تاریخ انتشار: جمعه 1398/11/04 - 11:37
کد خبر: 343376

بازبینی دستورالعمل فرصت مطالعاتی دانشگاه علوم پزشکی تهران

معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران از بازبینی دستورالعمل فرصت مطالعاتی دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد و گفت: تلاش می‌شود معیارها و شاخص‌های موجود بار دیگر ارزیابی و تا حد ممکن براساس سیاست‌های دانشگاه و پیشنهادات اعضای شورای بورس تغییرات لازم در این دستورالعمل اعمال شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، کردی به تشریح روند دوره‌های مأموریت آموزشی و فرصت مطالعاتی، سفرهای برنامه‌ریزی‌شده و کنگره‌های خارج از کشور پرداخت و گفت: از دو سال پیش اعزام اعضای هیأت‌علمی دانشگاه به مأموریت‌های آموزشی روند صعودی داشته و طی سال ۹۸ حدود ۳۰ نفر از اساتید دانشگاه در این دوره‌ها شرکت کرده‌اند.

وی با بیان اینکه به طور متوسط سالانه ۵ تا ۱۰ مورد سفر برنامه‌ریزی‌شده در دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام می‌شود، اظهار کرد: سالانه ۱۰ تا ۱۵ عضو هیأت‌علمی دانشگاه نیز در دوره فرصت مطالعاتی شرکت می‌کنند که تاکنون تعداد ۱۱ نفر به این سفر مطالعاتی اعزام شده است.

معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین متوسط تعداد اساتید شرکت‌کننده در کنگره‌های خارج از کشور را نیز سالانه بین ۱۱۰ تا ۱۲۰ نفر اعلام کرد و گفت: طی سال جاری ۹۰ نفر از اساتید به کنگره‌های خارج از کشور راه یافته‌اند و احتمالاً تا پایان سال نیز افزایش خواهد داشت.

دکتر کردی تصریح کرد: از ابتدای مهرماه سال ۹۷ به دنبال نوسانات ارزی، نحوه پرداخت دوره‌های اعزام به خارج از کشور از دلاری به ریالی تغییر کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد تأثیر چندانی در شرکت اساتید در دوره فرصت مطالعاتی و کنگره‌های خارج از کشور نداشته است. در واقع بیشترین تأثیر این رویکرد در حضور دانشجویان در دوره فرصت مطالعاتی بوده اما خوشبختانه روند شرکت آن‌ها در کنگره‌های خارجی تغییری نکرده است.

معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران با تأکید بر اهمیت شرکت اعضای هیأت‌علمی دانشگاه در دوره‌های اعزام به خارج از کشور، بیان کرد: دانشگاه هاروارد به عنوان یکی از برترین مراکز علمی جهان،حدود صد سال است به مقوله دوره فرصت مطالعاتی وارد شده و سالانه سرمایه‌گذاری خوبی در این حوزه می‌کند.

وی با اشاره به محدودیت‌های ایجاد شده به لحاظ سیاسی و بین‌المللی برای سفرهای خارجی، اضافه کرد: در فضای فعلی شاید بهترین کار تمرکز بر Internationalization at Home، تقویت اساتید در حوزه بین‌المللی سازی و جدی گرفتن مقوله یادگیری الکترونیکی(E-Learning) است.

دکتر کردی از بازبینی دستورالعمل فرصت مطالعاتی طی سال‌های اخیر خبر داد و گفت: تلاش می‌شود معیارها و شاخص‌های موجود بار دیگر ارزیابی و تا حد ممکن براساس سیاست‌های دانشگاه و پیشنهادات اعضای شورای بورس تغییرات لازم اعمال شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در این جلسه با یک درخواست سفر برنامه‌ریزی‌شده، پنج درخواست فرصت مطالعاتی خارج از کشور و تمدید آن، پنج درخواست مأموریت آموزشی خارج از کشور و ۱۵ درخواست مأموریت آموزشی داخل کشور موافقت به عمل آمد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
واکنش سازمان ملل به رفتار پلیس آمریکا با دانشجویان
جدول لیگ برتر/ تداوم صدرنشینی استقلال
تداوم تساوی های بدون گل/ توقف پرسپولیس مقابل سپاهان
تساوی بدون گل دو تیم استقلال و تراکتور
ادامه رونق اکران‌های مردمی فیلم‌های سینمایی؛ فروش سال ۱۴۰۳ از یک میلیارد تومان عبور کرد
افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران
زارع‌پور: به زودی سایتی برای نمایش سرعت اینترنت اپراتورها رونمایی می‌شود
سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملو از کودک بود
اصابت موشک‌های حزب‌الله به ۲ سازه در شمال فلسطین اشغالی
۹۰ درصد مردم غزه زیر خط فقر قرار گرفتند
میانگین مالیات طلافروشان کمتر از کارمندان شد
کاهش نرخ تورم چرا هنوز به نقطه مورد انتظار دولت نرسیده است؟
تجمع دانشگاهیان در حمایت از دانشجویان آمریکا و اروپا
فریب مردم با درج "بدون کلسترول" روی روغن‌های نباتی
بررسی آخرین وضعیت ایجاد حساب واحد خزانه توسط دستگاه‌ها در کمیسیون اصل نود
دیدار تیم ملی والیبال دانش‌آموزی ایران با رهبر معظم انقلاب +عکس
ثبت دانشکده تاریخی «سه‌گوش» اهواز به نام دانشگاه
بازداشت حداقل ۱۰۰۰ دانشجو در دانشگاه‌های آمریکا
برهنگی و عریانی یکی از دسیسه‌های دشمن برای نابود کردن خانواده‌هاست
آماده‌باش مدیریت بحران تهران برای بارش‌های شدید
استرداد کلاهبردار ۱۲۰۰ میلیاردی به کشور
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top