به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» ، سایت اینترنتی حامی هاشمی در میان اخبار متعددی که طی 24 ساعت اخیر بر روی خروجی خود قرار داده هیچ اشارهای به حضور حماسی مردم کشورمان در راهپیمایی روز 22 بهمن نکرده است.
این سایت اینترنتی که طی 24 ساعت گذشته بیش از 40 خبر را بر روی خروجی خود قرار داده، هیچ اشاره ای به حماسه مردمی در روز گذشته نکرده است.
سایت زیرزمینی آیندهاز چندین ماه قبل فیلتر شده است اما با استفاده از سرویس "آر اس اس" میکوشد تا اخبار تولیدی خود را در اختیار مخاطبان خود قرار دهد.
این پایگاه اطلاع رسانی که طی ماههای اخیر یکی از مراکز خط دهی به حامیان آقای موسوی نیز بوده است تاکنون به پوشش خبری اغتشاشات گروه موسوم به سبز در روزهای "13 آبان"، "16 آذر" و روز عاشورا به طور ویژهای پرداخته است.
گفتنی است، سایت اینترنتی مذکور تاکنون با ادعای دلسوزی برای نظام و انقلاب، مطالب توهین آمیز بسیاری نسبت به مقدسات، مراجع و علما و شخصیتهای نظام منتشر کرده است که چندین بار باعث فیلتر شدن آن شد.
با این حال مشخص نیست که این پایگاه اینترنتی چرا نسبت به حضور بی سابقه مردم در روز 22 بهمن اینگونه سکوت کرده است.



