تاریخ انتشار: پنجشنبه 1348/10/11 - 03:30
کد خبر: 6014

کواکبیان: با فتنه برخورد کنید

در این دیدار که در آستانه سالگرد قیام تاریخی مردم تبریز در ۲۹ بهمن سال ۵۶ برگزار شد، رهبر انقلاب اسلامی با تجلیل از این حرکت انقلابی، مبتکرانه و تأثیرگذار مردم هوشیار و وفادار آذربایجان و تبریز، به تبیین دلایل ماندگاری انقلاب اسلامی ایران و گسترش نفوذ و اثرگذاری آن در میان ملت‌ها پرداختند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» ، مصطفی کواکبیان، نماینده اصلاح طلب مجلس، حماسه 22 بهمن را تاریخی و بی نظیر خواند و تصریح کرد:‌ این حماسه متعلق به هیچ جناح خاصی نیست چرا که مردم با حضور گسترده خود با ولایت بیعتی مجدد و انقلاب را تاییدی دوباره کردند.

22" بهمن امسال مشخص کرد که مردم چه می‌خواهند"فرازی از بیانات رهبری معظم است که توسط رسانه‌ها مورد تحلیل قرار گرفت.

اینکه مردم در روز 22 بهمن مشخص کردند چه می‌خواهند و با حضور خود بیانگر چه چیزی بودند سوالی است که از سیاسیون و چند تن از نمایندگان مردم در خانه ملت پرسیدیم.

*مردم برخورد قاطع با فتنه‌گران را می‌خواهند

مصطفی کواکبیان، نماینده اصلاح طلب مجلس، در گفت و گو با شبکه ایران حماسه 22 بهمن را تاریخی و بی نظیر خواند و تصریح کرد:‌ این حماسه متعلق به هیچ جناح خاصی نیست چرا که مردم با حضور گسترده خود با ولایت بیعتی مجدد و انقلاب را تاییدی دوباره کردند.

نماینده سمنان در مجلس هشتم با بیان اینکه در راهپیمایی 22 بهمن همه جریان‌ها و گروه‌های سیاسی حضور پیدا کرده بودند تا به منافقین و خیانتکاران بگویند ایران اسلامی همیشه پابرجا خواهد بود، اظهار داشت: جریان برانداز، ‌منافقین و خارج نشینان دست نشانده غرب با دیدن حضور با شکوه ملت از مقاصد شوم خود ناامید شدند.

عضو فراکسیون اقلیت مجلس شورای اسلامی با عنوان این مطلب که مردم با حضور خود به مسئولان و تمام جریان ها و گروه‌ها پیام داشتند،‌ گفت:‌ پیام مردم همین بود که حضرت آقا فرمودند و حالا این خواص و مسئولان هستند که باید پاسخ ملت را بدهند.

*22 بهمن مهر پایانی بر تمام آمال و آرزوهای فتنه‌گران

حجت الاسلام حسین ابراهیمی دیگر نماینده مجلس شورای اسلامی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ما حماسه حضور ملت ایران در 22 بهمن را مهر پایانی بر تمام آمال و آرزوهای فتنه‌گران دانست و تصریح کرد: این حضور پیام خود را به روشنی منتقل کرد پیامی که مخاطبان آن سران فتنه داخلی و خارجی بودند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با یادآوری حماسه به یادماندنی نهم دیماه که در پی انزجار از آشوبگران عاشورای حسینی صورت گرفت، اظهار داشت: ملت عزیز ایران همان طور که در پیام حضرت آقا آمده است در تمام عرصه‌ها و صحنه‌هایی که نیاز به حضورشان باشد به تکلیف خود عمل کرده‌اند.

رئیس ستاد هماهنگی مساجد سراسر کشور افزود: مردم با حضور خود حجت را بر همگان تمام کردند و خواستار مجازات فتنه‌گران و سران آنان شدند.

نماینده مردم بیرجند در مجلس شورای اسلامی با عنوان این مطلب که نمایندگان مجلس با اعلام شکایت خود از سران فتنه به قوه‌قضائیه به وظیفه خود عمل کردند، اظهار داشت: اکنون تعلل از جانب دستگاه قضایی را به صلاح نمی‌دانیم.

*مردم نخواهند گذاشت افراد دیگری به جای آنان تصمیم گیری کنند

اسماعیل کوثری نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به خبرنگار شبکه ایران گفت: همان طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند"مردم مشخص کردند چه می‌خواهند"و اکنون این وظیفه دستگاه‌های مربوطه است که به درخواست ملت رسیدگی کند.

