تاریخ انتشار: چهارشنبه 1395/02/01 - 08:39
کد خبر: 197683

در دانشگاه علم و صنعت صورت گرفت؛

آئین گشایشی که به دلیل تند کردن فضا از طرف سخنران ناتمام ماند +تصاویر

آئین گشایشی که به دلیل تند کردن فضا از طرف سخنران ناتمام ماند +تصاویر

مراسم آئین گشایش انجمن آرمان دانشگاه علم و صنعت به دلیل تند کردن فضای مراسم و توهین به جمعی از دانشجویان حاضر ناتمام ماند.

خبرنامه دانشجویان ایران: مراسم آئین گشایش انجمن آرمان دانشگاه علم و صنعت به دلیل تند کردن فضای مراسم و توهین به جمعی از دانشجویان حاضر ناتمام ماند.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ عصر روز گذشته آمفی تئاتر دانشگاه علم و صنعت روز پرالتهابی را تجربه کرد. بعد از حریف و حدیث های فراوانی که در خصوص اعضای مؤسس تشکل انجمن آرمان این دانشگاه مطرح گردیده بود، (برای مطالعه بیشتر به اینجــا مراجعه کنید.) بالاخره قرار شد تا این انجمن روز سه شنبه 31 فروردین ماه آئین گشایش خود را در آمفی تئاتر دانشگاه علم صنعت با حضور علی شکوری راد و ابراهیم اصغرزاده برگزار کند.

در این مراسم که دانشجویان در دو طیف موافقان و مخالفان تشکل مذکور (حدوداً در دو دسته برابر) تقسیم شده بودند، با در دست داشتن دست نوشته ها و پرچم هایی اقدام به سردادن شعارهایی می کردند.

از یک سو طرفداران انجمن آرمان با هدایت برگزارکنندگان مراسم اقدام به در دست گرفتن پلاکاردهایی همچون «هیچ کس نباید به بهانه مصلحت با ظلم همراه شود و یا در مقابل آن سکوت کند» (با تصویر زمینه مهدی کروبی)، «پیام ما روشنه حصر باید بشکنه»، «دانشگاه زنده است»، «بعد 6 سال هنوز میرحسین توی حصره» و ... کردند و از سویی دیگر طیف مخالفان این انجمن که معتقد هستند که تشکل مذکور منجر به تبدیل کردن دانشگاه به باشگاه سیاسی و تریبون جریان فتنه 88 می باشد با در دست داشتن پرچم های حزب الله لبنان و دست نوشته هایی از قبیل «محاربان عاشورای ٨٨ اعدام باید گردند»، «آیت‌الله بر سر دوراهی: خائن یا خادم»، «مرگ بر سبز اموی» و «مرگ بر اسرائیل» کردند که باعث شده بود مراسم پیش از آغاز تا حدودی هیجانی شود.

دبیر انجمن آرمان در ابتدای مراسم طی سخنانی که بعضاً تحریک آمیز بود خبر از سانسور مراسم از سوی مسئولان داد و اعلام داشت که کلیپ هایی برای پخش آماده بود که متأسفانه مجوز ندادند که این سخنان باعث سردادن شعارهایی از دو طیف دانشجویان گردید.

در ادامه مراسم شکوری راد در ابتدای این مراسم باا بیان خاطره ای از دیدارش با رهبر انقلاب تلاش کرد تا محیط مراسم را آرام و تلطیف نماید.

وی افزود: سال ٦٤ که عضو انجمن اسلامی بودم، خدمت رهبری رفتیم. ایشان گفتند شما ١٠ درصد دانشجویان ایران هستید و مخالفان شما هم ١٠ درصد دانشجویان؛ پس شما انگیزه دارید و مانند گُل آتش هستید و باید تلاش کنید ٨٠ درصد بقیه را به وجد آورید. این دو طرفی که الان در اینجا هستید، مانند آن گُل آتش هستید؛ اما باید مراقب باشید انرژی خود را برای مقابله با هم تضعیف و خنثی نکنید تا جامعه هم پیشرفت کند.

عضو اسبق دفتر تحکیم وحدت در پایان سخنان خود نیز گفت: اگر فقط به شعار بپردازیم، اولین چیزی که از بین می‌رود، انصاف است. ما باید به فکر رستگاری اجتماعی باشیم و نه فردی. کسانی که به رستگاری جامعه می‌اندیشند، به فکر سازندگی هستند که نیاز آن آزادی است. مگر داعش چه می‌گوید؟ آنها می‌گویند انسان بدون مسیر اجتماعی هم می‌تواند رستگار شود که عملکرد آنها مشخص است که به کجا رفته‌اند. نمونه آن هم در جامعه ما دیده می‌شود.

