تاریخ انتشار: پنجشنبه 1393/02/18 - 12:46
کد خبر: 128665

مناظره «سیاست خارجی دولت تدبیر و امید» در دانشگاه شهید چمران اهواز

خبرنامه دانشجویان ایران: «سیاست خارجی دولت تدبیر و امید» در دانشگاه شهید چمران اهواز بررسی می شود.

میلاد خدری دبیر روبط عمومی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت و گو با «خبرنامه دانشجویان ایران» اعلام کرد: مناظره سیاسی با موضوعیت «سیاست خارجه دولت تدبیر و امید» با محوریت توافقنامه ژنو، با حضور دکتر مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردم سالاری و مهندس ناصر حیرانی نوبری سفیر سابق ایران در شوروی در سالن آمفی تئاتر دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی این دانشگاه برگزار خواهد شد.

بر اساس این گزارش، خدری هدف از این مناظره را اینچنین بیان کرد: با توجه به نزدیک شدن به پایان توافق اولیه 6 ماهه و احتمال بالای انعقاد توافق نهایی در روزهای آینده، وجود برخی ابهامات در توافق اولیه و نظرات بسیار متناقض موافقان و مخالفان توافقنامه ژنو خود نشانه ی عدم شفافیت اذهان عمومی نسبت به این مسئله مهم است.

وی با توجه به نقش خطیر دانشگاه در آگاهی بخشی و مرجعیت فکری جامعه، ایجاد فضای نقد و گفت و گوی منطقی و آزاد را در محیط دانشگاه، اهم وظایف تشکل های دانشجویی بیان نمود. دانشگاهی که از طریق سامان دادن به کرسی های آزاد اندیشی باید زمینه ساز ایجاد فضای تعامل در جامعه و در نهایت رسیدن به دانشگاه اسلامی شود.

گفتنی است، این برنامه روز شنبه مورخ 20 اردیبهشت 93  ساعت 11:20 دقیقه الی 13:20 دقیقه در سالن آمفی تئاتر دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی برگزار می شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
وقوع انفجارهای جدید سوریه را لرزاند
بازگشت ظرفیت ازدست‌رفته پالایشگاه‌های پارس جنوبی شتاب گرفت
هزینه بازسازی پل B۱ ‌حدود ۲.۷ همت برآورد شده است
عدم صدور ویزا برای تیم رسانه‌ای
دروس حوزه علمیه قم در پی ارتحال آیت‌الله شبیری زنجانی تعطیل شد
حل مشکلات کشور در سایه علم‌آموزی و کسب مهارت است
روایت نخستین روز مدرسه کلاس‌اولی‌ها
طعم تلخ شکست‌های بیشتر را به دشمن می‌چشانیم
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top