تاریخ انتشار: دوشنبه 1397/01/20 - 15:06
کد خبر: 262850

داعشی‌ها از تاجزاده‌ها مسئولیت پذیرترند

باید اذعان کرد در مقایسه با تروریست های تکفیری داعش که مسئولیت جنایت های خود را به سرعت و با افتخار قبول و اعلام می کنند، اصلاح طلبان تندرو و برخی دولتمردان جسارت آن را ندارند که مسئولیت اقدامات خود را قبول کنند و در تمامی بحران ها نشان داده اند تنها را را برای گریز فرار رو به جلو انتخاب می کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از جهان نیوز، فصل ناکارآمدی مدیریت اصلاح طلب و کسانی که خود را از مبتکران مدیریت اجرایی در کشور می دانستند و در 8 سال دولت قبل انواع ناسزاها را نثار اصولگرایان و انقلابی ها را به خاطر حمایت از آن کردند، فرا رسیده است. اما در این فصل مدعیان بحران ساز قرار نیست مسئولیت قبول کنند و به افکار عمومی پاسخگو باشند بلکه زمین بازی را به صورتی گسترده کرده اند که همه مقصر اند به غیر از خود آنها.

تکرار کردن های کسی به نام محمدخاتمی بود که افراد  کم تجربه را راهی مجلس شورای اسلامی، شورای شهر و پاستور کرد که حال در زمانیکه ماحصل این انتخاب ها تبدیل به بحران در مدیریت اجرایی در بسیاری از حوزه ها شده، پیاده نظام های تندروی اصلاح طلب وقیحانه خود را وارد گود کرده و ذیل تا صدر نظام را مقصر بحران می دانند. کسانی مانند مصطفی تاجزاده وقیحانه حاکمیت کنونی را با نظام شاهنشاهی مقایسه کرده و مسئولیت اصلی بحران را به سوی فرد اول نظام سوق داده است. در آن سو حسام الدین آشنا، مشاور اطلاعاتی و امنیتی حسن روحانی با ساخت کلیپی با عنوان « داری اشتباه می کنی خلبان»، خود و دولتش را عقل کلی متصور می شود که در حال هشدار دادن برای نجات هواپیمای یعنی ایران است حال وی جسارت امثال تاجزاده ها را ندارد و در لفافه کنایه می زند ولی کیست که نداند منظور او چیست.

خصیصه بسیار مذموم برخی دولتی ها و اصلاح طلبان اینست  که همواره سعی دارند در قدرت حضور داشته باشند ولی هیچگاه مسئولیت و هزینه های آن را بر دوش نگیرند و در مواقع بحرانی با جنگ روانی و بازی انحرافی مدیریت اذهان عمومی را در دست گیرند. در دولت اصطلاحات اصطلاح «هر 9 روز یک بحران» برای دولت خاتمی باب شد تا وی و مدیریت اصلاحات در دولت و مجلس و شوراها از مشکلات و مسائلی که در حوزه اقتصادی، سیاسی و معیشتی به وجود آمده بود، فرار رو به جلو داشته باشند و بحران سازها را مقصر عدم تحقق وعده ها معرفی کنند.

مشخصا نهادهای انقلابی هدف اول اصلاح طلبان و حامیان دولت جهت تخریب هدفمند آنهاست. کینه و بغض آنها نسبت به نهادهای انقلابی غیرقابل کتمان است. در حالیکه دولت فخیمه مورد حمایت اصلاح طلبان نتوانسته بحران ارزی را مدیریت کند و با دامن زدن به افزایش قیمت ارز، روان و روح مردم را آزارده و آنها را از اعتماد مجدد به روحانی و لیست بازی خاتمی پشیمان ساخته، وقیحانه از دولت پنهان سخن می گویند.دولت پنهانی که از نگاه آنها مجموعه ای از نهادهای انقلابی هستند.

تاجزاده بار دیگر در این جنگ روانی پرچمدار بوده تا زمین بازی را عوض کرده و بار مسئولیت را از شانه دولت کم کفایت بردارد. وی در توئیتی نوشته است: «به نقطه عطف/حذف یکی از دو دولت نزدیک می‌شویم. یا دولت پنهان از مستوری دست می‌کشد و با کنارزدن دولت قانونی ارکان حکومت را کامل در دست می‌گیرد یا مجبور به عقب‌نشینی از قلمروهای مختلف به‌ویژه در عرصه اقتصاد و سیاست‌خارجی می‌شود. اجازه ندهیم جامعه مدنی از حزب پادگانی شکست بخورد.»

