تاریخ انتشار: شنبه 1399/05/25 - 15:20
کد خبر: 367196

مبارز فلسطینی: امارات در پی جلب رضایت آمریکا است

دبیرکل کمیته اجرایی سازمان آزادی‌بخش فلسطین (ساف) تأکید کرد که امارات با عادی‌سازی روابط خود با تل‌آویو بنا دارد به قیمت تضییع حقوق مردم فلسطین آمریکا را راضی کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشجو، «صائب عریقات» دبیرکل کمیته اجرایی سازمان آزادی‌بخش فلسطین (ساف)‌ در گفت‌‌و‌گو با پایگاه خبری «عربی۲۱»، به عادی‌سازی روابط امارات عربی متحده با رژیم صهونیستی واکنش نشان داد.

دبیرکل کمیته اجرای سازمان آزادی‌بخش فلسطین در ارتباطی تلفنی با عربی۲۱ تأکید کرد که امارات با عادی‌سازی روابطش با اشغالگران بدون اجماع کشورهای عربی، مرتکب «خطایی راهبردی» شده است بویژه در ابتکار صلح کشورهای عربی که یکی از اهداف آن برپایی کشور فلسطین طبق مرزهای سال ۱۹۶۷ بود.

صائب عریقات در ادامه گفت که تصمیم امارات مبتنی بر «محاسبات نادرست و ائتلاف‌های متوهمانه» است افزون بر اینکه این اقدام، منجر می‌شود «نژادپرستی اشغالگران علیه مردم فلسطین» نهادینه شود و همچنین «یهودی‌سازی قدس» و «حق بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمین‌شان» نادیده انگاشته شود.

طبق اظهارات عریقات، خطرناک‌ترین بند تصمیم امارات «به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل» و «موافقت مجانی با برچیده شدن آرمان فلسطین است که دولت آمریکا پیشنهاد آن را عرضه کرده بود».

دبیرکل کمیته اجرایی ساف در ادامه گفت که امارات از سال ۲۰۱۴ روابط خود را با تشکیلات خودگردان قطع کرده است و از آن زمان در تلاش بوده با نادیده گرفتن «بود یا نبود طرح اسرائیل برای الحاق کرانه باختری اشغالی» روابط خود را با اشغالگران عادی‌سازی کند.

عریقات همچنین در ادامه این گام امارات را «پاداشی برای "بنیامین نتانیاهو"‌ نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به خاطر جنایت‌هایش علیه مردم فلسطین» خواند.

صائب عریقات همچنین توجیه امارات مبنی بر اینکه این تصمیم در مقابل «متوقف کردن طرح الحاق» بخش‌هایی از کرانه باختری اشغالی گرفته شده، مردود خواند و گفت که امارات با این اقدام خود به تل‌‌آویو برای ادامه طرح‌های استعمارگرانه‌اش در کرانه باختری و قدس اشغالی چراغ سبز نشان داده است.

دبیرکل کمیته اجرایی سازمان آزادی‌بخش فلسطین در ادامه از کشورهای عربی خواست که در رد تصمیم امارات و سوق دادن این کشور به انصراف از عادی‌سازی روابط موضعی یکپارچه اتخاذ کنند و تأکید کرد که این تصمیم امارات به معنای «مخالفت با تصمیمات سران عرب، ابتکار صلح کشورهای عربی و همچنین مخالفت با تصمیم کشورهای عربی در رد طرح آمریکاست».

این اظهارات درست پس از آن است که شامگاه روز پنجشنبه، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد تل‌آویو و امارات به توافقی برای «عادی‌سازی کامل روابط» دست پیدا کرده‌اند.

پس از این اعلام، برخی کشورها از جمله جمهوری اسلامی ایران مخالفت شدید خود را با این طرح اعلام کردند؛ با این حال، کشورهای مصر، عمان و بحرین از این اقدام امارات استقبال کردند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بیانیه جبهه پایداری به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی
بازتاب حضور پرشکوه ایرانیان در رسانه های خارجی
سردار رادان: حضور پرشور امروز مردم، امتداد حماسه ۲۲ دی است
فتاح: مردم همچنان پای انقلاب و نظام ایستاده‌اند
وزیر آموزش و پرورش: دشمنان با شایعه پراکنی سعی می‌کنند باورهای دانش‌آموزان را تغییر دهند
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم
با صلابت از چالش‌های پیش رو عبور خواهیم کرد
گزارش تصویری | خروش پرشکوه مردم تهران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
فیلم | نمایش موشک‌های کروز و بالستیک در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اقلیم کردستان عراق هم‌صدا با ایران در جشن پیروزی انقلاب
تبریک دبیرکل سازمان ملل برای سالگرد پیروزی انقلاب ایران
نخست‌وزیر قطر پیروزی انقلاب اسلامی ایران را تبریک گفت
پزشکیان در جمع راهپیمایان ۲۲ بهمن حضور یافت
دشمن مایوس شد
الحسین آمده بود که نبازد
حرکت ماندگار بود با حضور زنان
جزئیات حریق نیروگاه برق در خیابان ستارخان تهران اعلام شد
هم‌خوانی قطعه «شاه خائن» با نوای مطیعی و رسولی
عدم امکان ثبت‌نام جدید یا تغییر حوزه آزمون دکتری
تقدیم پیام وزیر خارجه عمان به علی لاریجانی
پژوهشگاه ملی سرطان با مراکز معتبر جهانی رقابت دارد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top