گروه های خبری
آرشیو
ف
کد خبر: 334940

برخورد با پیمانکار غذای دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران

معاون دانشجویی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: طبخ غذا در دانشکده های دانشگاه تهران برون سپاری و به بخش خصوصی واگذار شده است با این حال اما دانشکده ها موظف هستند بر این روند حتما نظارت داشته باشند.

خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از مهر، معاون دانشجویی دانشگاه تهران از برخورد با پیمانکار غذای دانشکده اقتصاد خبر داد و گفت: دانشکده ها موظف به کنترل کیفیت غذای دانشجویان هستند.

سعید حبیبا  درباره اعتصاب غذای دانشجویان دانشکده اقتصاد که به دلیل کیفیت نامناسب غذا صورت گرفته بود، اظهار کرد: به محض اطلاع موضوع را مورد بررسی قرار دادیم و مشخص شد پیمانکار در فرایند طبخ غذا بی توجهی کرده و به دلیل قصور صورت گرفته با او برخورد و تذکرات لازم داده شد.

وی افزود: روال به این صورت است که در چنین مواردی ابتدا به پیمانکار تذکر داده می شود و در مراحل بعدی جریمه و در نهایت منجر به لغو قرارداد می شود.

معاون دانشجویی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: طبخ غذا در دانشکده های دانشگاه تهران برون سپاری و به بخش خصوصی واگذار شده است با این حال اما دانشکده ها موظف هستند بر این روند حتما نظارت داشته باشند.

وی با اشاره به نظارت مرکز بهداشت بر روند تهیه غذا در آشپزخانه ها گفت: مرکز بهداشت دانشگاه وظیفه دارد هم در بحث بهداشت پرسنل و همچنین بهداشت محیط طبخ غذا و محل نگاهداری آن ها نظارت کامل داشته باشد و در نهایت گزارشات را به معاونت ارسال کند.

مرتبط ها
نظرات
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.