تاریخ انتشار: سه شنبه 1394/04/30 - 13:45
کد خبر: 173488

معاون پژوهشی دانشگاه علامه: کسی حاضر نیست برای علوم انسانی پول هزینه کند

خبرنامه دانشجویان ایران: معاون پژوهشی دانشگاه علامه با بیان اینکه کسی حاضر نیست برای علوم انسانی پول هزینه کند، گفت: در بدنه جامعه نیاز به علوم انسانی احساس نمی شود.

شجاع احمد وند در گفتگو با مهر افزود: پژوهش در حوزه علوم انسانی با چالش های متعددی مواجه است اما مهم ترین چالش این حوزه این است که هنوز بدنه کلی جامعه نیاز به علوم انسانی را احساس نکرده است و با توجه به اینکه پژوهش های علوم انسانی مستقیما به محصول ختم نمی شود احساس نیاز به این پژوهش ها نیز صورت نمی گیرد.

وی با بیان اینکه بیشتر هزینه تحقیقات در حوزه علوم انسانی از سوی دولت تامین می شود، تصریح کرد: در واقع می توان گفت کسی حاضر نیست برای علوم انسانی پول هزینه کند و در سال های قبل از بودجه ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی طرح های کلان ملی تنها ۵۰ میلیارد تومان به حوزه علوم انسانی اختصاص داده شد.

معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی تاکید کرد: در دنیا اگر بودجه های مربوط به پژوهش در حوزه علوم انسانی بیشتر از دیگر حوزه ها نباشد اما با آنها برابری می کند.

عدم نیاز محوری پژوهش های علوم انسانی

احمد وند عنوان کرد: در حوزه تحقیقات و پژوهش علوم انسانی محققان بیشتر بر پژوهش های نظری تمرکز دارند و به محصول محوری و نیاز محوری تحقیقات توجه نمی کنند که این امر نیز یک مشکل بشمار می رود.

وی با بیان اینکه فارغ التحصیلان رشته های علوم انسانی تکنیک مورد نیاز برای محصول محوری را در دانشگاه ها فرا نمی گیرند، گفت: دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های علوم انسانی ما از نظر قابلیت های ذهنی توانمندی زیادی دارند اما از نظر قابلیت های تکنیکی برای استفاده از تحقیقات و پژوهش های خود با مشکل مواجه هستند.

معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به ورود دانشگاه های جهان به مرحله کارآفرینی افزود: این درحالی است که دانشگاه های ما هنوز در مرحله آموزشی قرار دارند و تنها به این موضوع توجه می کنند.

توسعه ارتباطات بین المللی دانشگاه علامه طباطبایی

احمدوند با بیان اینکه ارتباطات بین المللی استادان و محققان علوم انسانی کشور با دیگر کشورها محدود و یا قطع شده است، بیان کرد: دانشگاه علامه طباطبایی ارتباطات بین المللی خود را افزایش داده و درحال حاضر ما با کشور روسیه و برخی  کشورهای اروپایی مانند اسپانیا که نگاه متعادل تری به حوزه علوم انسانی دارند، فعالیت های علمی مشترک را آغاز کردیم.

وی تاکید کرد: ایران بعد از انقلاب اسلامی صاحب ایده و دیدگاه است و باید تلاش کنیم از طریق پژوهش ها و تحقیقات مشترک بین المللی این دیدگاه را به جهان عرضه کنیم.

معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی افزود: در این دانشگاه برنامه داریم تحریریه های نشریات علمی مشترک را با دانشگاه های بزرگ دنیا ایجاد و مقالات علمی علوم انسانی را در نشریات بین المللی منتشر کنیم تا بتوانیم اندیشه برآمده از انقلاب اسلامی را به دنیا عرضه کنیم.  

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
زیباترین بازی سال / خداحافظی پرسپولیس با جام حذفی
دانشگاه‌های آمریکا یکپارچه بر علیه رژیم صهیونیستی +فیلم
دفتر بن‌گویر بیانیه داد
لحظه تصادف و واژگونی خودروی وزیر امنیت داخلی اسرائیل +فیلم
زخمی شدن وزیر امنیت داخلی اسرائیل پس از واژگونی خودرو +فیلم
کاهش عجیب بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۳
وزیر تندروی اسرائیلی تصادف کرد +فیلم
وضعیت وزیر امنیت داخلی اسرائیل وخیم است +جزئیات
نماز خواندن یک دانشجوی مسلمان بعد از دستگیری در حضور پلیس آمریکا +فیلم
حمایت دانشجوی دانشگاه کلمبیا از فلسطین با لباس عروس +فیلم
دست رد پاکستان به سینه آمریکا درباره رابطه با ایران
پلیس آمریکا در حال پاکسازی خون حامیان فلسطین در محل درگیری با دانشجویان +فیلم
حرکت جالب از ادای احترام دانشجویان آمریکایی به فلسطینان +فیلم
تیک تاک کسب و کارش را در آمریکا تعطیل می‌کند
عضو کارگزاران: ثابت شد اسرائیل پوشالی‌ترین رژیم منطقه است
نگاهی به طرح کنترل اجاره بهای املاک مسکونی
سرکوب اعتراضات در حمایت از فلسطین در آمریکا
تپانچه بادی ایران نایب قهرمان شد
نگارش پایان نامه: راهنمای گام به گام
با این پنج نکته، بهترین غرفه نمایشگاه امسال مال شماست
انواع موتور گیرلس
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top