تاریخ انتشار: دوشنبه 1394/09/16 - 12:20
کد خبر: 186919

از سفر غیرضروری پرهیز کنید

خبرنامه دانشجویان ایران: سخنگوی مرکز مدیریت راه‌ها با اشاره به آخرین وضعیت راه‌های کشور گفت: مردم از تردد غیر ضروری در محورهای برف گیر اجتناب کنند.

یاسر خالقی در گفتگو با مهر با اشاره به اینکه با توجه به بارش برف و کولاک برخی محورها مسدود شده است، گفت: محور هراز، چالوس، فیروزکوه، آزادراه قزوین-رشت برای وسایل نقلیه سبک، جاده قدیم قزوین-رشت، آزادراه زنجان-قزوین، محور قزوین-همدان، آزادراه همدان-ساوه و آزادراه ساوه-تهران تا اطلاع بعدی مسدود است.

وی ادامه داد: همچنین محور شمشک-دیزین، سمنان-دامغان در محدوده گردوان آهوان، بیجار-زنجان، شاهرود-آزادشهر، شاهرود-تسکستان، زنجان-تهم، سقز-مریوان، زنجان-بیجار، سه راهی دیواندره-بیجار، درگز-قوچان برای وسایل نقلیه سنگین، پونل-خلخال، قرامان-پاوه، سروآباد-پاوه، زنجان-چورزق هم تا اطلاع بعدی به دلیل بارش برف و کولاک شدید مسدود است.

سخنگوی مرکز مدیریت راه‌ها با تاکید بر اینکه مسافران از تردد غیر ضروری در محورهای برف گیر خودداری کنند، افزود: تردد در محورهای استان‌های قزوین، زنجان، همدان، لرستان، مرکزی، مازندران، گیلان، سمنان، گلستان، قم، تهران، کهکیلویه و بویراحمد و چهارمحال بختیاری به صورت نیمه سنگین در جریان است.

وی با تاکید بر اینکه حتما رانندگان در گردنه های این محورها با زنجیر چرخ تردد کنند، گفت: تردد بدون زنجیر چرخ در این محورها امکان پذیر نیست و حتی الامکان هم مردم از سفرهای غیر ضروری در این محورها خودداری کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
استیضاح «احمد میدری» هم به نفع مردم است هم به نفع خود او!
بن راشد فوت کرد
جدیدترین ادعای ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
آغاز طرح ترافیکی بازگشایی مدارس از یک هفته قبل از مهر
سرپرست دانشگاه ملی مهارت منصوب شد
موج بارش‌های پاییزی از روز پنجشنبه وارد کشور می‌شود
رژیم سعودی مرتکب جنایات جنگی شده است
توزیع رایگان شیر و تغذیه در مدارس دولتی ابلاغ شد
چرا قطع استقراض دولت موتور نقدینگی را خاموش نکرد؟
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top