تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/04/01 - 10:16
کد خبر: 360393

جهش تولید محصولات دانش بنیان

معاون معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، گفت: مرکز تعاملات بین‌المللی این معاونت قصد دارد در سال جهش تولید سقف صادرات محصولات دانش‌بنیان ایرانی را که حدود 500 میلیون دلار برآورد می‌شود به یک میلیارد دلار افزایش دهد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از فارس, اسماعیل قادری‌فر معاون معاونت علمی و رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفت‌‌وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، درباره توسعه بازارهای خارجی، گفت: مرکز تعاملات بین‌المللی معاونت علمی و فناوری در سال جهش تولید برنامه‌ریزی کرده است تا سقف صادرات محصولات دانش‌بنیان ایرانی را که حدود ۵۰۰ میلیون دلار برآورد می‌شود را به یک میلیارد دلار افزایش دهد.

* ظرفیت‌های بالقوه شرکت‌های دانش‌بنیان در صادرات تجهیزات و مواد آزمایشگاهی

وی افزود: توسعه بازارهای خارجی شرکت‌های دانش‌بنیان براساس زیرساخت‌های حمایتی از جمله فعالیت دفاتر انتقال فناوری ایران در کشورهای هدف، پایگاه‌های صادرات و تبادل فناوری، بحث ارتقای استاندارد و اخذ استانداردهای بین‌المللی مانند CE که در خارج از مرزهای ایران مورد توجه قرار می‌گیرد هدف‌گذاری شده است که توسط معاونت علمی و فناوری انجام شده و با توجه به شور و شوقی که شرکت‌های دانش‌بنیان دارند فکر می کنم امسال به این هدف نائل شویم. 

رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به عمده‌ترین محصولاتی که شرکت‌های دانش‌‌بنیان صادر می‌کنند اشاره کرد و گفت: این شرکت‌ها ظرفیت‌های بالقوه‌ای در صادرات تجهیزات و مواد آزمایشگاهی تحقیقاتی ایران ساخت و صادرات محصولات فناورانه در کشور دارند که از جمله آنها می‌توان به محصولات زیست فناورانه، داروهای نانو، بیوتکنولوژی و نانو فناوری اشاره کرد.

* صادرات مازاد تولید محصولات دانش‌بنیانی در مواجهه با کرونا

وی گفت: در تولید انواع ماسک و خط تولید انواع محصولات ضدعفونی کننده در مواجهه با بیماری کرونا مازاد تولید داریم؛ البته در این بین اتفاقات خوبی در حوزه صادرات ونتیلاتور و کیت‌های تشخیصی کرونا رخ داده است که از ظرفیت‌های بالقوه شرکت‌های دانش‌بنیان است و نکته مهم دیگر فعالیتی است که استارتاپ‌ها می‌توانند در بازارهای منطقه‌ای داشته باشند. 

رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با طرح این مثال که چگونه یک تاکسی اینترنتی مشهور به اسم اوبر از آمریکا می‌تواند در حاشیه خلیج‌فارس فعالیت کند و به صورت B2B از ظرفیت تاکسی اینترنتی به اسم کریم در  امارات استفاده کند؟ ما نیز به  تناسب توانمندی‌ها و تجربه بسیار موفقی که در حوزه استارتاپی داریم می‌توانیم پوشش‌دهی وسیعی را در کشورهای منطقه داشته باشیم.استارتاپ‌های ما هم فعال هستند و حضور خدمات فنی‌و مهندسی و مشاوره‌ای شرکت‌های دانش‌بنیان است که در کشورهای منطقه‌ای مثل عراق، سوریه، ترکیه، آسیای مرکزی و قفقاز امکان صادرات دارند. ضمن اینکه ما معمولاً از بازار بسیار بزرگ مهمی مثل منطقه آفریقا یا کشورهای آفریقایی و آمریکای جنوبی غافل بوده‌ایم که بسترهای خوبی برای صادرات و فناوری به این کشورها وجود دارد. 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
تحریم های جدید آمریکا علیه ایران، ۸ فرد و ۱۵ نهاد تحریم شدند
تصاویر ورود سیلاب شدید به گلزار شهدای کرمان
صورت‌ حساب سنگین غزه برای تل آویو
حمله پهپهادی نیروهای امنیتی ایران به خودروی تروریست‌ها
بازداشت مرزبان ایرانی توسط‌ طالبان
تصمیم فرهاد مجیدی برای پایان دادن به همه شایعات
فیلم| عقلانیت انقلابی به دنبال حل نظام مسائل کشور
با شاهکار مهندسان ایرانی در سریلانکا آشنا شوید
فرودگاهی در ایران برای خواستگاری! +عکس
همسر سید مصطفی خمینی درگذشت
بستری شدن آیت الله شیرازی در بیمارستان
نیروی دریایی ارتش به داد سیل زدگان سیستان و بلوچستان رسید +فیلم
پشت پرده سفر محرمانه ۲ مقام نظامی و امنیتی اسرائیلی به قاهره
رهاسازی آب به سمت دریاچه ارومیه
یک تاکسی پر از گلهای تازه
تقدیر از رزمندگان عملیات حمله به اسرائیل
توماج صالحی حتما اعدام نمی شود اما...
به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
عملیاتی که صهیونیست‌ها را مضحکه تمام جهان کرده است
بارندگی‌های فراگیر اردیبهشتی تا کی ادامه دارد؟
اوضاع این رژیم حسابی بیخ پیدا کرده است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top