تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/01/24 - 03:41
کد خبر: 429562

نمایندگان اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در نشست با وزیر ارشاد چه گفتند؟

نمایندگان اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در نشست با وزیر ارشاد چه گفتند؟

نماینده اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: تحقق سبک زندگی اسلامی ایرانی از وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است، ولی تحقق این مهم فقط در حد شعار باقی مانده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» نمایندگان اتحادیه‌ها و تشکل‌های دانشجویی در نشست با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به بیان نقدها، دغدغه‌ها و مطالبات خود از این وزارتخانه پرداختند.

کاظمی، دبیر کل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان نیز با طرح این سوال که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی چه برنامه عملیاتی را در راستای فرمان تحول ساختار فرهنگی کشور که از سوی رهبر معظم انقلاب در دیدار هیات دولت مطرح شد تهیه کرده؟ گفت: ما انتظار معجزه نداریم، چون می‌دانیم مسائل فرهنگی کشور یک شبه حل نمی‌شوند، ولی حداقل وضع موجود باید متوقف و به ریل اصلی خودش برگردد.

وی با بیان اینکه تحقق سبک زندگی اسلامی ایرانی از وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است، ولی تحقق این مهم فقط در حد شعار باقی مانده افزود: سوال بنده این است که وزارت ارشاد چه برنامه‌هایی را برای تحقق سبک زندگی اسلامی ایرانی پیش بینی کرده و این برنامه‌ها تا چه حد عملیاتی شده اند.

کاظمی با تاکید بر اینکه در حوزه سینما پروانه نمایش باید پس از تایید آثار صادر شود و نه اینکه صرفا روی کاغذ این اتفاق بیفتد و بعد از نمایش معضلاتی به وجود بیاید، اظهار کرد: امروز اندیشکده‌های مختلفی به آتش اختلافات قومیتی می‌دمند. به هر روی امروز مکتب اسلام و ایرانی بودن هویت ملی ما را تشکل می‌دهند، اما اگر قومیت به اولویت اول تبدیل شود با شقه شدن هویت ملی مواجه خواهیم شد. متاسفانه امروز برخی از نشریات وابسته به ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصطلاحاتی را که در میان «پان ها» رایج هستند را به کار می‌گیرند و این اقدام شایسته‌ای نیست.

در ادامه حاج محمدی، دبیر خواهران اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: مسئولان فرهنگی ما خوانش غلطی از فعالیت‌های فرهنگی دارند به گونه‌ای که صرفا فعالیت‌هایی را انجام می‌دهند که فقط یک قشر خاصی را از جامعه دربرمی گیرد و از طرفی این فعالیت‌های به جای اینکه ایجابی باشند سلبی هستند و در نتیجه این فعالیت‌ها نتیجه معکوسی را در پی دارند.
نمایندگان تشکل های دانشجویی در نشست با وزیر ارشاد چه گفتند/ از باز شدن پای «یاس» و «تتلو» به دغدغه های دانشجویی تا واکنش به جریان «می‌تو»
وی با بیان اینکه استفاده از زنان در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان مشاور که فقط نقش نمایشی داشته باشند به تنهایی کفایت نمی‌کند، تصریح کرد: ماموریت وزارت ارشاد در حوزه زنان باید مشخص شود و این وزارت خانه بداند در حوزه زنان باید به چه نقطه مطلوبی برسد و چه کار‌هایی باید انجام شود. ما به حضور نمایشی زنان در وزارت ارشاد نیاز نداریم؛ بلکه زنان باید در تمام امور و مخصوصا در مسائل فرهنگی بانوان نقش داشته باشند و آن‌ها بدانند که در نهایت باید به چه هدفی برسند.

حاج محمدی اظهار کرد: ما سالهاست که در مورد الگوسازی و فرهنگ سازی در حوزه زنان صحبت می‌کنیم؛ اما هیچ گفتمان مطلوبی در این حوزه با هدف فرهنگ سازی از سوی رسانه‌ها اعم از رسانه ملی، سینما و نمایش خانگی ارائه نشده است و هیچ کدام اصلا به این مسئله اهمیت نمی‌دهند. رهبر معظم انقلاب بار‌ها بحث الگوی سوم را در حوزه زنان مطرح کرده اند، اما نه تنها هیچ یک از رسانه‌های ما در این حوزه به معرفی الگو نمی‌پردازند؛ بلکه فیلم‌ها به گونه‌ای ساخته می‌شوند که حتی از خط قرمز‌های جامعه نیز عبور می‌شود. ما این موضوع را با «ساترا» هم مطرح کردیم، ولی پاسخ قانع کننده‌ای به ما داده نشد و این بدان معناست که ساترا نمی‌تواند روی محتوا نظارتی داشته باشد. باید چارچوبی ایجاد شود که بتوان روی محتوای فیلم‌ها نظر داد و نه صرفا بخشی از فیلم‌ها سانسور شوند.

وی با اشاره به اینکه موضوع جمعیت از جمله موضوعاتی است که وزارت ارشاد می‌تواند به آن بپردازد، افزود: ما یک پنجره جمعیتی داریم، اما متاسفانه مسئولان انقلابی خیلی به این موضوع توجه نمی‌کنند، چون تصور می‌کنند با تصویب یک قانون از سوی مجلس همه چیز تمام شده و این در حالی است که موضوع جمعیت آن قدر اهمیت دارد که غفلت از آن می‌تواند بحث تمدن سازی را به خطر بیندازد. معتقدم وزارت ارشاد می‌تواند موضوع فرزندآوری را از طریق رسانه، تبلیغات و استفاده از ظرفیت فضای شهری به گونه‌ای برای مردم تبیین کنند که به تبع آن معضلات جمعیتی رفع شوند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
باقری: کشورها از ابتکار ایران درباره معادله امنیتی جدید استقبال کردند
اعلام اسامی بازیکنان تیم فوتبال امید برای اردوی ترکیه
بقایی: آمریکا شریک تمام جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان و منطقه است
همه ۲۷ کشور عضو از تنگه هرمز ضربه خوردند
چهار ضلعی پیام رهبری در موقعیت جنگ ترکیبی
 نگاهی به مصاحبهٔ اخیر محمود سریع‌ القلم با مجلات «آگاهی نو» و «اندیشه پویا»
اروپا بیست‌ویکمین بسته تحریمی ضد روسیه را آماده می‌کند
سیاست ایران گسترش همکاری با کشورهای مسلمان و همسایه است
هزینه انجام پایان نامه با استفاده از Chatgpt Plus
بهترین چیلر تراکمی ایرانی برای برج مسکونی در تهران چیست؟
راهنمای پذیرش و چاپ سریع مقاله
تشکر از تیم مذاکره کننده و اعلام نگرانی عمیق دربارۀ مذاکرات
 «الله‌اکبر» سلاح راهبردی امت اسلام برای درهم‌شکستن سلطه استکبار است/ اتحاد مسلمانان، رژیم صهیونیستی را در بن‌بست گسترش مقاومت گرفتار کرد
صندلی نمایندگی، سنگر خط مقدّم تحوّل در مسیر پیشرفت کشور است
فیلم | رسوایی قاری کویتی در محضر قرآن
فیلم | خطر انحرافات کوچک
 دارایی‌های ایران باید بدون قید و شرط آزاد شود
فیلم | پاسخ سپاه به تعرض سحرگاه امروز ارتش متجاوز آمریکا به بندرعباس
شهید شیرازی تجسم امانت و ولایت‌مداری بود
پیامدهای جنگ رمضان چگونه بر اقتصاد آمریکا اثر می‌گذارد؟
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top