تاریخ انتشار: 01 اردیبهشت 1393 - 12:00:30
کد خبر: 126917

از سوی معاونت فرهنگی وزارت علوم؛

عضو حزب منحله مشارکت، سخنران همایش نشریات دانشجویی وزارت علوم شد

خبرنامه دانشجویان ایران: عضو حزب منحله مشارکت در همایش مدیران مسئول عضو کمیته نظارت بر نشریات دانشجویی کشور در دانشگاه فردوسی مشهد سخنرانی خواهد کرد.

خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران» کسب اطلاع کرد؛ از هادی خانیکی از عناصر فعال در فتنه سال 88و از نظریه پردازان جریان اصلاحات، دعوت به عمل آمده تا در جلسه ای دانشجویی که قرار است در دانشگاه فردوسی برگزار شود، سخنرانی کند و خبرها حکایت از قطعی شدن این برنامه دارد. وی از جمله افرادی است که برای سخنرانی درهمایش مدیران مسئول عضو کمیته نظارت بر نشریات دانشجویی کشور دعوت شده است.

معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم از خانیکی برای حضور در این جلسه دعوت کرده است.

آنچه این دعوت را قابل تامل می سازد، نگاهی به سابقه فعالیت های سیاسی هادی خانیکی است و حالا با دعوت وی این سوال به ذهن متبادر می شود که آیا قرار است جریان برانداز و نزدیک به فتنه، تدارک جدیدی برای ایجاد فضای ملتهب و آشوب گری در دانشگاه ها -البته با خط دهی به نشریات دانشجویی- ببیند؟!

خانیکی کیست؟

هادی خانیکی عضو حزب منحله مشارکت که سوابق مشخصی در سالهای اصلاحات و فتنه سال 88 دارد، از جمله افرادی است که در بیانیه ای موهن به همراه جمعی از کارگزاران، سیستم انتخابات کشور را مورد هجمه و آن را شعبده بازی خوانده بود.

در بیانیه ای که از سوی برخی از اعضای احزاب کارگزاران، مشارکت و ... در مرداد 88 منتشر شد، نام خانیکی نیز در میان امضا کنندگان بود. در این بیانیه تصریح شده بود:" در جريان انتخابات و نيز پس از آن متاسفانه شرايطي پيش آمد که از هر نظر با اين زمينه و باور متفاوت بود و مردم با نتيجه يي رو به رو شدند که در باور آنها نشست و وجدان عمومي نتوانست نسبت به آنچه اعلام شد، قانع شود."

در ادامه این بیانیه البته نظام به برخورد بی سابقه همراه با ضرب و جرح آشوبگران خیابانی متهم شده بود. چنان که آمده است:" "راهپيمايي مسالمت آميز ميليوني و سکوت اعتراض آميز مدني به مهندسي (مديريت) انتخابات متاسفانه با پاسخ ضرب و جرح و حبس بي سابقه يي مواجه شد"

در سالهای سازندگی ذیل نظر موسوی خوئینی‏ها در مرکز مطالعات ریاست جمهوری، تعدادی از چهره‏های چپ گرد هم آمدند. همین جریان بعدها در حلقه کیان نیز شکل گرفت. در آن دوران چهره‏هایی چون سعید حجاریان، عباس عبدی، محسن کدیور، محسن امین‏زاده، هادی‏خانیکی، مصطفی تاج‏زاده و محمد رضا خاتمی بر گرد خاتمی حلقه می‏زدند. 

«حلقه کیان» از خرداد ماه 70 با محوریت موسوی خوئینی‌ها به سردبیری عباس عبدی و همکاری مصطفی تاج‌زاده، علیرضا علوی‌تبار، هادی خانیکی، اکبر اعلمی، جعفر گلابی، مهرنوش جعفری، احمد بورقانی، رجبعلی مزروعی و... شروع به کار کرد. در این حلقه مهمترین موضوعی که طرح می‌شد موضوع زمینی کردن حکومت و نیز قطع ارتباط آن با شریعت بود.

خانیکی در سالهای اصلاحات با حضور در حلقه "آیین" و "سلام" که نقش فعالی در قانون مطبوعات، قتل های زنجیره ی، حوادث کوی دانشگاه سال 78 و حضور در کنفرانس برلین و... داشتند، به عنصری فعال در حوزه نظریه پرازی برای جریان اصلاحات تبدیل شد.

خانیکی حتی پس از انحراف طیف علامه دفتر تحکیم وحدت که افرادی نظیر علی افشاری از آنها به آمریکامتواری شدند دست از حمایت این گروه برنداشت.

خانیکی همچنین از حمایت کنندگان تاثیر گذار تحصن نمایندگان در مجلس ششم بود. وی با حضور در جمع نمایندگان متحصن سلامت انتخابات مجلس هفتم را زیر سوال برده بود.

حالا باید صبر کرد و دید آیا هادی خانیکی به دعوت معاونت فرهنگی وزارت علوم به همایش نشریات دانشجویی می رود؟!

گفتنی است نشست سراسری نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه‌های کشور سوم تا پنجم اردیبهشت‌ماه در مشهد برگزار می‌شود.

در این نشست نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه‌های کشور نمایندگان خود در شورای مرکزی ناظر برنشریات دانشجویی را انتخاب می‌کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اگر امنیت ما تامین نشود، هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
بسیج دانشجویی اجازه انحراف اعتراضات مسالمت آمیز را نمی‌دهد!
سبقت زنان در میدان دلیری؛ تغییر در تصویر اجتماعی زن ایرانی
دروغ عجیب سنتکام درباره تنگه هرمز
بحرین دوباره جایگاه هفتم را از ایران گرفت
قالیباف: شهید نصرالله، مقاومت را به یک دکترین بازدارنده تبدیل کرد
برگزاری همایش روز سرباز و آیین آغاز سال تحصیلی دانشگاه پدافند هوایی
دیدار وزرای خارجه آمریکا و عربستان
نیروهای مسلح ایران و رزمندگان مقاومت پاسخ ویرانگری به هر تهدید می‌دهند
اجتماع دانشجویان مشهد همراه با اهتزاز پرچم
نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵
بقایی: حضور عراقچی در نیویورک تمدید نشده است
قلعه‌نویی: بازی متفاوتی برابر روسیه انجام می‌دهیم/ دنبال نتیجه نیستیم
طارمی: فهمیدیم بازی سختی با روسیه داریم
عبور ۱۹۸ کشتی از تنگه باب المندب طی ۵ روز
آغاز ثبت نام آزمون پروانه کارشناسی رسمی دادگستری مرکز وکلای قوه قضائیه
بیانیه یحیی سریع درباره تجاوز عربستان به یمن
ساترا عضو رسمی اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های آسیا شد
خبرگزاری رسمی عراق: پروازها میان نجف و ایران ازسرگرفته شد
سایپا صدرنشین ماند
نامه رهبر شهید انقلاب به فرزندشان سیدمصطفی در هنگام حضور وی در جبهه‌ها
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top