تاریخ انتشار: 10 مرداد 1388 - 00:00:00
کد خبر: 915

ترفندهای جالب میرحسین برای فرار از مسئولیت!

در حالیکه میرحسین موسوی به دلیل سابقه نخست وزیری خود بهتر از هر کس دیگری به قوانین مدیریتی و اصول نظم عمومی کشور آشنایی دارد، عملکرد وی نشان می دهد که این کاندیدای ناکام انتخابات دهم ریاست جمهوری در صدد است تا با استفاده از برخی ترفندهای پیچیده! مسئولیت خود در کشته و زخمی شدن برخی هموطنان را که به سبب آشوبهای اخیر بوجود آمده کمرنگ تر جلوه دهد.

خبرنامه دانشجویان ایران:رفتارهای میرحسین موسوی نشان می دهد که وی بر خلاف برخی ادعاها چندان هم ساده انگار نیست!

به گزارش«خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل ازجهان، در حالیکه میرحسین موسوی به دلیل سابقه نخست وزیری خود بهتر از هر کس دیگری به قوانین مدیریتی و اصول نظم عمومی کشور آشنایی دارد، عملکرد وی نشان می دهد که این کاندیدای ناکام انتخابات دهم ریاست جمهوری در صدد است تا با استفاده از برخی ترفندهای پیچیده! مسئولیت خود در کشته و زخمی شدن برخی هموطنان را که به سبب آشوبهای اخیر بوجود آمده کمرنگ تر جلوه دهد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل ازجهان، مساله اعلام تجمع معترضین قبل از دریافت مجوز از جمله این ترفندهاست که میرحسین و اداره کنندگانش در ابتدا با اعلام زمان و مکان برگزاری تجمع اعتراض آمیز به تبلیغ آن می پردازند و پس از عدم دریافت مجوز بیان می دارند که به دلیل احترام به قانون در تجمع حضور نخواهند داشت و با این روش سعی دارند از تبعات احتمالی آشوبهای ایجاد شده سلب مسئولیت کنند.

بنابراین گزارش قانون کمیسیون ماده 10 احزاب که توسط میرحسین و در زمان نخست وزیری او ابلاغ شده است صراحتا محدوده تاثیر گزاری این کمیسیون و به تبع آن وزارت کشور را در قبال اهداف و جریانهای سیاسی مشخص و نحوه اجرای آن را نیز بازگو کرده است.

در همین رابطه در آخرین اقدام میرحسین موسوی، وی با اعلام برگزاری مجلس ترحیم برای جانباختگان حوادث اخیر در روز پنجشنبه 8 مرداد از وزارت کشور درخواست مجوز نمود که با پاسخ آنها مبنی بر اینکه برای برپایی مراسم ختم نیازی به مجوز نیست مواجه شد و با مظلوم نمایی اعلام نمود که مانند گذشته به این مراسم مجوز ندادند!

پس از رد این درخواست عده ای از آشوبگران با رساندن خود به خیابانهای اطراف مصلی به آتش زدن خیابانها و نا امن کردن فضای شهر مبادرت کردند که این اقدام ضمن ایجاد نگرانی و نامنی برای همشهریان تهرانی، تبدیل به خوراک خوبی برای رسانه های بیگانه شد.

با این حال میرحسین موسوی که هنوز هم دلیلی برای انجام تقلب در انتخابات بیان نکرده در تلاش است با این به اصطلاح ترفندها از تلفات و نا امنی های ایجاد شده که  بسیاری از مردم بویژه خانواده های داغدیده، وی را مسبب اصلی آن می دانند تبری جوید.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران
اسرائیل در نتیجه موشک‌های ایران فلج شد
آغاز فرصت ثبت نام در دستیاری دندانپزشکی
چرا نقش استادان دانشگاه فراتر از کلاس درس است؟
زمان برگزاری مرحله دوم المپیادهای علمی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ اعلام شد
مهلت دفاع از پایان نامه دستیاران پزشکی تا پایان آذر ۱۴۰۵ تمدید شد
مهلت ثبت نام آزمون فلوشیپ پزشکی سال ۱۴۰۵ تمدید شد
هشدار دادستانی کل کشور درباره انتشار تصاویر محل اصابت پرتابه‌های دشمن
واشنگتن را تنبیه کنید
حملات نظامی، امنیتی و سایبری به رژیم صهیونیستی موفقیت‌آمیز بود
تغییر مقصد پروازهای بازگشت حجاج
حمل و نقل عمومی فعلا رایگان می‌ماند
AFC مجوز حرفه‌ای ۶ تیم را تایید کرد
کشورهای منطقه مراقب باشند آب به آسیاب دشمن نریزند
پتروشیمی کارون ماهشهر هدف حمله هوایی قرار گرفت
هرگونه تجاوز با پاسخ متقابل زیرساختی روبه‌رو می‌شود / نوبت تغییر محاسبات دشمن است
اصابت موشک به شمال حیفا
اراضی اشغالی را هدف قرار دادیم
پروازهای فرودگاه مهرآباد لغو شد
در حمله اسرائیل به ایران مشارکت نداشتیم
بامداد دوشنبه نقطه‌ای در نجف‌آباد مورد حمله قرار گرفت
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top