تاریخ انتشار: دوشنبه 1393/10/08 - 11:46
کد خبر: 152341

آغاز حذف یارانه نقدی خانوارهای غیر نیازمند

خبرنامه دانشجویان ایران: عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه سیاست پیچیدن نسخه واحد در حوزه هدفمندی یارانه ها برای همه اقشار جامعه شفا بخش نیست گفت: دولت حذف یارانه نقدی خانوارهای غیر نیازمند را آغاز کرده است.

اسماعیل جلیلی در گفت و گو با خانه ملت درباره ضرورت حذف دهک های پر درآمد از دریافت یارانه نقدی گفت: باید پذیرفت دولت در حال حاضر برای تامین منابع مالی در اجرای قانون هدفنمدی یارانه ها با مسئله روبروست.

نماینده مردم مسجد سلیمان، لالی، اندیکا و هفتکل در مجلس شورای اسلامی، افزود: بر اساس قانون هدفمندی دولت مکلف است یارانه ها را به اقشار نیازمند اختصاص دهد که البته دولت برای انجام این مهم تاکنون گام ها موثری برداشته و علاوه بر حذف خانوارهای که از دریافت یارانه نقدی بصورت داوطلبی انصراف دادند، به ایرانیان مقیم خارج از کشور نیز یارانه پرداخت نمی شود.

این نماینده مردم در مجلس نهم تصریح کرد: در حال حاضر دولت روند شناسایی خانوارهایی که به یارانه نیاز ندارند را شروع کرده و برخی از آنها را حذف کرده که البته باید این کار را براساس اطلاعات دقیق انجام دهد.

جلیلی افزود: باید پذیرفت برای تامین منابع مالی پرداخت یارانه های نقدی از دو راهکار افزایش قیمت حامل های انرژی و راهکار حذف یارانه نقدی خانوارهای غیر نیازمند راهکار دوم بهتر است به دلیل اینکه سابقه نشان داده با افزایش قیمت حامل های انرژی از سوخت بصورت مطلوب استفاده بهینه ای نشد همچنین در روند کنترل آلایندگی هوا نیز اتقاق قابل توجهی نیافتاد.

وی گفت: سیاست پیچیدن نسخه واحد در حوزه هدفمندی یارانه ها برای همه اقشار جامعه شفا بخش نیست.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس کشور یادآور شد: با توجه به منابع محدود برای پرداخت یارانه نقدی باید اولویت بندی هایی در این زمینه صورت گیرد طبقه بندی خانوارهای نیازمند دریافت یارانه نقدی باید بر اساس اطلاعات دقیق انجام شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اقتصاد رها، حاشیه‌ها در اوج
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
برنامه‌های تشویقی برای کاهش وابستگی مالی دانشگاه‌ها به دولت
تلاش بی‌نتیجه ریاض و ابوظبی برای توقف درگیری میان مزدوران یمنی خود
جنجال جایزه «ترامپ»؛ آیا رئیس فیفا جریمه می‌شود؟
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلا دادگستری اعلام شد
حوزه حکمرانی آب نیازمند ایجاد ساختار صحیح اجرایی است
آمادگی معاونت علمی برای سرمایه‌گذاری یک‌ همتی در شبکه آزمایشگاهی کشور
جنجال جایزه «ترامپ»
کالابرگ سه دهک اول واریز شد
شبکه «شاد» باید منظم، عادلانه و پیشرو باشد
واکنش حماس به ارتکاب جنایت هولناک جدید رژیم صهیونیستی در غزه
دولت تعرفه واردات خودرو از ۴ تا ۱۶۵ درصد را ابلاغ کرد
جایگاه اولی علمی در منطقه دست‌یافتنی است
از هوسرانی تا کرامت زن
نیم سکه ۷۵ میلیون تومان شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top