تاریخ انتشار: سه شنبه 1393/06/25 - 16:27
کد خبر: 142345

آغاز تکمیل ظرفیت کنکور دکتری از 20 مهر

خبرنامه دانشجویان ایران: مشاورعالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: اطلاعیه سازمان سنجش درباره اعلام ظرفیت پذیرش در کد رشته محل‌های جدید و تکمیل ظرفیت برخی از کدرشته‌ محل‌های تحصیلی دانشگاه و موسسات آموزش عالی بر اساس نتیجه آزمون ورودی دوره دکتری (PHD) نیمه متمرکز 93 از یکشنبه 20 مهرماه روی سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت.

به گزارش ایسنا، حسین توکلی ادامه داد: همچنین اطلاعیه سازمان سنجش در مورد تکمیل ظرفیت این آزمون در پیک سنجش که روز دوشنبه 21 مهرماه منتشر می‌شود نیز قرار خواهد گرفت.

وی تاکید کرد: کلیه داوطلبانی که در این آزمون ثبت نام و شرکت کرده‌اند و در اعلام نتایج نهایی پذیرفته نشده‌اند می‌توانند بر اساس ضوابط و شرایط مندرج در دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی آزمون مذکور نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.

در آزمون ورودی دوره دکتری (نیمه متمرکز) سال 1393 که در روز 16 اسفندماه 92 برگزار شد، تعداد 240 هزار و 391 نفر ثبت نام کردند که پس از برگزاری آزمون، نتیجه اولیه به صورت کارنامه تنظیم و در روز یکشنبه 31 فروردین ماه 93 روی سایت سازمان قرار گرفت. از تعداد حاضرین در آزمون، 49 هزار و 537 داوطلب مجاز به انتخاب رشته شدند که از میان آنها فهرست اسامی 27 هزار و 485 نفر برای مصاحبه معرفی شد. ظرفیت پذیرش 12 هزار و 271 نفر اعلام شده بود که در نهایت با توجه به تغییرات اعلامی از سوی دانشگاه‌ها، اسامی تعداد 11 هزار و 496 نفر پذیرفته شدگان در روز یکشنبه 26 مردادماه اعلام شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تولید یک میلیارد فوت مکعب گاز
بانک مرکزی: بانک‌های اخلالگر در بازار ارز و طلا جریمه شدند
زمان امتحانات ترم تابستان ۱۵ دانشگاه سراسری اعلام شد
برگزاری آزمون‌های دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی پزشکی باحضور ۵ هزار نفر
نتایج مرحله اول سی‌ویکمین المپیاد علمی دانشجویی کشور اعلام شد
امشب آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون ارشد ۱۴۰۵؛ فرصت تمدید نمی‌شود
«اگر صلح نشود تهدید شدیدتر خواهد شد» تسلیم‌ طلبی و گرای ضعف به دشمن است
آقاتهرانی: جلسات مجازی مجلس تشریفاتی است
۱۲۰ سال توطئه و خرابکاری انگلیس در ایران / از تضعیف مداوم تا چشم‌طمع به تنگه هرمز
از استاد بی‌حاشیه تا وزیرِ سازش
«مجمع نمایندگان ملت مبعوث» پیگیرفرمان علی‌الاصول رهبر معظم انقلاب
نیویورک تایمز: بمبی که مراسم عروسی سیریک را هدف قرار داد، آمریکایی بود
جدیدترین ادعاهای ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
رایزنی حماس و جنبش مجاهدین درباره تحولات فلسطین
ترامپ: ایران ۲ هفته با دستیابی به سلاح هسته‌ای فاصله داشت!
روبیو: هر که به ایران کمک کند را تحریم می‌کنیم
افزایش شمار شهدای لبنان به ۴ هزار و ۳۵۴ نفر
جدیدترین موضع‌گیری سازمان بدر عراق درباره تحویل سلاح
سازمان ملل حملات آمریکا به ایران را محکوم کرد
حزب‌الله ارتباط با هسته امنیتی در لبنان و سوریه را رد کرد
ترامپ بار دیگر ادعاهای نخ نمای خود علیه ایران را تکرار کرد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top