تاریخ انتشار: چهارشنبه 1393/05/15 - 10:46
کد خبر: 138150

در نشست خبری اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل مطرح شد؛

اصلاح طلبان از حضور در جمع‌های دانشجویی هراس دارند/ اعلام برنامه نشست سالانه این اتحادیه دانشجویی

اصلاح طلبان از حضور در جمع‌های دانشجویی هراس دارند/ اعلام برنامه نشست سالانه این اتحادیه دانشجویی

شب شعری با حضور شاعرانی چون بیابانکی، لواسانی و چراغ‌زاده برگزار می‌شود و در حاشیه این نشست کارگروهی در خصوص سبک زندگی اسلامی برگزار شده و رونمایی از رمانی در حوزه ادبیات داستانی که معرف آن روزبهانی از اعضای اتحادیه است را خواهیم داشت.

خبرنامه دانشجویان ایران: نشست خبری اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور با محوریت تشریح برنامه‌های نشست سالانه این اتحادیه دانشجویی در دانشگاه مازندران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار«خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در این نشست خبری، علیرضا کریمی، دبیر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل، میکائیل دیانی، دبیر فرهنگی و محمدرضا کردلو، مسئول روابط عمومی این اتحادیه دانشجویی به بیان نظرات خود در مورد مسائل مختلف پرداختند و برنامه های پانزدهمین نشست سالانه اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل را تشریح کردند.

در ادامه گزیده‌ای از مشروح این نشست خبری را می‌خوانید:

محمدرضا کردلو اظهار داشت: پانزدهمین نشست سالانه اتحادیه انجمن‌های اسلامی مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور با شعار "تحقق پیشرفت درون‌زا برای اقتدار ملی، رسالت امروز دانشگاه" از شنبه هفته آینده 18 تا 22 مرداد ماه در شهر بابلسر و در دانشگاه مازندران با حضور 500 نفر از اعضای این اتحادیه از 52 دفتر زیرمجموعه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل برگزار می‌شود.

وی با اشاره به برنامه‌های در نظر گرفته شده برای این نشست و دعوت از شخصیت‌های مختلف برای حضور در نشست سالانه اتحادیه این تشکل دانشجویی افزود: اعضای این اتحادیه دعوت‌نامه‌های مختلفی را به شخصیت‌های سیاسی، مسئولان دولتی، ارتش، سپاه پاسداران، صدا و سیما و قوای سه‌ گانه ارسال کردند اما متاسفانه بخشی از مسئولان کشور با عدم پاسخگویی تمایل به حضور در جمع دانشجویان را نداشتند.

عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان سراسر کشور افزود: بیش از 40 نفر از شخصیت‌های جریان اصلاح طلب را نیز برای حضور در این نشست دعوت کردیم که متاسفانه این افراد که عمدتا در سخنان خود به خصوص در فضای انتخاباتی از پاسخگویی و شنیدن صدای دانشجو می‌گویند حاضر به حضور در جمع دانشجویان نشدند.

کردلو با اشاره به دعوت اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل برای پنجمین بار از محمدرضا عارف برای حضور در این نشست، گفت: ایشان پاسخ قطعی برای حضور در این نشست ندادند و متاسفانه کسانی که جمهوریت و ابراز عقیده آزادانه را در سخنان خود عنوان می‌کنند حاضر به حضور در جمع یک گروه دانشجویی متفاوت با دیدگاه‌هایشان نیستند.

وی ادامه داد: نزدیک به 10 وزیر و 4 مسئول سازمان‌های دولتی و مشاورین دولتی را دعوت کردیم و برای افرادی چون آقای نوبخت، نهاوندیان، ظریف و زنگنه دعوتنامه فرستادیم که آنها از حضور در جمع دانشجویان عذرخواهی کردند. البته برخی از وزرا مانند فرهنگ و ارشاد اسلامی و علوم که از وزرای مرتبط‌تر با حضور دانشجویی هستند پاسخی به حضور در این نشست دانشجویی ندادند. همچنین مسئولان سازمان محیط زیست که اتحادیه مستقل اخیرا انتقادی را در خصوص بنزین‌های یورو 4 به آنها اعلام کرده بود نیز عنوان کردند در این نشست حاضر نمی‌شوند.

عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان سراسر کشور به برخی از برنامه‌های برنامه‌ریزی شده برای پانزدهمین نشست اتحادیه دانشجویی مذکور اشاره کرد و افزود: افتتاحیه این نشست از روز شنبه با سخنرانی استاندار و نماینده ولی‌فقیه دانشگاه در دانشگاه مازندران و همچنین حسینی از دبیران سابق این اتحادیه دانشجویی آغاز می‌شود.

کردلو به حضور برخی از شخصیت‌های سیاسی در این نشست‌ اشاره کرد و گفت: امیر سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش، برگزاری نشستی با حضور افقهی کارشناس بین‌الملل در کنار حضور شخصیت‌هایی مانند مهرداد بذرپاش نماینده مردم تهران، حسین فدایی عضو جمعیت ایثارگران از برنامه‌های در نظر گرفته شده در این نشست است.

