تاریخ انتشار: پنجشنبه 1393/04/26 - 11:23
کد خبر: 136186

وداع با قدرت یا پایان عمر سیاسی!

خبرنامه دانشجویان ایران: سید محمد خاتمی در صورتی از قدرت سیاسی خداحافظی کرده که باید آن را نه بر اساس خضوع سیاسی که بر اساس پایان عمر سیاسی وی به دلیل تعلق خاطر به فتنه انگیزی ها تفسیر نمود و این واقعیتی انکار ناپذیر می باشد.

به گزارش  عصر امروز یکی از موضوعاتی که در رسانه های جریان اصلاحات در حال پیگیری است، بررسی اظهارات اخیر سیدمحمدخاتمی در خصوص وداع از قدرت می باشد.

اصلاح طلبان در این زمینه با اشاره به این که سید محمد خاتمی از قدرت وداع کرده اما از سیاست نه، تاکید و تصریح دارند که وی ضمن پذیرش رهبری جبهه اصلاحات در صدد است که به کادر سازی و فعالیت های اجتماعی بپردازد.

به گزارش عصر امروز آنچه باید در این خصوص تصریح شود این است که سید محمد خاتمی در صورتی از قدرت سیاسی خداحافظی کرده که باید آن را نه بر اساس خضوع سیاسی که بر اساس پایان عمر سیاسی وی به دلیل تعلق خاطر به فتنه انگیزی ها تفسیر نمود و این واقعیتی انکار ناپذیر می باشد.

بازی جدید اصلاح طلبان، توسل به قدرت اجتماعی است. به این معنا که آنان در تلاش هستند ضمن شدت دادن به فعالیت های اجتماعی و فربه ساختن بدنه اجتماعی در ابتدا میکروفیزیک قدرت را تصاحب کرده و سپس با جلب اعتماد عمومی ایجاد فشار اجتماعی را برای تحمیل خود به ساختار سیاسی کشور فراهم آورند.

اما آنچه باید گروه های مختلف اصلاح طلب بدانند این است که پذیرش رهبری جریان اصلاحات توسط خاتمی جز تعریف عمومی از این رفتار به معنای حمایت از فتنه دستاورد دیگری نخواهد داشت.

همانطور که در یادداشت 2 روز پیش تحت عنوان " خاتمی رییس جمهور سابق یا معاندی تمام عیار! " هم به آن اشاره نمودیم خاتمی دیگر یک چهره تاثیر گزار برای مردم نیست و وی با عدول از اندیشه های حضرت امام (ره) و وارد شدن به فاز عناد با نظام اسلامی به یک چهره ضد نظام تبدیل شده است.

 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تمام زیرساخت‌های آمریکا در اربیل نابود شد
بازگشت لبنانی‌ها به «زوطر غربی»
پیشنهاد وزیر علوم برای تدوین چارچوب بین‌المللی حفاظت از دانشمندان
لایحه احداث پناهگاه‌ها در دستور کار شوراست
برادر اکبر عبدی؛ شهیدی که از تیپ ۵۵ هوابرد شیراز آسمانی شد
خبر مصوبه شورای عالی فضای مجازی برای برخورد با بلاگرها تکذیب شد
آمریکا دچار استیصال و فرسایش درتصمیم‌گیری راهبردی شده است
حمله اوکراین به کشتی ایرانی در خزر/ آزمون بازدارندگی و ضرورت واکنش سخت
ترامپ کم آورد و عقب نشست
پیشرفت در مذاکرات دو روزه تهران
بحران یمن راه‌حل نظامی ندارد
انجام پروازهای اربعین ایران‌ایر از ۱۴ فرودگاه به مقصد نجف
۵۷ کیلومتر از مسیرهای شهری کوتاه می‌شود
ادامه بررسی لایحه حمایت از شهروندان تهرانی در جنگ تحمیلی
همایون و مازیار؛ روایت شهادت دو برادر معلول در حمله آمریکا
کریمی: مشکلی با قلعه‌نویی ندارم اما هفته آینده تکلیفش مشخص می‌شود
هنوز تصمیمی برای ماندن قلعه‌نویی نگرفته‌ایم
تاکید بقائی بر ضرورت اجرای کامل نقشه راه یمن برای پایان‌دادن به رنج مردم این کشور
نخستین مدال تاریخ هاکی «چمنی» ایران و صعود مقتدرانه به جام جهانی
سفارت آلمان در تهران همچنان باز است
اربعین، پیوندی ناگسستنی میان ملت‌های ایران و عراق ایجاد کرده است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top