تاریخ انتشار: دوشنبه 1398/12/26 - 21:06
کد خبر: 349160

روحانی: باید با کمک مردم روند شیوع کرونا را کنترل کنیم

رئیس جمهور در تماس تلفنی با استاندار خراسان رضوی، بر ضرورت تلاش مسئولان استان در همه بخش‌ها و استفاده از ظرفیت‌های استان از جمله نیروهای مسلح و سازمان های مردم نهاد در راستای ارائه خدمات تاکید کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت‌الاسلام حسن روحانی امروز دوشنبه در گفتگوی تلفنی با علیرضا رزم حسینی استاندار خراسان رضوی، با ابراز خرسندی از همدلی و همکاری موثر میان مردم و مسئولان برای کنترل و مقابله با بیماری کرونا در این استان و مشارکت روحانیت، علما و تولیت آستان قدس رضوی، سازمان های مردم نهاد و اصناف، نیروهای مسلح و نیروی انتظامی در این راستا، اظهار امیدواری کرد با کمک مردم و رعایت پروتکل های بهداشتی در بخش های گوناگون بتوانیم هرچه زودتر روند صعودی شیوع کرونا را کنترل کنیم.

رئیس جمهور بار دیگر با تجلیل از فداکاری و خدمات ارزنده پزشکان، پرستاران و کادر درمانی بیمارستان‌های استان خراسان رضوی و سراسر کشور، افزود: از مردم خوب استان خراسان رضوی و مجاوران آستان مقدس حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) در مشهد مقدس می خواهیم به دستورالعمل های اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و درمان توجه کرده و با ماندن در منازل خود و زیارت حضرت ثامن الحجج(ع) از منزل که یقینا همان اجر و تاثیر زیارت از نزدیک را خواهد داشت و قطعا مورد عنایت حضرت نیز واقع خواهد شد، در آستانه سال نو گام موثری در کاهش شیوع بیماری بردارند و از رفت و آمدهای غیرضروری اجتناب نمایند.

 روحانی همچنین اعمال محدویت‌های ورود و خروج مسافرین در مناطق مشخص استان خراسان رضوی در چارچوب سیاست‌ها، برنامه ها و مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا با انجام اقداماتی در این راستا را در کنترل شیوع این بیماری حائز اهمیت عنوان کرد.

علیرضا رزم حسینی استاندار خراسان رضوی نیز در این گفتگوی تلفنی گزارشی از آخرین وضعیت شیوع ویروس کرونا و مبتلایان به این بیماری و اقدامات انجام شده در زمینه اجرای سیاست ها و برنامه های ستاد ملی مقابله با کرونا از جمله افزایش آزمایشگاه‌ها و نقاهتگاه‌ها در مشهد و سایر شهرستان‌های استان، استفاده از مشارکت، همکاری همه طبقات اجتماعی به ویژه روحانیت و علما، سازمان های مردم نهاد و اصناف و ظرفیت‌های نیروهای مسلح اعم از سپاه، ارتش و بسیج و امکانات آستان قدس رضوی، شهرداری‌ها و هلال احمر برای گسترش میزان ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم را به رئیس جمهور ارائه کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
پزشکیان: درآمد اصلاح نرخ سوخت خرج معیشت مردم می‌شود
آتش‌سوزی سینما ایران در لاله‌زار نتیجه رهاشدگی بناهای تاریخی
واکنش باشگاه پرسپولیس به درگیری رفیعی با سرپرست آلومینیوم
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
راه‌اندازی کارزارها، گامی مهم برای کمک به حل مسائل است
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
سیاهچاله پیامدهای فردی و اجتماعی
غریب‌ آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد
پیشگیری از آنفلوآنزا در سالمندان
پزشکیان: مدیریت ناترازی انرژی تا تحقق کامل اهداف یک ضرورت است
غریب‌ آبادی: تقویت جنبش عدم تعهد اولویت مشترک ایران و ازبکستان است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top