تاریخ انتشار: دوشنبه 1394/08/11 - 13:36
کد خبر: 183896

تذکر کتبی 20 نماینده به روحانی: جمع‌آوری سانتریفیوژها متوقف شود

خبرنامه دانشجویان ایران: ۲۰ نماینده مجلس شورای اسلامی در تذکری به رئیس‌جمهور، خواستار توقف جدی دستور جمع‌آوری سانتریفیوژهای فردو و نطنز شدند.

به گزارش مهر، در جلسه علنی روز دوشنبه مجلس شورای اسلامی تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولین دولتی از سوی هیات رئیسه مجلس قرائت شد.

بر این اساس ناصر سودانی نماینده مردم اهواز در تذکری به رئیس‌جمهور خواستار رسیدگی به مساله مسموم شدن مردم خوزستان بعد از بارش باران‌های اسیدی شد.

همچنین محمد سلیمانی نماینده مردم تهران به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره لزوم کاهش فشار به رسانه‌های منتقد و به وزیر اقتصاد و امور دارایی درباره لزوم ارائه گزارش از عملکرد دولت در اجرای اقتصاد مقاومتی تذکر داد.

بنابر این گزارش، جواد کریمی قدوسی، روح‌الله حسینیان، مهدی هاشمی، ابراهیم کارخانه‌ای، مهدی کوچک‌زاده، مسعود میرکاظمی، نصرالله پژمان‌فر، محمد سلیمانی، محمد کوثری، محمدصالح جوکار، احمد سالک، بیژن نوباوه، مصطفی افضلی‌فر، زهره طبیب‌زاده نوری، فاطمه آلیا، حسین طلا، فرج‌الله عارفی، ابوالقاسم جراره، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی و حسین فتاحی در تذکری کتبی به رئیس‌جمهور، توقف جدی دستور جمع‌آوری سانتریفیوژهای فردو و نطنز تا زمانی که شروط رهبری اجرایی شود را خواستار شدند.

به گزارش مهر، همچنین در جلسه روز دوشنبه هادی قوامی نماینده مردم اسفراین در تذکر شفاهی، گفت: شرکت لوله‌گستر به داخل کشور منتقل شده تا نیازهای کشور را تامین کند؛ نه اینکه از چین برای رفع نیاز کشور لوله وارد کنیم.

وی افزود: این اقدام به اقتصاد کشور و شرکت‌های جانبی شرکت لوله‌گستر مانند شرکت فولاد لطمه وارد می‌کند.

قوامی همچنین در بخش دیگری از تذکر خود، گفت: ۱۵ آذر زمان ارائه بودجه به مجلس است و مهمترین ویژگی بودجه، تبعیت کمی و کیفی آن از برنامه ششم خواهد بود اما تا وقتی که برنامه ششم به مجلس نیامده، چگونه می‌توانیم بودجه را بررسی کنیم؟

همچنین احمد شوهانی نماینده مردم ایلام در مجلس در تذکر شفاهی گفت: سیل ایلام زیرساخت‌های این شهر را از بین برده و در چندین شهر و روستا خسارت‌های سنگین بر جای مانده است و صدها خانواده بی‌سرپناه شده‌اند که نیازمند رسیدگی به وضع مردم این استان هستیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جان نثاری: بازگشت به دانشگاه، یعنی بازگشت به ریل پیشرفت کشور/دانشگاه باید سردمدار حل نظام مسائل کشور باشد
مدارس و دانشگاه‌های اصفهان تا دوشنبه غیر حضوری شد
آغاز مرحله دوم رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه/ شلیک انبوهی از موشک‌ها
آقای اژه‌ای! به دانشگاه‌های تهران هم سری بزنید!
بلیت بازار سیاه به ۵ میلیون تومان رسید/گلایه هواداران دو تیم ازمسئولان
تب ناگهانی و بدن درد شدید نشانه آنفلوآنزاست؛ نه آلودگی هوا
ظرفیت ورزشگاه امام خمینی اراک تکمیل شد
تاکید «عارف» بر استعدادیابی نخبگان در مناطق محروم
جنگ سرد عربستان و امارات در «حضرموت» یمن؛ آمریکا و انگلیس مشغول کارند
گزارش نیروی دریایی آمریکا از کابوس نبرد با ارتش یمن
دینداری به‌سبک اردستانی؛ نقد یک قرائت نرم اما انحراف‌زا
جنگل‌ها زیر فشار کم‌آبی و سوء‌مدیریت / عامل ۹۰ درصد آتش‌سوزی‌ها انسانی است
پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری
کشف محموله تاریخی ۲۸۰۰ ساله در فریدونکنار/ دستگیری ۴ متهم اصلی
وزیر علوم: ساخت ۴هزار خوابگاه دانشجویان متأهل را آغاز کردیم
کشاورزی ایران در لبه بحران/ خطر در کمین امنیت غذایی‌/ ‌انحصارهای مخرب ادامه دارد!
کاهش سقف مهریه؛ زنگ خطر برای عدالت خانوادگی
مقام مصری: کوچاندن فلسطینیان از نوار غزه خط قرمز ما است
دروغ‌های بزرگ رسانه‌های ضد انقلاب درباره یک محکوم امنیتی
اوشاکوف: مسکو منتظر پاسخ واشنگتن درباره مذاکرات پوتین و ویتکاف است
چین درباره مجوزهای صادرات عناصر نادر خاکی کوتاه آمد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top