل اقامت خدمتکار خود از «کارلوس کوردیرو» رئیس پیشین فدراسیون فوتبال آمریکا کمک خواسته تا زمینه ماندن او در ایالت فلوریدا را فراهم کند.

این در حالی است که گفته می‌شود فرناندز در درخواست خود برای دریافت مجوز اقامت و کار در آمریکا نشانی محل سکونت نادرستی ارائه کرده است. بر اساس ادعای مطرح‌شده اینفانتینو با استفاده از ارتباطات خود تلاش کرده است مسیر دریافت مجوز کار برای این خدمتکار را هموار کند.

این اتهامات در شرایطی علیه رئیس فیفا مطرح شده که او در روزهای اخیر به دلیل طرح ناموفق شرکت «فیفا فوروارد اینترپرایز» و همچنین برنامه جنجالی مربوط به فروش بلیت‌های جام جهانی با انتقادهایی روبه‌رو بوده است. اینفانتینو پیش‌تر بابت طرح بحث‌برانگیز فروش بلیت‌های جام جهانی عذرخواهی کرده بود اما همچنان با پرسش‌ها و فشارهای مختلف درباره عملکرد مدیریتی خود مواجه است.

فیفا در واکنش به ادعاهای مطرح‌شده، این اتهامات را به‌شدت رد کرده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مسیر مهاجرت به کانادا با موسسه کانادا مهر در اصفهان
ضرورت تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت و نقش وزارت علوم در پیشرفت کشور
طرح نوین تغذیه با محوریت دانشجویان اجرا می‌شود
برنامه ای برای تعطیلی ادارات و مدارس استان تهران نداریم
صدای کودکان جنگ‌زده نباید در منازعات سیاسی گم شود
۲.۵ تریلیون دلار از ارزش غول‌های فناوری دود شد
مهلت دانشجویان الزهرا(س) برای ثبت‌نام وام تحصیلی و ودیعه مسکن متأهلی
تقابل غول‌های فناوری با قانون حمایت از کودکان
سرقت کم‌سابقه از یک بانک بزرگ فرانسوی
تلاش اپل برای حذف عبارت «ترامپِ دیکتاتور» از آیفون
اسنپ‌چت قابلیت دوست‌یابی کودکان انگلیسی را بست
الگوریتم تیک‌تاک زیر ذره‌بین اتحادیه اروپا
دانشگاه شهید بهشتی دلایل عدم تعلق وام دانشجویی را اعلام کرد
امروز آخرین فرصت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری فوق تخصصی
کاهش شانس پیروزی نزدیکان ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
وزیر علوم: حدود ۶ هزار واحد خوابگاه دانشجویی در کشور در حال ساخت است
استقلال میان نتیجه‌گیری و جوان‌گرایی گرفتار شده
ثبت‌نام بیش از هزار نودانشجوی کارشناسی ارشد در دانشگاه الزهرا(س)
احتمالا تغییراتی در دولت آمریکا ایجاد می‌کنم
رشد ارزش سهام برخی شرکت‌های فناوری در سایه برد دموکرات‌ها
جی پی تی۶ سایبر رونمایی شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top