وی با اشاره به حضور احتمالی شخصیت‌هایی مانند سعید جلیلی و علی لاریجانی در  این نشست گفت: در دومین روز این نشست سالانه با حضور آقای سلیمی نمین نشستی برگزار می‌شود. برگزاری نشست‌های دیگری با حضور حسام‌الدین آشنا مشاور رئیس جمهور، آیت‌الله کعبی، غرضی کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، آیت‌الله احدی و کواکبیان از دیگر برنامه‌های ترتیب داده برای این نشست است.

عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان سراسر کشور با اشاره به برگزاری نشستی با حضور نوبری و زیباکلام در زمینه مذاکرات هسته‌ای از حضور احتمالی موسوی لاری، ناطق نوری، تابش و روح‌الامینی نیز در این نشست خبر داد و گفت: شب شعری با حضور شاعرانی چون بیابانکی، لواسانی و چراغ‌زاده برگزار می‌شود و در حاشیه این نشست کارگروهی در خصوص سبک زندگی اسلامی برگزار شده و رونمایی از رمانی در حوزه ادبیات داستانی که معرف آن روزبهانی از اعضای اتحادیه است را خواهیم داشت.

کردلو به برگزاری کمیسیون‌های جداگانه‌ای در حوزه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی اشاره کرد و گفت: در این کمیسیون‌ها مطالبات رهبری مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد و کارگروه‌هایی با حضور اساتید مجرب در حوزه‌های مختلفی مانند انرژی و اقتصادی برگزار می‌شود.

وی همچنین تصریح کرد: با دعوت از مسئولان قوه قضائیه، مسئولان این قوه نیز برای حضور در سطح معاون یا مسئولان قوه قضائیه اعلام آمادگی کردند.

عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان سراسر کشور با اشاره به مراسم آغاز و افتتاحیه این نشست گفت: نشست مذکور از روز جمعه با حضور دانشجویان در تجمع مقابل سفارت فلسطین و نماز جمعه تهران آغاز شده و سپس اعضای این اتحادیه به سمت دانشگاه بابلسر مازندران حرکت می‌کنند.

کردلو در ادامه سخنان خود با اشاره به دیدار اخیر از مسئولان دانشگاه امیرکبیر با فتنه‌گران گفت: مسئولان وزارت علوم باید توجه به مطالبات رهبری را در عمل نشان دهند و اینگونه نباشد که در سخنان خود مکررا از لفظ رهبری استفاده کنند اما در عمل شاهد دیدار مسئولان دانشگاه‌ها با فتنه‌گرانی که در سال 88 اقدام به فتنه‌گری کردند. افرادی که رهبر انقلاب از آنها به نام افرادی که به انقلاب و کشور ظلم کردند یاد می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه جریانی تلاش می‌کند برای حضور دوباره فتنه‌گران در دانشگاه‌ها فضایی ایجاد کنند افزود: وزارت علوم باید در این زمینه پاسخگو باشد و البته از مسئولان قوه قضائیه می‌خواهیم برای حضور این افراد در مراکز عمومی تدابیری را بیندیشد تا شاهد اینگونه تناقضات و تبدیل شدن دانشگاه‌ها به باشگاه احزاب نباشیم.

میکائیل دیانی با اشاره به شعار "تحقق پیشرفت درون‌زا برای اقتدار ملی، رسالت امروز دانشگاه" که شعار نشست سالانه این اتحادیه دانشجویی است، گفت: مسیر یک ساله اتحادیه از نشست سالانه شروع می‌شود و سیاست‌های کلان با حضور دفاتر مربوطه و زیرمجموعه در آن صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه شعار نشست امسال در جلسات مختلف اعضای شورای مرکزی کارشناسان و نیروهای فعال اتحادیه بحث و بررسی شده است، گفت: به نظر اعضای اتحادیه چیزی که می‌تواند جمهوری اسلامی ایران را در این مقطع به پیشرفت برساند و به سمت جلو هدایت کند پیشرفت درون‌زاست که نیازمند ملزوماتی است.

عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل مثلث اقتصاد مقاومتی، فرهنگ اسلامی و پیشرفت علمی را از ملزومات این پیشرفت دانست و گفت: ضلع اقتصاد مقاومتی این مثلث نیازمند تقویت حلقه‌های تولید ملی، اصلاح الگوی مصرف و جایگزینی اقتصاد دانش‌بنیان به جای اقتصاد نفتی و پرهیز از خام‌فروشی است. ضلع دوم آن که فرهنگ اسلامی است نیازمند تقویت روحیه جریان انقلابی، مومن و متعهد به انقلاب اسلامی است که در ضلع آن پایه‌های سبک زندگی اسلامی تقویت خواهد شد.

