تاریخ انتشار: 08 مرداد 1388 - 00:00:00
کد خبر: 883

فرار جوانان سعودی از ازدواج

یکی دیگر از علل گریز جوانان سعودی از ازدواج مشکلات مالی است. زیرا برخی از خانواده های برای دختران خود تقاضای جهیزیه بسیار زیاد می کنند. برخی دیگر هم علاوه بر جهیزیه مقادیر زیادی طلا و جواهرات برای عروس تقاضا می کنند.

خبرنامه دانشجویان ایران:به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل ازپایگاه اینترنتی عرب نیوز، تحقیقات نشان می دهد برخی از پسران جوان سعودی به علت ترس از تعهدی که به واسطه ازدواج ایجاد خواهد شد از این امر فراری هستند.

بررسی ها همچنین حاکی است پسران جوان سعودی معتقدند ازدواج آزادی فردی آنها را محدود و تعهد خانوادگی آنها را بیشتر می کند. از این رو تا جایی که ممکن است دیرتر ازدواج می کنند.

یکی دیگر از علل گریز جوانان سعودی از ازدواج مشکلات مالی است. زیرا برخی از خانواده های برای دختران خود تقاضای جهیزیه بسیار زیاد می کنند. برخی دیگر هم علاوه بر جهیزیه مقادیر زیادی طلا و جواهرات برای عروس تقاضا می کنند.

بعلاوه مخارج اجاره تالار عروسی و برگزاری مراسم ازدواج بیش حد گران است.

اما از طرف دیگر خانواده ها نیز با طرح شروط و درخواست های غیرمنطقی و پیچیده مانع تشکیل زندگی مشترک جوانان سعودی می شوند. برخی از خانواده های سعودی توقع دارند داماد آینده آنها شغل عالی داشته باشند، حقوق و مزایای زیادی دریافت کنند و منزل و خودروی شخصی داشته باشند.

از سوی دیگر برخی از خانواده های دامادها توقع دارند عروس آینده خانواده کارمند و حقوق بگیر باشد. غافل از اینکه بخش اعظمی از دختران جوان سعودی خانه نشین هستند.

کارشناسان مسائل اجتماعی سعودی هشدار دادند درصورتی که معضلات مذکور حل و فصل نشود، جمعیت دختران و پسران مجرد این کشور به شدت افزایش خواهد یافت.

 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کودی خاکپو، بهترین بازیکن بازی هلند و سوئد شد
دوکو؛ غایب بزرگ بلژیک مقابل ایران
بدرقه تیم ملی فوتبال به لس‌آنجلس با حضور تاج +عکس
بخشنامه ای درباره تشییع رهبر انقلاب به دستگاهها ابلاغ می شود
پاتر: شکست مقابل هلند را باید بپذیریم و از آن درس بگیریم
اطلاعیه صداوسیما دربارهٔ اظهارات محمود نبویان در شبکهٔ خبر
جنگنده‌های اسرائیل اردوگاه البریج غزه را بمباران کردند
دیدار وزیر کشور پاکستان با وزیرامور خارجه +عکس
مراسم «شیرخوارگان حسینی» در مصلی امام خمینی(ره) +عکس
هوش مصنوعی پشت در کلاس درس
۱۰۰ دانشجوی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در دوران دفاع مقدس به شهادت رسیدند
قراردادهای میلیون دلاری در حوزه هوش مصنوعی؛ ۷۴ چاه نفت هوشمند می‌شود
قلعه‌نویی: بازیکنان انگیزه زیادی برای دیدار با بلژیک دارند
محبی: دیدار با بلژیک مهم‌ترین بازی ما در مرحله گروهی است
مهلت ثبت‌نام پذیرش کاردانی به کارشناسی‌ سال ۱۴۰۵ تمدید شد
ضرورت ترمیم تابلوهای سردرکوچه های مزین به نام شهدا
نتانیاهو و کاتز به آتش‌بس تن دادند
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید یکی از بزرگترین رویدادهای مشهد است
ظفرقندی: امکان بازنگری و اصلاح قیمت دارو وجود دارد
نشست سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد
نبی: انتظار داریم پروتکل‌های فیفا در جام جهانی کامل اجرا شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top