تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/05/13 - 16:03
کد خبر: 365988

چند نکته درباره کرونا از نگاه طب سنتی

بدن انسان از لحاظ مزاجی باید در اعتدال باشد؛ اگر بدن را هر فصل در حالت اعتدال نگهداریم، احتمال ابتلا به کرونا و شدت عوارض آن را کاهش خواهیم داد؛ در این مطلب به برخی تدابیر فصل تابستان در مواجهه با ویروس کرونا اشاره شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ دکتر منصور خرمی‌زاده در برنامه "انارستان" درباره روشهای پیشگیری از ابتلا به کرونا در فصل تابستان اظهار کرد: اگر فردی با مزاج گرم و خشک در فصل تابستان که مزاج فصل نیز گرم و خشک است، برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا از خوراکیهای گرم و خشک استفاده کند، غلبه خلط صفرا در او افزایش پیدا خواهد کرد و دچار علائمی مانند سردرد و گلودرد خواهد شد و چون سیستم ایمنی او نیز ضعیف شده، در مواجهه با ویروس کرونا، آسیب بیشتری خواهد دید.

وی متذکر شد: ابتلا به بیماری کرونا از لحاظ جنس، اقلیم، سن و تغذیه در افراد مختلف، متفاوت است؛‌ در طب سنتی چهار کیفیت گرمی، سردی، خشکی و تری داریم و انسان، معتدل‌ترین موجود در کره زمین است بنابراین نباید بدن را خیلی گرم، سرد، خشک یا خیلی تر نگهداریم.

خرمی‌زاده تصریح کرد: تقویت سیستم ایمنی افراد، زمانی به‌وجود می‌آید که در منطقه اعتدال قرار گیرند؛ اگر بدن دچار گرمی بیش از حد شود، رطوبتش را از دست می‌دهد و سردی بیش از حد، باعث انجماد آن خواهد شد همچنین رطوبت بیش از حد، زمینه‌ساز عفونت در بدن خواهد بود و خشکی بیش از اندازه، جریان خون را از کار خواهد انداخت.

این متخصص طب سنتی متذکر شد: روشهای پیشگیری از این بیماری در فصول مختلف، متفاوت است؛ پس باید تدابیر مناسب هر فصل را به خوبی رعایت کنیم؛ در فصل تابستان استفاده از میوه‌های مناسب فصل، بسیار ضروری است . همچنین مصرف این خوراکیها نیز باید در حد اعتدال باشد.

خرمی‌زاده تصریح کرد: ویروس کرونا در ووهان چین که دارای مزاج گرم و مرطوب مایل به خشکی است، شروع به شیوع کرد؛ این اتفاق در فصل زمستان افتاد که دارای مزاج سرد و تر است.

وی افزود: خلط بلغم در فصل زمستانبه سمت پا حرکت می‌کند، این خلط بوسیله گرما به سر رفته و اگر باد سرد به بدن بخورد، نمی‌تواند حرکت کند و منجمد می‌شود و به شکل خلط پشت گلو یا نزله همچنین آبریزش بینی خود را نشان می‌دهد و علائمی مانند تنگی نفس که در کرونا هم وجود دارد در فرد ظاهر می‌شود؛ این خلط که راهی برای خروج ندارد به ریه می‌ریزد؛ در این زمان اگر ویروس کرونا که به تمام بافتها حمله می‌کند، وارد بدن شود چون ریه‌ها ضعیف شده‌اند، ابتدا به سر رفته و حس بویایی از کار می‌افتد، سپس به سمت ریه حرکت کرده و اگر پاها را در فصل زمستان گرم کنیم، این خلط ذوب شده و به سمت پایین می‌رود و عوارض آن کمتر خواهد شد.

وی متذکر شد: در این فصل، افرادی که از لحاظ شغلی، در معرض خشکی قرار می‌گیرند باید مراقبتهای بیشتری انجام دهند و در صورت بروز علائمی مانند خشکی مو، ترک کف پا، خشکی پوست، شکنندگی ناخن‌ها، سوزش معده و ولع در خوردن آب یخ، تدابیر مناسب فصل را رعایت کنند.

در حال حاضر فصل سوم "انارستان" روزهای زوج ساعت 19 از شبکه افق در حال پخش است؛ این برنامه در حوزه سلامت مسائل را از منظر طب سنتی به بحث و گفت‌وگو می‌نشیند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
شب اول مناظره نامزدها زیر ذره‌‌ بین اجتماعی- روانشناختی
نرم افزار مدیریت آموزش شاهوار، ناجی مدیران موسسات
سوالات پرتکرار مصاحبه دکتری با جواب
۵ روش خانگی و فوری لوله بازکنی شهرک غرب
کودکان از چند سالگی باید زبان یاد بگیرند؟
گن‌های بعد از جراحی گامی ضروری برای مراقبت پس از عمل
دختر خانم‌های شیک پوش چه ساعت مچی‌ای به دست می‌کنند؟
عروسک‌ها در برابر تکنولوژی و تب همستری
آیا می دانید بهترین قالیشویی کجاست؟
آجر قرمز چیست؟ انواع نمای ساختمان با آجر قرمز + ۵ مزایا و معایب
فینال جام حذفی در آزادی و با VAR برگزار می‌شود
چرا پزشکیان راه فرار از روحانی ندارد؟
اعترافات عجیب خداداد عزیزی در آنتن زنده +فیلم
شرط کاخ سفید برای عضویت اوکراین در ناتو
چند انتقاد از مناظره اول که قابلیت اصلاح دارد
هفت اتفاق مناظره اول که در دنیا کم‌نظیر بود
آمریکا بزودی فروش ۵۰ جت اف ۱۵ به اسرائیل را اعلام می‌کند
اتهام قتل در حادثه آتش‌سوزی بیمارستان رشت
پژمان بازغی مجری تلویزیون شد
اطلاعیه مهم دفتر رهبر انقلاب درباره برخی نقل قول‌های غیر مستند از ایشان
جان باختن ۱۱ زائر ایرانی در عربستان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top