تاریخ انتشار: 30 تیر 1388 - 00:00:00
کد خبر: 769

پسرخاله ها!

محدود بودن فضای فعلی کشور و ارتباطات خویشاوندی و علقه های فامیلی سیاستمداران ایرانی همواره یکی از سوژه های جذاب برای رسانه ها و مردم بوده است. خصوصا آنجایی که این ارتباطات میان دو یا چند شخص با افکار و نگرش هایی صد در صد متضاد مشاهده شود.

خبرنامه دانشجویان ایران:شاید بهترین تعبیر برای فضای سیاسی ایران این باشد که بگوییم سیاسیون ایرانی در اتاقی 12 متری به سر می برند و هر حرکتی که بکنند تداخلی با هم خواهند داشت.

به گزارش«خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل ازجهان، محدود بودن فضای فعلی کشور و ارتباطات خویشاوندی و علقه های فامیلی سیاستمداران ایرانی همواره یکی از سوژه های جذاب برای رسانه ها و مردم بوده است. خصوصا آنجایی که این ارتباطات میان دو یا چند شخص با افکار و نگرش هایی صد در صد متضاد مشاهده شود.

حال با این اوصاف، رو در رویی سیاسیون در جریان انتخابات اخیر ریاست جمهوری و وقایع پس از آن نشان می دهد که برخی از افراد و شخصیت های مخالف از ارتباطات فامیلی و خویشاوندی نزدیکی با یکدیگر برخوردار هستند. مانند اینکه سید مصطفی تاج زاده ، عضو سازمان مجاهدین انقلاب و از پایه گذاران حزب مشارکت ، پسرخاله حسین صفار هرندی وزیر ارشاد دولت نهم و سردبیر سابق کیهان می باشد که این روزها را به دلیل اغتشاش آفرینی علیه رئیس کابینه ای که صفار وزیر آن بوده در زندان سپری می کند. صفار هرندی و تاج زاده هر دو اصالتا به شهر هرند از توابع استان اصفهان باز می گردند.

همچنین، در عجیب ترین اتفاق ، صادق نوروزی از اعضای بازداشت شده سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی که از تندروی منحصر به فردی برخوردار است نیز پسر خاله حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان و سیبل اصلی حملات اصلاح طلبان است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پزشکیان: توسعه دیپلماسی محور مأموریت سفیران ایران در کشورهای مقصد باشد
پزشکیان: ملت ایران صلح‌طلب است اما زیر بار زور و تحمیل نمی‌رود
پزشکیان: ظرفیت‌های گسترده‌ای برای توسعه روابط ایران و نیجریه وجود دارد
پزشکیان: وحدت کشورهای اسلامی، ضامن امنیت و ثبات منطقه است
تاج: قلعه‌نویی تا زمانی که جام ملت‌ها باشد سرمربی تیم ملی است
حزب الله لبنان: ارتباطی با فعالیت‌های بی‌ثبات کننده در سوریه نداریم
تاریخ‌سازی آرش پهالی و کسب نخستین مدال ووشو ایران
پکن و مسکو؛ همراهی راهبردی با تهران
بدون تاریخ؛ بدون نشانی
استمرار هوشمندانه زندگی در سایه امید جمعی
چهار هزار و ۳۲ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن
بختیاری‌زاده: نبض بازی را در اختیار داشتیم/ شجاعانه بازی کردیم
بازیکنان استقلال در پایان بازی با الشمال چه گفتند؟
آسانی: همه باید به استقلال احترام بگذارند
برگزاری اجتماع بزرگ خونخواهان رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی
کاهش تنش در منطقه محور رایزنی عراقچی با وزیر خارجه مصر
پیروزی شیرین استقلال در عراق/ آسانی تفاوت‌ها را رقم زد
باز هم توهین بشنوم تراکتور را از زمین خارج می‌کنم
اپل کاهش سودش را پیش بینی کرد
فهرست ۱۴۰ شرکت همکار با رژیم صهیونیستی اعلام شد
هشدار باران و برف در تهران از پنجشنبه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top