تاریخ انتشار: یکشنبه 1397/02/09 - 09:20
کد خبر: 264468

وزیر علوم برای جایابی بورسیه ها در دانشگاهها اقدام کرد

وزیر علوم از رایزنی با برخی دانشگاه ها برای جایابی بورسیه ها خبر داد و گفت:باید روند جایابی تکرار شود تا این پروسه مراحل خود را طی کند.بورسیهها

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، منصور غلامی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت جایابی بورسیه‌ها گفت: برخی از دانشگاه ها ممکن است به دلیل کاهش داوطلب گروه های آموزشی و یا به علت اینکه در گذشته افراد مورد نیازشان را به تعداد کافی جذب کرده و پست های آنها اشغال شده و یا به هر دلیلی، نتوانسته اند بورسیه ها را جذب کنند.

وی ادامه داد: به همین منظور، وزارت علوم بورسیه ها را به دانشگاه های مختلف معرفی می کند تا این افراد در دانشگاه ها جذب شوند.

وزیر علوم در پاسخ به این سئوال که دانشگاه ها با وجود معرفی وزارت علوم از جذب برخی افراد خودداری می کنند، گفت: باید روند جایابی تکرار شود تا این پروسه مراحل خود را طی کند. ما که نمی توانیم برای این افراد دانشگاه بسازیم. پس بنابراین باید این پروسه تکرار شود.

غلامی با بیان اینکه سعی وزارت علوم این است تا بورسیه ها جایابی شوند افزود: مواردی است که با دانشگاه های مختلف صحبت کرده ایم،  باید بخش اجرایی آن محقق شود تا اعلام کنیم. البته تا جایی که ممکن باشد، سعی می کنیم جذب این افراد محقق شود.

به گزارش مهر، پیش از این هیات عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی، تصمیم گرفت با هماهنگی وزارتین علوم تحقیقات و فناوری و بهداشت درمان و آموزش پزشکی وارد بحث بورسیه ها شود.

فراخوانی در این زمینه ارائه شد و ۳۲۴ نفر در این فراخوان شرکت کردند. از این تعداد، ۱۳۲ نفر از ثبت نام کنندگان مورد تایید هیات مرکزی جذب و شورای بورس قرار گرفتند.

در حال حاضر تعدادی از ۱۳۲ نفر بورسیه واجد شرایط جایابی شده و تعدادی هم درحال جایابی هستند تا مشکلاتشان حل شود.

عمده مشکل بورسیه هایی که جایابی نشده و مورد تایید وزارت علوم و هیات عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی هستند این است که دانشگاه ها با وجود معرفی وزارت علوم و هیات عالی جذب شورا، آنها را پذیرش نمی کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تشکل‌های دانشجویی نباید به دوقطبی و نفرت دامن بزنند/دانشگاه محل آرامش از مسیر گفت‌وگوست
شناسنامه کاری برای بانوان کارآفرین روستایی تهیه می شود
احکام ازدواج به صورت نموداری منتشر شد
احکام فقهی ویژه بانوان منتشر شد
کتاب احکام حقوق زن و شوهر منتشر شد
ماجرای تنش در دانشگاه شریف چه بود
با وجود همه مشکلات مقابل سختی‌ها سر خم نخواهیم کرد
شهادت شماری از رزمندگان حزب‌الله در حمله اسرائیل به بقاع لبنان
گزینه جانشینی ساپینتو مشخص شد
راهنمای برگزاری آزمون MHLE سال ۱۴۰۵ منتشر شد
حمایت هدفمند مرکز زنان شهرداری تهران از فرزندان زنان سرپرست خانوار
ضوابط جدید ثبت سفارش واردات خودرو اعلام شد
زمان دیدار استقلال و مس تغییر کرد
نوسانات دمایی در تهران
هدیه ۳ همتی شهرداری تهران برای پایتخت‌نشینان
امکان خرید پوشک با استفاده از کالابرگ فراهم شد
وزارت علوم مجاز بودن غیبت دانشجویان تا پایان سال جاری را تکذیب کرد
تسلیت علی خضریان به مناسبت درگذشت پدر حجت‌الاسلام محمدیان
انتشار مجموعه صوتی «تاریخچه جنبش دانشجویی ایران» با ارائه علی خضریان
پرتاب چاقو توسط اوباش عزادارنما به سمت دانشجویان شریف
فیلم | حمله داعشجو به دانشجوی شریف!
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top