تاریخ انتشار: پنجشنبه 1348/10/11 - 03:30
کد خبر: 6723

نخستین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده متهمان بازداشتگاه کهریزک برگزار شد

در ابتدای این جلسه که با حضور اولیاء دم و سایر شکات و وکلای آنان و تمامی متهمان برگزار شد، پس از تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید، حجت الاسلام والمسلمین محمد مصدق، رئیس دادگاه گفت: اجرای عدالت و قانون تنها ملاک عمل دادگاه خواهد بود و نگاه دادگاه بر اساس قانون،نسبت به طرفین یکسان بوده و بر اساس دلایل،شواهد و قرائن موجود به موضوع رسیدگی و تصمیم لازم را اتخاذ می کند. رئیس دادگاه افزود: موضوع مهم در رسیدگی به این پرونده، کشف حقیقت و اجرای عدالت است بنابراین همه افرادی که به نحوی در موضوع پرونده دخیل هستند اعم از شکات، متهمان و به ویژه وکلای مدافع آنان، باید در این راستا با دادگاه همکاری نمایند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» ، نخستین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده متهمان بازداشتگاه کهریزک به ریاست قاضی «محمد مصدق» در محل سازمان قضایی نیروهای مسلح برگزار شد.

وی در ادامه، با اشاره به تلاش ها و خدمات گسترده نیروی انتظامی در ایجاد نظم و برقراری امنیت در جامعه، گفت: محاکمه چند مأمور به معنای زیر سؤال بردن و نادیده گرفتن زحمات نیروی انتظامی نیست و در هر جایی ممکن است افراد متخلف وجود داشته باشند.

مصدق در ادامه، متذکر شد: با توجه به این که بخشی از محتویات پرونده دارای اطلاعات و مطالبی است که انتشار آن منافی نظم عمومی جامعه و مخل انتظام مملکتی است لذا به استناد اصل 165 قانون اساسی و بند سوم و چهارم ماده 327 قانون آئین دادرسی کیفری مصوب 1290 و با رعایت ماده 43 مربوط به تشکیل محاکم جنایی الحاقی به قانون آئین دادرسی کیفری مصوب 1290 ، انتشار مطالب دادگاه توسط اشخاص حاضر در جلسه ممنوع می باشد.

در ادامه،کیفرخواست صادره علیه 12 متهم پرونده، توسط منشی دادگاه قرائت شد سپس موضوع اتهامات و دلائل آن توسط رئیس دادگاه به کلیه متهمان تفهیم گردید و نماینده دادستان به دفاع از کیفرخواست پرداخت.

متعاقباً پدر مرحوم کامرانی و اکثر شکات پرونده،شکایت خود را مطرح کردند.

این جلسه در ساعت 16 عصر خاتمه یافت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نابرابری چگونه به کلاس درس می‌رسد؟
هفته ملی کودک؛ کودکان فقط تماشاگر نیستند
خرید ماشین چری تیگو
مزایا و معایب آریزو ۵ توربو
دسترسی رایگان به آموزش ارز دیجیتال در بیتفا فراهم شد
۵ تکنولوژی که معماری ساختمان‌های مدرن را تغییر داده‌اند
علائم تمام شدن صفحه کلاچ KMC T۸؛ از لغزش کلاچ تا سفت شدن پدال
روابط ایران و عراق با فشار آمریکا محدود نمی‌شود
استاد دانشگاه: بیانیه ۲۲۹۲ استاد فراتر از یک موضع‌گیری سیاسی است
محسن برهانی رسماً از علی بهادری جهرمی عذرخواهی کرد
  شرط التزام به ولایت فقیه را از آیین‌نامه جذب اساتید حذف کرده‌اند
واگذاری ۱۰ هزار دلار به هر کارت ملی؛ ایجاد رانت ارزی در شرایط جنگی/نمی‌توان با انکار دلار بازار آزاد، بازار ارز را مدیریت کرد/گرانی سه‌برابری دارو فراتر از آثار مستقیم جنگ است
پاتوق رتبه‌های زیر ۱۰۰ کنکور؛ شریف یا تهران؟
ماجرای ردپای دهک‌های مرفه در قله کنکور
جهش ۴۶ درصدی کاروان ورزش ایران در شرایطی جنگی
ایران با چه فرمولی به «قدرت اول جهان» تبدیل شد؟
مجوز بهشتی‌ها به طرح معیشت
تشریح حمایت های بیمه ای تامین اجتماعی از مادران باردار
اجرای طرح «مادرانه» برای افزایش تاب‌آوری خانواده‌ها
نسخه دستجردی برای عبور از بحران جمعیتی
فشار اقتصادی نباید خانواده ها را از فرزندآوری دور کند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top