تاریخ انتشار: پنجشنبه 1398/08/16 - 19:44
کد خبر: 334094

هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم است

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران شاخص کیفیت هوا روی عدد ۱۳۵ قرار دارد و امروز هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، شاخص کیفیت هوا در حال حاضر براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران بر روی عدد ۱۳۵ قرار گرفته و هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم است.

پیش‌بینی‌های انجام‌شده در شرکت کنترل کیفیت هوای تهران نشان می‌دهد که در صبحگاه روز پنجشنبه (۱۶ آبان ۹۸) با افزایش تردد خودروها همراه با حاکمیت جو آرام و آسمان غبارآلود، شرایط برای تجمع آلاینده‌ها به‌ویژه ذرات معلق مهیا شده و اکثر مناطق پایتخت در شرایط ناسالم قرار خواهد گرفت.

تداوم شرایط جوی آرام و نسبتاً پایدار در طی روز، پراکندگی آلاینده‌ها را محدود کرده و احتمال می‌رود در مناطق پرتردد کیفیت هوا در شرایط نامطلوب باقی بماند. همچنین در ساعات اوج ترافیک شبانگاهی غلظت ذرات معلق افزایش یافته و پیش‌بینی می‌شود در اکثر مناطق شرایط ناسالم به‌ویژه برای گروه‌های حساس برقرار گردد.

با افزایش نسبی سرعت باد در نخستین ساعات روز جمعه (۱۷ آبان ۹۸)، انتظار می‌رود همراه با کاهش تردد خودروها در روز تعطیل در ساعات صبحگاه از غلظت آلاینده‌ها (ذرات معلق) نسبت به روز قبل کاسته شود، بااین‌حال در پاره‌ای مناطق با شرایط نامطلوب کیفیت هوا (به‌ویژه برای گروه‌های حساس) روبه‌رو خواهیم شد.

در طول روز با افزایش پایداری جوی و رشد ابر، تا حدودی از غلظت آلاینده‌ها کاسته خواهد شد، هرچند در اواخر وقت جمعه نیز با افزایش حجم ترافیک غلظت آلاینده‌ها افزایش پیدا کرده و با کاهش سرعت باد و شرایط پایدار جوی احتمال کاهش کیفیت هوا در مناطق پرتردد وجود خواهد داشت.

همچنین براساس پیش‌بینی‌های انجام شده بیشترین دما برای روز جاری ۱۶ درجه و کمترین دما ۱۰ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی شده است.

در روزهای ناسالم توصه می شود، افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان فعالیت های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فرق مواد شیمیایی صنعتی، آزمایشگاهی و دارویی چیست؟
ایمپلنت بدون جراحی در تهران
۱۰ ویژگی حیاتی که یک دستگاه جت پرینتر حرفه‌ای باید داشته باشد
آیا لوازم خانگی ارزان می‌شود؟
نمایندگی رسمی مبلمان اداری؛ خرید مستقیم از تولیدکننده با ضمانت و قیمت کارخانه
جدیدترین طرح‌های خرید اقساطی آیفون در سال ۱۴۰۴
بیمه شخص ثالث گران‌تر شد، راهنمای صرفه‌جویی پس از افزایش ۳۶.۵٪!
معادله ای تکراری اما متفاوت!
ریشه‌های روانی یک رئیس‌جمهور ربایی
عراقچی: وزارت خارجه همکاری با شرکای خارجی را تسهیل می‌کند
چرا ارزها به کشور برنمی‌گردد؟
اعلام آمادگی اردوغان برای همکاری با عربستان در خصوص یمن
ارز تک‌نرخی شد؛ ادغام رسمی تالارهای مرکز مبادله
تبلیغات رایگان رسانه اصلاح‌طلب برای یگان تروریستی آمریکا!
فیلم | مسبب جنگ ۱۲ روزه، حامی دوستی با ایران
مجلس با کلیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ موافقت کرد
الگوی انصاف و اقتدار
ارز ترجیحی و ناپایداری ارزی؛ چرا سفره مردم مدام کوچکتر می‌شود؟
واکنش صریح دانشگاه علم و صنعت به ادعاهای ترامپ
۵۰ میلیارد دلار افزایش بازیافت نفت با تلاش پژوهشگران دانشگاه شریف
قالیباف: صدای اعتراض باید شنیده شود/ ارز ترجیحی‌ حذف نمی‌شود
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top