تاریخ انتشار: یکشنبه 1393/03/18 - 14:23
کد خبر: 131634

محمد حسین رجبی دوانی در گفت‌وگو با خبرنامه دانشجویان ایران» مطرح کرد؛

تبلیغ شیعه توسط بی‌سوادان خودبزرگ‌بین زیـر بیـرق انگلیـس!

تبلیغ شیعه توسط بی‌سوادان خودبزرگ‌بین زیـر بیـرق انگلیـس!

وقتی زیر پرچم جنایتکار بدسابقه ای مثل انگلیس گروهی بخواهند تبلیغ اسلام را بکنند، جز این نیست که منافع انگلیس در آن تامین می شود. دولت انگلیس آزادی می دهد تا در جهت منافع آمریکا از شبکه های ماهواره ای متعدد به علما و بزرگان ما توهین و جسارت بکنند.

خبرنامه دانشجویان ایران: جاهلان و قشری هایی که اخیرا پیدا شده اند و علیه همسر پیامبر کتاب نوشته اند و توهین می کنند، همه کارهایشان از سر حماقت است. اگرچه برخی رفتارهای جناب عایشه مثل ممانعت از دفن امام حسن مجتبی علیه السلام در کنار پیامبر صلی اله علیه وآله و سلم و برخورد نامناسب با حضرت علی علیه السلام در فتنه جمل مورد قبول شیعیان نیست، اما وارد کردن اتهامات اخلاقی و توهین به همسران پیامبر ابدا کار صحیحی نیست بلکه از سر حماقت و جهالت است. ما حتی نسبت به همسران برخی پیامبران مثل نوح و لوط که جهنمی هستند، به فرموده قرآن حق نداریم اتهامات اخلاقی وارد کنیم و به آنها توهین کنیم، چه برسد به همسران خاتم پیامبران حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم .

در زیر متن صحبتهای دکتر رجبی دوانی  را در پاسخ به سوال خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران» در رابطه با تببین صحبتهای رهبر انقلاب در ساروز ارتحال امام خمینی(ره) پیرامون "وهابیت و دشمنان اصلی جمهوری اسلامی ایران" می خوانیم:

بسم الله الرحمن الرحیم. رویکرد رهبر انقلاب نسبت به مسائل جهان اسلام همواره به شکلی بوده است که مرحمی بر داغهای اختلاف میان شیعه و سنی و آبی بر آتش فتنه انگیزی گروههای تکفیری و وهابیگری باشد.

علمای اهل سنت حکم به فساد تکفیری ها بدهند

انتظار از علمای اهل سنت هم همین است که به این دیدگاه مترقیانه و ارزشمند که همانا شیوه قرآنی و سیره نبوی هست رو بیاورند و برای اینکه توطئه اصلی دشمنان را خنثی کنند نسبت به گروههایی که به اسم اسلام آبروی اسلام را می برند و تحرکات شنیع انجام می دهند، موضع رسمی بگیرند. چرا که تکفیری ها با منتسب کردن خودشان به علمای اهل سنت دست به اعمال زشتی میزنند و اگر رهبران جریان های اسلامی و به خصوص اهل سنت حکم به فساد اعتقادی این  گروههای تکفیری ندهند، این وضعیت ادامه پیدا می کند؛ به خاطر همین لازم است از سوی علمای اهل سنت مواضع سختی نسبت به این افراد گرفته شود.

کما اینکه می بینیم عده ای خود بزرگ بین بی سواد که اعتقادی هم به ولایت فقیه ندارند و سراسر ادعا هستند، به این قضایا دامن می زنند و در پوشش تشیع مواضعی رو اتخاذ می کنند که نه به نفع تشیع و نه به نفع جهان اسلام است.لذا لازم است که بزرگان اهل سنت جنایات تکفیری ها را محکوم کنند تا از این سوهم منطق محکمی برای برخورد با تندروهای شیعه داشته باشیم. عده ای که در پوشش شیعه تندروی می کنند و دست به کارهای غلط می زنند، که کار آنها هم به نفع جریان استکباری است.

در اسلام اساس بر وحدت مسلمانان و تاکید بر مشترکات است تا در مقابل کفار و مشرکین بتوانند موضع قاطعی اتخاذ کنند. در سیاست کلان اسلام این مسئله از ابتدا وجود داشته و الان هم رهبر انقلاب بدان تاکید می کنند که مسلمانان در مشترکات باید توجه کنند و نه تفاوت دیدگاهها و مذاهب.

تکفیری ها با جهل و بی عقلی خودشان آب به آسیاب دشمن می ریزند

در عالم اسلام جریانهایی که به جای تاکید بر مشترکات دست به جنایات فجیعی در سوریه و عراق و مصر و پاکستان دامن می زنند و دقیقا همان چیزی که آمریکا می خواهد را عملی می کنند. روشی که آنها پیش می گیرند دشمنی میان مسلمانان و به کشت و کشتار و تداوم برتری استکبار منجر می شود.

