تاریخ انتشار: 09 اردیبهشت 1393 - 15:10:01
کد خبر: 127885

جزئیات جشنواره حکمت مطهر

ششمین دوره مسابقه کتاب ماه مطهر براساس کتاب سیری در نهج‌البلاغه استاد شهید مرتضی مطهری همزمان با اردیبهشت ماه سالروز شهادت استاد و با عنایت به همزمانی این ایام با سالروز میلاد باسعادت امیرمؤمنان(ع) طراحی شده و تا نیمه خردادماه ادامه دارد.

خبرنامه دانشجویان ایران: معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها گفت: تاکنون نزدیک به 30 هزار نفر از دانشگاهیان سراسر کشور در این جشنواره شرکت کردند که این آمار در حال افزایش است.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت‌الاسلام میرمجید سیدقریشی بیان داشت: نشر و گسترش اندیشه‌های استاد شهید مرتضی مطهری در میان جوانان به ویژه دانشگاهین ارجمند، همواره از مطالبات امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری مدظله بوده و جشنواره  حکمت مطهر گامی در راستای تحقق آشنایی و انس بیشتر دانشگاهیان با شخصیت و آثار و افکار استاد شهید مرتضی مطهری می باشد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه معمولاً برگزاری اختتامیه جشنوار‌ه‌ها به معنای تعطیلی(هرچند  موقت) جشنواره‌ها هست و با عنایت به لزوم انس همیشگی دانشگاهیان عزیز با آثار و اندیشه های استاد شهید مرتضی مطهری و همچنین با توجه به کمبود بودجه فرهنگی، در برنامه‌ریزی هشتمین و نهمین جشنواره حکمت مطهر موضوع برگزاری اختتامیه منتفی گردیده و بر این اساس  جشنواره تا پایان سال تحصیلی یعنی حدود نیمه خرداد بدون وقفه ادامه پیدا خواهد.

معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها افزود: تاکنون نزدیک به 30 هزار نفر از دانشگاهیان سراسر کشور در این جشنواره شرکت کردند که این آمار در حال افزایش است.

حجت الاسلام قریشی تأکید کرد ششمین دوره مسابقه کتاب ماه مطهر براساس کتاب سیری در نهج‌البلاغه استاد شهید مرتضی مطهری همزمان با اردیبهشت ماه سالروز شهادت استاد و با عنایت به همزمانی این ایام با سالروز میلاد باسعادت امیرمؤمنان(ع) طراحی شده و تا نیمه خردادماه ادامه دارد.

وی عنوان کرد: دانشگاهیان ارجمند اطلاعات تکمیلی درباره برندگان را از  پایگاه اطلاع‌رسانی جشنواره به آدرس www.hekmatmotahar.com  دریافت فرمایند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | ۳ مخزن بزرگ نفتی در جازان عربستان سوخت
رویترز: ۸ جنگنده و یک هواپیما در حملات شب گذشته ایران به پایگاه آمریکا در اردن آسیب دیدند
فیلم | روایتی از آنچه در اسفندماه در دانشگاه شریف گذشت / «سازمان‌یافته‌ و هماهنگ؛ با یک نماد و در یک روز»
قیمت نفت برنت به ۱۰۵ دلار در هر بشکه رسید!
تسلط انصارالله بر دریای سرخ در حال افزایش است
دستگیری ۳ نفر از عوامل درگیری خوابگاه دانشگاه سمنان
ضربه کاری به دشمن با توان موشکی نوین و اشراف اطلاعاتی 
نتیجه قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تسریع توسعه فناوری هسته‌ای خواهد بود
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
بهترین کفپوش برای بخش‌های مختلف خانه؛ پارکت لمینت یا SPC؟
صفر تا صد واردات کالا؛ راهنمای کامل واردات از خرید تا ترخیص
پودر شب‌تاب در رزین؛ آموزش ترکیب و اجرای صحیح
راهنمای آشنایی با فارکس برای دانشجویان و معامله‌گران تازه‌کار
آیا فرش مواد حساسیت زا را در خود نگه می دارد؟
راز تنهایی مومنان در دنیا و آخرت و نکات کاربردی
سلامت اجتماعی دانش‌آموزان؛ زیربنای توسعه پایدار جامعه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top