تاریخ انتشار: سه شنبه 1396/11/03 - 22:41
کد خبر: 256792

بیانیه یک تشکل دانشجویی در حمایت از مقاومت قوه قضائیه

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان در بیانیه‌ای از مقاومت قوه قضائیه در برابر فشار ذی نفوذان حامی اغتشاش حمایت کرد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
((وَ قاتِلُوهُمْ حَتّى لا تَکُونَ فِتْنَةٌ [بقره / 193 و انفال / 39]
و با آنان کارزار کنید تا دیگر فتنه ‌ای نباشد.))

حوادث و اغتشاشات اخیر که با حمایت فرزندان حلقه به گوش شیطان یعنی جریان نفاق با سردستگی رجوی و همچنین شجره ی ملعونه ی سعودی و پدران این دو فرزند یعنی آمریکا، همان شیطان بزرگ و رژیم منحوس کودک کش صهیونیستی انجام پذیرفت بیانگر حقایق روشن و واضحی بود که هنوز هم برای عده ای سهل اندیش و نادان داخلی قابل فهم نیست.

در روز های پسافتنه که قوه ی قضائیه وظیفه ی بررسی ابعاد این اغتشاش و مبارزه ی با فاسدان و محرکان این فتنه را دارد به گوشمان می رسد که عده ای منفعت طلب در داخل با فشار بر قوه ی قضاییه سعی در انحراف در رای های صادره و بعضا نیز جلوگیری از صادر شدن رای دارند تا شاید بتوانند دوستان، هم حزبی ها و اقوام و آشنایان خود را از احکام صادره مصون بدارند.

حال انتظار ملت انقلابی از قوه ی قضائیه این است که مانند همیشه، در مقابل فتنه گرها و فشارهای تعدادی از افراد وابسته به برخی جناح ها و گاها مسئولین ارگان های دولتی و صاحب منسبان، راه خود را مصمم و با اراده دنبال کند و فقط خدا را مدنظر داشته باشد تا کسانی که مطالبه ی معیشتی و اقتصادی به حق مردم را به اغتشاش، خونریزی و ناامنی تبدیل کردند به سزای عمل خود برسند و راه بر سایر فتنه ها مسدود شود.

جامعه ی اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان همانند ملت انقلابی و شریف حمایت خود را از قوه ی قضائیه و سایر سازمانهای مربوطه اعلام می دارد و اشد مجازات را برای این ساختارشکنان، بدون توجه به مقام و منسب و صندلی شخص فتنه گر و همچنین فارغ از فشارهای ذی نفوذان خواستار است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سفر به سلامت پرزیدنت!
«پنجره ۵۰ روزه» فرصت ایران برای پایان جنگ / ایران معطل تفاهم نماند
استیضاح «احمد میدری» هم به نفع مردم است هم به نفع خود او!
بن راشد فوت کرد
جدیدترین ادعای ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
آغاز طرح ترافیکی بازگشایی مدارس از یک هفته قبل از مهر
سرپرست دانشگاه ملی مهارت منصوب شد
موج بارش‌های پاییزی از روز پنجشنبه وارد کشور می‌شود
رژیم سعودی مرتکب جنایات جنگی شده است
توزیع رایگان شیر و تغذیه در مدارس دولتی ابلاغ شد
چرا قطع استقراض دولت موتور نقدینگی را خاموش نکرد؟
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top