تاریخ انتشار: چهارشنبه 1395/06/10 - 09:54
کد خبر: 208660

سفیر آمریکا در آنکارا احضار شد

انتقاد واشنگتن از حمله ترکیه به شمال سوریه موجب واکنش آنکارا و احضار سفیر ایالات متحده شد.

خبرنامه دانشجویان ایران: انتقاد واشنگتن از حمله ترکیه به شمال سوریه موجب واکنش آنکارا و احضار سفیر ایالات متحده شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر به نقل از حریت، وزارت خارجه ترکیه با بیان اینکه انتقادات آمریکا از آنکارا غیر قابل قبول است اقدام به احضار «جان آر.باس» سفیر واشنگتن در آنکارا کرد.

روز گذشته رسانه های جهان با شرح و تفصیل فراوان اقدام به انتشار انتقادات «اشتون کارتر» وزیر دفاع آمریکا از ترکیه کرده بودند.

وزیر دفاع آمریکا در بخشی از اظهارات خود در خصوص سوریه گفته بود: از ترکیه می خواهیم تا در ماجرای سوریه با نیروهای سوری درگیر نشود. اقدامات ترکیه و سوریه در قبال مقابله با داعش قابل تقدیر بوده و امیدوارم که این روند ادامه پیدا کند. بارها از ترکیه خواسته ایم بدون درگیری با نیروهای سوری به مقابله با داعش ادامه دهند. آمریکا از هرگونه اقدام ضد داعش حمایت می کند.

پیشتر نیز آمریکا درباره ورود ترکیه به خاک سوریه و درگیری در جرابلس این اقدام را غیرقابل قبول خوانده و خواهان توقف آن شده بود.

«برت مک‌ گورک» نماینده آمریکا در نیروهای ائتلاف علیه داعش، در توئیتی به نقل از وزارت دفاع این کشور گفته بود: آمریکا در این درگیری‌ها دخالت نداشته و این درگیری‌ها با هماهنگی نیروهای آمریکا انجام نشده و ما از آنها حمایت نمی‌کنیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بن راشد فوت کرد
جدیدترین ادعای ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
آغاز طرح ترافیکی بازگشایی مدارس از یک هفته قبل از مهر
سرپرست دانشگاه ملی مهارت منصوب شد
موج بارش‌های پاییزی از روز پنجشنبه وارد کشور می‌شود
رژیم سعودی مرتکب جنایات جنگی شده است
توزیع رایگان شیر و تغذیه در مدارس دولتی ابلاغ شد
چرا قطع استقراض دولت موتور نقدینگی را خاموش نکرد؟
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
وقوع انفجارهای جدید سوریه را لرزاند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top