اما پرالتهاب ترین بخش مراسم سخنان ابراهیم اصغرزاده بود که با مخاطب قراردادن دانشجویان منتقد و بعضاً اهانت هایی که صورت داد باعث متشنج شدن بیشتر مراسم و در ادامه ناتمام ماندن آن شد.

اصغرزاده در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه شما به مردم گفتید خس و خاشاک و بزغاله و گوساله. افزود: افسانه آقای جلیلی مساوی با نظام را مطرح می‌کردید، اما مردم در پای صندوق جواب شما را دادند. شما باید به خاطر فسادها رگ غیرتتان بیرون بزند. یک روز در همین دانشگاه احمدی‌نژاد و انجمن حجتیه بودند و می‌خواستند انقلاب فرهنگی کنند. در این لحظه دانشجویان معترض شعارهایی همچون «دروغ‌گو، دروغ‌گو» سردادند که اصغرزاده نیز با عدم اصلاح سخنانش ادامه داد: شما دارید دروغ می‌گویید. شماها هشت سال دانشگاه را شخم زدید اما الآن اینجا را ببینید.... تفسیر احمدی‌نژاد یک انقلاب قهقرایی است.

وی در ادامه سخنانش تلاش کرد ضمن تحقیر دانشجویان منتقد با لحنی تمسخرآمیز بیان کرد: شما سعی کنید به اندازه چهار میلیون خود حرف بزنید و اجازه بدهید من از طرف اکثریت ملت ایران که هفتم اسفند پای صندوق آمد حرف بزنم که نحوه سخنان و بیان وی منجر به بروز تشنج و ناتمام ماندن مراسم گردید.

سخنان اصغرزاده در خصوص انقلاب فرهنگی و زیر سوال بردن دانشجویان پیرو خط امام و موسسین دفتر تحکیم وحدت آنقدر تند و تحریک آمیز بود که شکوری راد مجبور شد در پایان مراسم با بیان اینکه البته این را هم بگویم که من درمورد مسئله انقلاب فرهنگی با ایشان اختلاف سلیقه دارم، از این اظهارات اعلام برائت نماید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ادامه ادعاهای سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
مذاکرات با ایران هم‌اکنون در حال انجام است!
روابط ایران و عراق در بهترین وضع خود قرار دارد
چیزی به ایران نمی‌رسد
جنبش حماس از پایبندی به توافقات مرحله دوم آتش‌بس خبر داد
ادعای استعفای رئیس‌جمهور واهی و کذب محض است
سردار کرمی: در کمین تروریست‌ها و آماده پاسخ قاطعیم
۱۹۰ واحد مسکن استیجاری آماده واگذاری به زوج‌های جوان است
کیف پول ایران؛ انجام تراکنش‌های مالی بدون نیاز به اینترنت
حسام؛ سامانه جدید بانک مرکزی برای ساماندهی حساب‌های بانکی
توصیه مهم برای بازگشت زائران اربعین؛ مرز خروجی را تغییر ندهید
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
رایزنی تلفنی عراقچی با وزیران خارجه پاکستان و عمان
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
سوئیس: با ایران و آمریکا درباره مذاکره احتمالی در تماسیم
اعمال شب و روز اربعین را اینگونه به جا آورید
تغییر مسیر ۶ نفتکش عربستانی در پی تهدیدهای انصارالله یمن
عراقچی: وحدت مردم و دولت ایران و عراق به نقطه اوج رسیده است
سریال محمدحسین مهدویان به تلویزیون رسید
«فرزندآوری لاکچری»؛ چگونه فضای مجازی، فرهنگ قناعت را در خانواده‌ها تضعیف می‌کند؟
ثبت سفارش کتب درسی تمام پایه های تحصیلی
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
کلید نهایی پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحمیل ۸۰۰ دانشجوی پزشکی به دانشگاه
طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده
برخی دانشجویان بین الملل علاوه بر فارسی حتی به انگلیسی هم مسلط نیستند
توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار دانش‌بنیان
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
اسامی منتخبان دور دوم انتخابات شورای صنفی دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد
واکنش معاون وزیر بهداشت به رای دیوان عدالت اداری درباره انفصال از خدمت
شروط جدید وزارت بهداشت برای ایجاد رشته و دوره جدید علوم پزشکی
نخستین سامانه جامع شهدای دانشجو رونمایی می‌شود
پژوهشگران دانشگاه تهران عملکرد ترانزیستورهای نسل آینده را بهبود دادند
اختصاص پژوهانه وزارت علوم به ۵ آزمایشگاه تحقیقاتی دانشگاه امیرکبیر
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top