تاریخ انتشار: 12 مرداد 1388 - 00:00:00
کد خبر: 964

نبرد سایبری موساد با ایران ادامه دارد

سایت اینترنتی «دبکا» وابسته به موساد با تأکید بر اینکه در ناآرامی‌های پس از انتخابات ایران عوامل اصلی آشوب‌ها برای سازماندهی ناآرامی‌ها، از سایت‌های اینترنتی یوتیوب، فیس بوک، تویتر و فلیکر استفاده می‌کردند نوشت؛«برای اولین بار در تاریخ ایران مخالفان از اینترنت برای براندازی استفاده کردند.»

خبرنامه دانشجویان ایران:سایت اینترنتی «دبکا» وابسته به موساد در گزارشی از موج جدید نبردهای رایانه‌ای آمریکا علیه ایران خبرداد.

به گزارش«خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل از فارس، سایت اینترنتی «دبکا» وابسته به موساد با تأکید بر اینکه در ناآرامی‌های پس از انتخابات ایران عوامل اصلی آشوب‌ها برای سازماندهی ناآرامی‌ها، از سایت‌های اینترنتی یوتیوب، فیس بوک، تویتر و فلیکر استفاده می‌کردند نوشت؛«برای اولین بار در تاریخ ایران مخالفان از اینترنت برای براندازی استفاده کردند.»

«دبکا» همچنین با اعتراف به اینکه ایرانی‌ها توانستند در مقابل ترفندهای آمریکا و بهره‌گیری از اینترنت برای تقویت آشوب‌ها موفق عمل نمایند تصریح می‌کند؛ «رابرت گیتس وزیر دفاع آمریکا دستور تقویت 15 هزار پایگاه اینترنتی را به رهبری کیث الکساندر سرپرست آژانس امنیت ملی آمریکا و ایجاد سامانه ای جدید تا سال 2010 را صادر کرده است.»

این سایت وابسته به نهاد جاسوسی رژیم صهیونیستی مدعی شد که نبرد سایبری با ایران ادامه دارد ولی با توجه به تقابل هوشمندانه ایران درباره موفقیت این نبرد ابراز تردید جدی کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آمریکا محتاج تنگه و زمان؛ عجله ممنوع
«نیم‌شب» در میان تجمع مردمی میدان ولیعصر (عج) اکران می‌شود
بررسی طرح جدید کنکور با محوریت امتحان جامع ادامه دارد
اساتید نمونه کشوری و اساتید شهید جنگ‌های اخیر تجلیل شدند
نشانه‌های یک خطای محاسباتی/ وقتی مقاومت عامل جنگ معرفی می‌شود
تمهیدات سازمان سنجش برای تسریع در فرآیند اعلام نتایج آزمون‌ها
ستاد مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب تشکیل شد
دنیا به زودی طنین پیروزی ایران را خواهد شنید
مقاله و نوآوری جایگزین آزمون جامع دکتری
۵۰ درصد ذخایر دارویی در جنگ آزاد شد
تجاوز اشغالگران صهیونیست به سمت نبطیه
نرخ جدید ارزها در مرکز مبادله
افزایش نگرانی‌ها در اردوی تیم ملی ایران
افشاگری درباره ۱۲۰ آزمایشگاه بیولوژیکی آمریکا در سراسر جهان
جذب بانوان در دانشگاه علوم قضایی از سر گرفته شد
جزئیات جدید از یک مرگ مشکوک در حوالی اردوی تیم ملی فوتبال ایران
دانشگاه شریف جان می‌گیرد
ادامه ابهام در سهمیه‌های آسیایی
دفاع عجیب فیفا از صندلی‌های خالی جام جهانی
ثبت‌نام سرویس مدارس برای سال تحصیلی جدید آغاز شد
هشدار درباره شب‌بیداری‌های کنکوری
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top