تاریخ انتشار: سه شنبه 1393/11/07 - 13:44
کد خبر: 155980

ثبت نام بیش از 200 دانشجوی دانشگاه کردستان در طرح "همسفر تا بهشت"

خبرنامه دانشجویان ایران: معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی رهبری دانشگاه کردستان گفت: 244 دانشجوی کُردستانی در هجدهمین دوره ازدواج دانشجویی با عنوان طرح "همسفر تا بهشت" شرکت کردند.

به گزارش ایسناحجت الاسلام علی همتی منطقه کردستان، ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: این آمار مربوط به زوج های دانشجویی است که تاریخ عقد آنها از مهر 92 لغایت مهر ماه سالجاری بوده است.

وی افزود: از میان دانشگاه های استان کردستان، دانشجویان دانشگاه آزاد کردستان بیشترین آمار ثبت نامی در این طرح را به خود اختصاصی داده اند.

معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی رهبری دانشگاه کردستان عنوان کرد: کار اعزام زوج های دانشجو به مشهد مقدس طبق برنامه ریزی های صورت گرفته از بهمن ماه سال جاری آغاز و تا اردیبهشت ماه سال 94 ادامه خواهد داشت و انتخاب تاریخ سفر نیز توسط زوج های دانشجو مشخص می شود.

وی تصریح کرد: هدیه زوج های دانشجویی که در طرح "همسفر تا بهشت" شرکت می کنند، سفر معنوی مشهد مقدس است که از طرف مقام معظم رهبری به تمامی زوج های این دوره اهداء می شود و در واقع فرصت کم نظیری برای زوج های دانشجو است که بتوانند از برکات معنوی و برنامه های فرهنگی و آموزشی این طرح بهره مند شوند.

وی تاکید کرد: ازدواج های دانشجویی با سادگی و استحکام شان می توانند تابوهایی که در امر ازدواج به عنوان مانع در بین جوانان مطرح می شود را بشکند.

وی یکی از موارد موفقیت ازدواج ها را هم سطح بودن زوجین اعلام و ذکر کرد: با توجه به اینکه در ازدواج های دانشجویی سطح علمی و فرهنگی زوجین با هم برابر است موفقیت این ازدواج ها نیز بیشتر است.

معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کردستان خاطرنشان کرد: رمز بقای زندگی، درک متقابل زوجین است که دانشجویان تحصیل کرده با توجه به داشتن سطح تحصیلات عالیه همدیگر را بیشتر درک می کنند.

حجت الاسلام همتی در پایان یادآور شد: آمارهای طلاق نشان میدهد که درصد طلاق در ازواج های دانشجویی پایین است به همین دلیل لازم است دانشگاه ها بسترو شرایط لازم برای انجام این سنت حسنه را بیش از پیش فراهم آورند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تصاویر ماندگار از نقش زنان در پیروزی انقلاب
عیدی کارکنان دولت ۱۰ میلیون تومان شد
تشکیل ستاد بررسی حوادث دی‌ ماه به دستور رئیس‌جمهور
۱۱۰ هزار نیرو طی سال گذشته در وزارت آموزش و پرورش جذب شدند
۸۰۰ مدرسه تهران در کمتر از یک ماه به پنل خورشیدی مجهز شدند
قیمت نجومی بلیت بازی استقلال و الحسین
کدام داروهای درمان ناباروری تحت پوشش بیمه است؟
سازمان نظام پرستاری پیگیر وضعیت پرستاران آسیب دیده است
سواد رسانه‌ای؛ ضرورتی برای دانش‌آموزان امروز
نقش ویتامین D در کنترل پیش‌دیابت در زنان
پرسش‌های محرمانه در سامانه ایران فویا پاسخ داده نمی‌شود
وقتی قاچاق با پرداخت مالیات «قانونی‌نما» می‌شود
وزارت بهداشت در مقابل سیاست‌های افزایش ظرفیت، مانع تراشی می کند
مردم علیه توحش
۲۹.۵ همت برای تجهیزات و فناوری‌های نوین کلاس‌های درس تخصیص یافت
کلاس‌های درس مدارس دولتی به فناوری روز مجهز می‌شود
پیام تبریک رئیس AFC بابت قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران در آسیا
علت حریق بازارچه جنت‌آباد اعلام شد
وزارت بهداشت مانع افزایش ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی است
منابعی برای تامین اتوبوس‌های مورد نیاز پایتخت تخصیص یافته است
مردم اجازه غلبه اقلیت ذینفع پهلوی بر اکثریت انقلابی را نمی‌دهند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top