دیانی با اشاره ضلع سوم مثلث مذکور، گفت: ضلع سوم این مثلث پیشرفت علمی است که در 2 بخش تولید علم و استفاده کاربردی از علم در رفع نیازهای کشور می‌تواند مورد بررسی قرار گیرد. یک جانبه نگاه کردن به علم باید از عرصه‌های دانشگاه خارج شود و تولید مبتنی بر نیازهای اساسی کشور و حل معضلات آن به کار گرفته شود.

وی تصریح کرد: معتقدیم مثلث اقتصاد مقاومتی، فرهنگ اسلامی و پیشرفت علمی، پیشرفت درون‌زا را برای کشور حاصل می‌کند و باعث تقویت پایه‌های اقتدار در کشور می‌شود و این مسئله در قدم نخست از دانشگاه‌ها می‌گذرد.

عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل ادامه داد: برنامه‌ها و سخنرانی‌های پانزدهمن نشست اتحادیه‌ انجمن های اسلامی به دنبال تبیین این نگاه است و امیدواریم بتوانم در ان زمینه گام‌ها خوبی برداریم.

دیانی با اشاره به برگزاری دادگاه مهدی هاشمی در طی روزهای اخیر، گفت: برگزاری این دادگاه فشارهایی را بر مسئولان قوه قضائیه ایجاد کرده و در این بین برخی تلاش می‌کنند آن را سیاسی جلوه دهند، در حالی که همان‌طور که در کیفر‌خواست این متهم آمده اتهامات اقتصادی از مهمترین اتهامات وی عنوان شده است.

وی با اشاره به سخنان اخیر رئیس‌جمهور در خصوص به دست آوردن 7 میلیارد دلار برای کشور در طی مذاکرات اخیر، گفت: این مسئله در کنار خسارت‌هایی که آقازاده‌ها در پرونده‌های اقتصادی بین‌المللی به ایران تحمل کرده‌اند رقم چندان قابل توجهی نیست.

عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل ادامه داد: معتقدیم افکارعمومی باید در جریان مسائل پرونده مهدی هاشمی قرار گیرد و در این زمینه قوه قضائیه می‌تواند با شفافیت مسائل موجود در پرونده را به نحو احسن در اختیار مردم قرار دهد، زیرا مردم باید از این مسائل مطلع باشند. هر چند که این متهم اتهام سیاسی نیز در دوران انتخابات 88 دارد، اما اقدامات بزرگ تر وی در حوزه اقتصادی دیده می‌شود.

دیانی با بیان اینکه امیدواریم پس از برگزاری این دادگاه شاهد همراهی 3 قوا در زمینه اجرای فرمان 8 ماده‌ای رهبر انقلاب در خصوص مفاسد اقتصادی باشیم، گفت: امیدواریم پس از این دادگاه شاهد اجرای اقدامات عملی در خصوص فرامین 8 ماده رهبری در زمینه مفاسد اقتصادی باشیم.

وی در پایان با اشاره به تجمع جمعه دانشجویان مقابل سفارت فلسطین، گفت: این تجمع در قالب اقدامات کمیته دانشجویی حمایت از مردم غزه صورت می‌گیرد و در راستای هفته خشم جریان دانشجویی علیه رژیم‌صهونیستی است و از نمازگزاران نیز دعوت می‌کنیم صبح روز جمع با حضور در این تجمع حمایت خود را از مردم غزه اعلام کنند.

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلا دادگستری اعلام شد
حوزه حکمرانی آب نیازمند ایجاد ساختار صحیح اجرایی است
آمادگی معاونت علمی برای سرمایه‌گذاری یک‌ همتی در شبکه آزمایشگاهی کشور
جنجال جایزه «ترامپ»
کالابرگ سه دهک اول واریز شد
شبکه «شاد» باید منظم، عادلانه و پیشرو باشد
واکنش حماس به ارتکاب جنایت هولناک جدید رژیم صهیونیستی در غزه
دولت تعرفه واردات خودرو از ۴ تا ۱۶۵ درصد را ابلاغ کرد
جایگاه اولی علمی در منطقه دست‌یافتنی است
از هوسرانی تا کرامت زن
نیم سکه ۷۵ میلیون تومان شد
جدیدترین آمار شهدا و مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به غزه
کمک به زندانیان و خانواده‌هایشان به صورت گمنام و آبرومند انجام می‌شود
پرداخت ۲۷ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج در بانک مسکن
طراحی سایت نجف آباد| آشنایی با روند طراحی سایت در این شهر
تپسل راهبری پنل‌های تخصصی نمایشگاه تبلیغات و بازاریابی ۱۴۰۴ را بر عهده گرفت
راهنمای جامع شناخت انواع ورق استیل و تفاوت آنها؛ کدام آلیاژ برای شما مناسب است؟
رزومه و گیت‌هاب حرفه‌ای چگونه شانس استخدام برنامه‌نویس را افزایش می‌دهد؟
داود سعیدی و انتشار « کتاب سراب بی‌پایان»؛ ورود رسمی یک نویسنده جوان به دنیای رمان‌نویسی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top