ماینده تهران در مجلس بیان داشت: مردم با خلق حماسه 22 بهمن به فتنه‌گران و مدعیان تقلب نشان دادند که به احدی اجازه دخالت در رای و نظر خود را نمی‌دهند و نخواهند گذاشت افراد دیگری به جای آنان تصمیم گیری کنند.

*انزجار مردم از سران فتنه

اسدالله بادامچیان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و قائم مقام حزب موتلفه اسلامی نیز در این خصوص به شبکه ایران گفت: اکنون دستگاه قضایی با حضور ملت در 22 بهمن تکلیف خود را به روشنی دریافت کرد.

وی با تشکر از ملت همیشه در صحنه ایران،‌ بیان داشت: مسئولان کشور باید با خدمت رسانی بیشتر و بهتر به مردم از آنان قدردانی نمایند.

این عضو ارشد فراکسیون اصولگرایان مجلس خطاب به سران فتنه و فتنه گران گفت: اکنون که ملت ایران از شما اعلام انزجار کردند بهتر است از کرده‌های خود ابراز ندامت کنید و از خانواده‌های شهدا و ایثارگران و تک تک مردم عذرخواهی نمایید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جزئیات اقتصادی تفاهم‌نامه ایران و آمریکا از زبان رئیس‌ بانک مرکزی
هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری بانکی در پی اختلالات اخیر
جشنواره گل پرتغال مقابل ازبکستان/ شب تلخ برای بازیکنان سرخابی
تیم ملی فوتبال ایران دو روز زودتر در سیاتل
پزشکیان: دست دوستی به سوی کشورهای اسلامی منطقه دراز می‌کنیم
پزشکیان، سخنران مراسم شب عاشورای حسینی در حرم امام خمینی(ره)
«گروسی» مدعی برنامه‌ریزی برای بازرسی از تأسیسات هسته‌ای ایران شد
رئیس جمهور به زیارت حرم مطهر امام رضا(ع) مشرف شد
سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد
یمن: پیروزی ایران معادله وحدت میدان‌ها را تثبیت کرد
کار صعود هندبالیست‌ها سخت شد
عارف: بعد از جنگ رمضان انسجام، وحدت و حضور مردم بسیار بیشتر شد
سی‌ان‌ان: سنای آمریکا ترامپ را توبیخ کرد
انگلیس مقابل دیوار غنا متوقف شد/ شکست تاکتیکی توخل برابر کی‌روش
هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
پیش بینی حضور ۱۵ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید
دیدار فرمانده ارتش پاکستان با پزشکیان
نقش یک ویدئو در تساوی ایران با بلژیک/ نسل باتجربه در انتظار اتفاق بزرگ
مسیرهای برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد و تهران
تیم هاکی روی یخ بانوان ایران نایب قهرمانی جام آسیایی روسیه شد
بازخوانی تاریخ کربلا؛ سفری به عمق واقعه عاشورا
آمار پاسخگویی وزارت علوم و دانشگاه‌ها به شکایات
توافق جدید برای ورود دانش بنیان‌ها به نظام بیمه سلامت
مهلت ثبت درخواست میهمانی و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر تمدید شد
ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی از امروز آغاز شد
اعلام جزئیات برگزاری امتحانات دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد در شهر محل سکونت
مصاحبه مجازی داوطلبان دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد از شنبه ۶ تیر آغاز می‌شود
تعریف ۲۰۰۰ پایان‌نامه با مشارکت پژوهشگران ایرانی و استادان خارجی
۵ راهکار برای نجات آموزش عالی؛ از اصلاح ذی‌نفع هراسی تا راه‌اندازی اتاق فکر مسائل بنیادین
مهلت پنج‌روزه برای رفع نقص مدارک فلوشیپ ۱۴۰۵
مدارک مورد پذیرش دکتری تخصصی پزشکی اعلام شد
تفاهم‌نامه ایرانداک و سازمان بازرسی برای ارتقای سلامت علمی کشور
دفترچه انتخاب رشته آزمون کاردانی به کارشناسی اصلاح شد
امتحانات حضوری ارشد و دکتری دانشگاه آزاد استان تهران به تعویق افتاد
زمان برگزاری برخی امتحانات دانشگاه علم و صنعت تغییر کرد
امکان برگزاری امتحانات در شهر محل سکونت دانشجویان فراهم شد
مهلت ثبت‌نام ترم تابستانی دانشجویان علوم پزشکی تمدید شد
اعزام ۷۱ پژوهشگر ایرانی به مراکز علمی برتر چین
امتحانات پایان‌ترم تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد حضوری شد
زمان مصاحبه‌های آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ تغییر کرد
مهلت ثبت‌نام پذیرش کاردانی به کارشناسی‌ سال ۱۴۰۵ تمدید شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top