تاریخ انتشار: پنجشنبه 1397/07/19 - 12:07
کد خبر: 285915

مقام‌های اطلاعاتی آمریکا: ولیعهد سعودی دستور بازداشت روزنامه نگار سعودی را داده است

یک روزنامه مشهور آمریکایی به نقل از مقام‌های اطلاعاتی نوشت، ولیعهد سعودی دستور بازداشت روزنامه نگار منتقد سعودی را صادر کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، روزنامه واشنگتن پست به نقل از مقام های اطلاعاتی آمریکا که نامشان فاش نشده، نوشت: محمد بن سلمان ولیعهد سعودی دستور اجرای عملیات مربوط به بازداشت جمال خاشقجی روزنامه نگار برجسته منتقد سعودی را صادر کرده است.

واشنگتن پست افزود: بن سلمان و سایر مقام های سعودی سعی کرده‌اند تا خاشقجی را به عربستان سعودی بازگردانند؛ آن هم با پیشنهاد استخدام و حمایت دولت. اطلاعات نشانگر ارتباط دولت سعودی با ناپدید شدن خاشقجی در کنسولگری عربستان در شهر استانبول است.

پلیس ترکیه اعلام کرده است که خاشقجی توسط یک تیم امنیتی عربستان سعودی که هفته گذشته وارد کنسولگری این کشور در استانبول شده، کشته شده است ولی مقام های سعودی این اتهامات را رد کرده و مدعی هستند که آنها هیچ ارتباطی با ناپدید شدن این روزنامه نگار منتقد ندارند.

خاشقجی ستون نویس روزنامه واشنگتن پست بوده و گاهی اوقات از سیاست های دولت سعودی انتقاد کرده است. مقام ها و نمایندگان آمریکایی از جمله دونالد ترامپ دولت عربستان سعودی را به خاطر ناپدید شدن این روزنامه نگار تحت فشار شدیدی قرار داده‌اند.

گزارش شده است که خاشقجی پیشنهادات ارائه شده از سوی دولت سعودی برای احراز پست و مسئولیت دولتی را رد کرده و به واشنگتن پست گفته است که "شوخی می کنید؟ من به مقدار ناچیز نیز به آنها اطمینان ندارم."

مقام های اطلاعاتی آمریکایی بر این باورند که اطلاعات موجود نشان می دهد که ولیعهد سعودی تنها دستور بازداشت خاشقجی را صادر کرده و تمایلی برای آسیب رساندن به وی نداشته است.

جمال خاشقجی نویسنده 59ساله سعودی روز سه‌شنبه 10 مهر(دوم اکتبر) پس از آنکه برای ثبت ازدواج خود به کنسولگری سعودی در استانبول رفت، ناپدید شد که این موضوع به نگرانی‌ها درباره امنیت وی دامن زد، مقامات سعودی ادعا کرده‌اند که وی از سفارت خارج شده اما نامزد وی این موضوع را رد می‌کند، رسانه‌ها به نقل از برخی مقامات ترکیه اعلام کرده‌اند که این منتقد مشهور سعودی در کنسولگری کشته شده است.

مقام های کنسولگری عربستان در استانبول پیش از این مدعی شده اند که خاشقجی ساختمان کنسولگری را ترک کرده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
پزشکیان: درآمد اصلاح نرخ سوخت خرج معیشت مردم می‌شود
آتش‌سوزی سینما ایران در لاله‌زار نتیجه رهاشدگی بناهای تاریخی
واکنش باشگاه پرسپولیس به درگیری رفیعی با سرپرست آلومینیوم
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
راه‌اندازی کارزارها، گامی مهم برای کمک به حل مسائل است
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
سیاهچاله پیامدهای فردی و اجتماعی
غریب‌ آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد
پیشگیری از آنفلوآنزا در سالمندان
پزشکیان: مدیریت ناترازی انرژی تا تحقق کامل اهداف یک ضرورت است
غریب‌ آبادی: تقویت جنبش عدم تعهد اولویت مشترک ایران و ازبکستان است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top