رهبری هم تاکید کردند که اگرچه اینها جنایات می کنند و با جهل و بی عقلی خودشان آب به آسیاب دشمن می ریزند و آبروی اسلام را برده اند، اما ما دشمن اصلی را فراموش نمی کنیم. چنانچه اگر غلطی هم از آنها سر بزندبا آنها مقابله خواهد شد.جریان های فجیع تکفیری در دنیا به واسطه انتشار اعمال شنیع خود در اینترنت، موجب شده اند که گروهی جاهل در عالم تشیع هم عکس العمل نشان بدهند.

تا اسلام می خواهد عزت پیدا کند، استکبار تکفیری ها را درست می کند

اهل بیت در مسیر وحدت تلاش می کردند. ما در تاریخ می بینیم با اینکه دشمنی های زیادی نسبت به اهل بیت صورت می گرفت، آن بزرگواران در جهت مصلحت و وحدت امت اسلام تلاش می کردند. بسیاری از ائمه ما شاگردانی از اهل تسنن داشتندو قائل به جدا کردن صفوف نبودند. این جاده یکطرفه بوده که امامان شیعه صرفا نسبت به عزت اسلام فکر کنند و از طرف جریان مقابل رویکرد آنان دنبال نمی شده است حتی برخی از شاگردان معصومین بودند که بعدا می رفتند و برعلیه آنان کار می کردند.

البته در زمان ائمه هم به غیر از فاجعه کربلا که امام شیعه و اصحاب حضرت اباعبدالله علیهم السلام به شهادت رسیدند و به غیر از مواردی که معاویه برای تثبیت حکومت جائرانه خودش و دوران حکومت امویان  دست به اقداماتی زدند مثل بازداشت و شکنجه و بهشهادت رساندن حجر بن عدی صحابی پیامبر و عمربن حمق خزاعی، مواردی را در طول دوران حضور ائمه نداریم که بخواهند مثلا شیعیان را مصلح کنند، سرشان را ببرند و این جنایتها را انجام دهند.

بعد در دوران غیبت کبری امام حجت (عج)، می بینیم تا اسلام می خواهد مترقی شود و پیشرفت کند، گروهای تکفیری درست می شوند و دست به کشتار می زنند. مثل آنچه در دوره آل بویه شکل گرفت.

البته رویکرد شیعیان هیچ گاه این نبوده است که بخواهند مقابله به مثل کنند و سعی می کردند اختلافات فروکش کند. اما اخیرا برخی با برجسته کردن نقاط اختلافی باعث می شوند که اقلیت شیعه در عربستان و سوریه و جاهای دیگر مورد ظلم قرار می گیرند.

توهین به همسران پیامبران ابدا جایز نیست

جاهلان و قشری هایی که اخیرا پیدا شده اند و علیه همسر پیامبر کتاب نوشته اند و توهین می کنند، همه کارهایشان از سر حماقت است. اگرچه برخی رفتارهای جناب عایشه مثل ممانعت از دفن امام حسن مجتبی علیه السلام در کنار پیامبر صلی اله علیه وآله و سلم و برخورد نامناسب با حضرت علی علیه السلام در فتنه جمل مورد قبول شیعیان نیست، اما وارد کردن اتهامات اخلاقی و توهین به همسران پیامبر ابدا کار صحیحی نیست بلکه از سر حماقت و جهالت است. ما حتی نسبت به همسران برخی پیامبران مثل نوح و لوط که جهنمی هستند، به فرموده قرآن حق نداریم اتهامات اخلاقی وارد کنیم و به آنها توهین کنیم، چه برسد به همسران خاتم پیامبران حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم .

وقتی زیر پرچم جنایتکار بدسابقه ای مثل انگلیس گروهی بخواهند تبلیغ اسلام را بکنند، جز این نیست که منافع انگلیس در آن تامین می شود. این ساده لوحی است که فکر کنیم در غرب آزادی برای جریانها وجود دارد. دولت انگلیس آزادی می دهد تا در جهت منافع آمریکا از شبکه های ماهواره ای متعدد به علما و بزرگان ما توهین و جسارت بکنند.

شبکه های ماهواره ای که برخی از قم هدایت می شوند، در عراق و انگلیس و تحت حمایت دولت جبار انگلیس در پوشش دروغین دفاع از شیعه به اختلافات دامن می زنند.

این شیعه نماها اگر راست می گویند از زیر پرچم انگلیس خارج شوند و بروند در عربستان و روبروی قبرستان بقیع این حرفها را بزنند! اینها اگر درد نشر شیعه دارند باید مظلومیت  شیعیان عربستان را بفهمند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
عراقچی: از راه‌حل‌های دیپلماتیک که حقوق ملت ایران را تأمین کند، استقبال می‌کنیم
هشدار حمله هسته‌ای کره‌شمالی به آمریکا و کره‌جنوبی
شایسته‌سالاری و شفافیت، حلقه مفقوده مبارزه با فساد در شرکت‌ها، صندوق‌های بازنشستگی و سازمان‌های دولتی است
اقدام خصمانه سوئد علیه ایران
جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یک‌طرفه شد
تشدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه
منابع بودجه ۱۴۰۶ باید متناسب با تکالیف برنامه هفتم امنیت غذایی باشد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top