او کاملا آگاهانه در حال موج سازی پیرامون افزایش قیمت ارز و مشکلات اقتصادی است تا برخی نهادهای انقلابی ولو غیرمرتبط را مسئول در این زمینه ها بداند! در اعتراضات دی ماه نیز وقتی فلش گرانی ها به سمت دولت نشانه رفته بود، این پیاده نظام رسانه ای اصلاحات بودند که به کمک دولت آمدند و توپ را به زمین حاکمیت پاس دادند و با بازی رفراندوم خواهان تعیین سرنوشت کشور شدند! حال مجددا با وقوع یک بحران جدید برای مسئولیت گریزی از دولت پنهان سخن می گویند که چیزی جز توهم توطئه آگاهانه در شرایط کنونی کشور نیست.

به نیکی روشن است که اصلاح طلبان در دولت، در مجلس و در شوراها از سال 1392 به این سو توانسته اند حضور پیدا کنند و برخی از ارکان قدرت را در دست گیرند اما برخلاف وعده ها و نویدهایی که درباره شروع فصل جدید سیاست ورزی و بهبود اوضاع اقتصادی کشور و حتی عبور سایه جنگ از کشور می دادند، در مواقعی که مشکلات اقتصادی گسترده می شود و بحران هایی در حوزه های اجتماعی شکل می گیرد دست به دو کار می زنند. از یکسو با طرح موضوعات حاشیه ای مانند حجاب و ورود زنان به ورزشگاه افکار را منحرف می کنند و از سوی دیگر با عدم مسئولیت پذیری در مشکلات، حاکمیت و نهادهای انقلابی را مسئول ایجاد بحران ها معرفی می کنند.

باید اذعان کرد در مقایسه با تروریست های تکفیری داعش که مسئولیت جنایت های خود را به سرعت و با افتخار قبول و اعلام می کنند، اصلاح طلبان تندرو و برخی دولتمردان جسارت آن را ندارند که مسئولیت اقدامات خود را قبول کنند و در تمامی بحران ها نشان داده اند تنها را را برای گریز فرار رو به جلو انتخاب می کنند.

اما اینک زمان آن است تا دولت با هزینه های اقداماتش روبه رو شود و مسئولیت پذیرتر شود...

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
سهم ۰.۳ درصدی فرزندآوری از تولید ناخالص ملی
نهضت قرآنی بانوان آغاز به کار کرد
دانشمندان ناباروری مردان را با آلودگی هوا و ناباروری زنان را با آلودگی صوتی مرتبط می‌دانند
پرونده ۵۰ مددجوی زندان زنان توسط قضات دادسرای تهران رسیدگی شد
کودکی نبی مکرم اسلام
گاریدو رسما تهدید کرد؛ اخراجتان می‌کنم
عیادت عراقچی از امانی در تهران
جزئیات جدید از طرح ساماندهی اتباع خارجی
آزمایش موشکی جدید کره شمالی با نظارت اون
وزیر خارجه ترکیه: ایران و حزب‌الله،‌اسرائیل را می‌زنند
صعود تاریخی فوتبال ایران در رده‌بندی جهان
وزیر بهداشت دولت روحانی پزشک معالج سفیر ایران در لبنان شد
نظامیان آلمانی در عراق می‌مانند
واکنش انصارالله یمن به حملات سایبری اسرائیل
ساماندهی اتباع غیرمجاز نیازمند اقدام همه‌جانبه است
هشدار به معلم‌های دوربین به دست در شروع مدارس
بازداشت یک اسرائیلی به بهانه همکاری با ایران
ثبت رکورد دیگر طلای جهانی با پرواز دلار
ونزوئلا حکم بازداشت رئیس‌جمهور آرژانتین را صادر کرد
عارف: جلوگیری از افزایش قیمت کالاهای اساسی راهبرد دولت چهاردهم است
پیام غافلگیرکننده سیدحسن نصرالله به اسرائیلی‌ها
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top