تاریخ انتشار: سه شنبه 1393/07/08 - 09:28
کد خبر: 143553

اردوهای مختلط جهاد دانشگاهی یک دانشگاه+عکس

در سایه غفلت یا سهل انگاری مسئولان جهاد دانشگاهی خوزستان اخیراً دانشجویان این دانشگاه اردویی مختلط در مال آقا برگزار کردند و فراخوانی نیز برای برگزاری دومین اردو در فضای مجازی منتشر کرده اند.

خبرنامه دانشجویان ایران: در سایه غفلت یا سهل انگاری مسئولان جهاد دانشگاهی خوزستان اخیراً دانشجویان این دانشگاه اردویی مختلط در مال آقا برگزار کردند و فراخوانی نیز برای برگزاری دومین اردو در فضای مجازی منتشر کرده اند.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از موج چهارم، روند برگزاری اردوهای مختلط دانشگاهی مدتی است که به آرامی در برخی دانشگاه ها آغاز شده است و در خوزستان نیز گویا با آغاز سال تحصیلی جدید جهاد دانشگاهی اهواز در این مسیر پیشگام شده است!

در این راستا اخیراً فردی با راه اندازی گروهی با عنوان “گروه کوه نوردی و گردشگری جهاد اهواز ۱۴″با انتشار فراخوان در شبکه های اجتماعی نظیر فیس بوک، واتس آپ، وایبر و … اقدام به برگزاری اردوهای مختلط دانشجویی در جهاد دانشگاهی خوزستان نموده است.

اردوی قبلی این گروه در مال آقا برگزار شد و نکته جالب توجه اینکه در غفلت مسئولان دانشگاه و البته بدون نظارت آنها، این فرد اقدام به فراخوان برای برگزاری دومین اردوی مختلط به مدت دو روز و برای منطقه سیسخت داده است.

از مسئولان و نهادهای نظارتی این دانشگاه انتظار می رود که پیش از آنکه برگزاری این اردوهای مختلط و حواشی پیرامون آن به معضلی برای مسئولان و دانشجویان تبدیل شود با پیگیری موضوع اقدامات لازم را به عمل آورند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
دانشجو
1393/07/09 - 15:27

این اردو هیچ ربطی به دانشگاه نداشته. من خودم دانشجوی جهادم ازین اردوها خبری نیست. این اردو هم دانشجوها خودشون ترتیب دادن هیچ ارتباطی به دانشگاه نداره
ناشناس
1393/07/12 - 06:59

لطفا فوری دفاع نکن!حالا چون شما در اردوی جهاد دانشگاهی هستید دیگر هیچ اردویی با این نام برگزار نمیکنند؟ برای هر کاری هر کسی بدلش است! اینم بدل کار شماست! حالا اجازه میفرمایید به اینها بگیم بالای چشمتان ابروست؟!!!
معرفی کسب و کارها
عصائب اهل الحق: سلاح را تحویل نمی دهیم و از مقاومت عقب نشینی نمی کنیم
انفجار شدید در شرق سوریه؛ البوکمال لرزید
جنگ روانی اسرائیل، تجربه شکست خورده
سدهای کشور چقدر آب دارند؟
تلویزیون اینترنتی جهاد دانشگاهی برای دانشجویان کلید می‌خورد
۲ تا ۵ بار در هفته از ته دل بخندید
رویترز: الشرع زندان‌ها را نبست، پُر کرد!
رییس جمهوری آمریکا برای توجیه الحاق گرینلند به کشورش مدعی شد که آمریکا برای امنیت ملی کشورش به این منطقه نیاز دارد.
دندان‌ها باید حفظ و ترمیم شوند، نه کشیده!
رئیس مجلس ونزوئلا: با سناریوی دزدی دریاییِ دوران استعمار روبه رو هستیم
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
بازرسان آژانس در ایران حضور دائمی ندارند
بهترین عکس‌های هوایی‌ سال ۲۰۲۵
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
لگوی هوشمندسازی کلاس‌های درس به تأیید رئیس‌جمهور رسید
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top