تاریخ انتشار: شنبه 1393/09/01 - 13:43
کد خبر: 148207

علت لغو برنامه دانشجویی «در انتظار توافق خوب هسته‌ای»

خبرنامه دانشجویان ایران: دبیر دفتر تحکیم وحدت با اشاره به نقش جنبش دانشجویی در آگاه‌سازی افکار عمومی گفت: در همین راستا قصد برگزاری همایشی با عنوان «ملت در انتظار یک توافق خوب هسته‌ای» را داشتیم که مسئولان مجوز برگزاری این همایش را نمی‌دهند.

علی بیانی دبیر دفتر تحکیم وحدت در گفت‌وگو با فارس با اشاره به نقش جنبش دانشجویی در آگاه‌سازی افکار عمومی گفت: مذاکرات هسته ای مسئله ای است که برای مردم ایران و به خصوص قشر دانشجو از اهمیت زیادی برخوردار است. از همین رو دفتر تحکیم وحدت در جهت روشن ساختن جهات گوناگون توافقنامه احتمالی، قصد برگزاری همایشی با عنوان «ملت در انتظار یک توافق خوب هسته ای» را داشت و برای این جلسه با بسیاری از افراد صاحب نظر از اقشار گوناگون کشور هماهنگی لازم شده بود.
وی افزود: گروه هایی اعم از اهالی فرهنگ و هنر، کارگردانان و بازیگران سینما و تلویزیون، ورزشکاران مدال آور و مطرح کشور، شعرا و جمعی از رجال سیاسی کشور از جمله نمایندگان مجلس، اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجمع تشخیص و دیگر بخش ها قول شرکت در برنامه را داده بودند. علی رغم اینکه مسولان دانشگاه تهران موافقت اولیه خود را با برگزاری این برنامه اعلام کرده بودند اما به یکباره تحت فشارهای بیرونی تغییر نظر داد و مانع از برگزاری این برنامه شد.
این فعال دانشجویی تصریح کرد: بنده علت این موضوع را بدبینی بدنه دولت و وزارت علوم به برنامه های تشکل های دانشجویی و در کل به قشر دانشجو می‌دانم که این موضوع در تریبون ندادن به دانشجویان در سخنرانی‌های رئیس جمهور در دانشگاه ها نیز کاملا مشهود است.
دبیر دفتر تحکیم وحدت در ادامه خاطرنشان کرد: در صورتی که هدف ما از برگزاری این برنامه حمایت از تیم مذاکره کننده هسته ای و پیامی که قرار بود از این نشست خارج شود پیام حمایت اقشار مختلف مردم از فرزندان انقلاب بود در برابر زیاده خواهی طرف آمریکایی و غربی که با کج سلیقگی مسئولان وزرات علوم و دانشگاه تهران محقق نشد.
بیانی اضافه کرد: با توجه به هماهنگی‌های صورت گرفته برای این برنامه، برگزاری این نشست با کارشکنی مسئولان محقق نشد اما پیگیر هستیم که إن‌شاء‌الله این برنامه را در هفته جاری برگزار کنیم. امیدواریم مسئولان دانشگاه تهران این بدسلیقگی ها را تمام کنند و برای برگزاری این نشست هماهنگی های لازم را صورت دهند.
وی در ادامه گفت: این قبیل اقداماتی که از سوی وزارت علوم و دانشگاه های تابعه آن رخ می‌دهد و به برنامه‌ای در این سطح که با زحمت فراوان دوستان مقدماتش فراهم شده بود مجوز نداد خلاف گفته های خود آقایان است. کسانی که مدعی باز کردن فضا و برگرداندن نشاط به دانشگاه هستند نباید برخوردهایی این چنینی داشته باشند. به نظر می رسد دولت و به دنبال آن وزارت علوم تا جایی به فضای باز دانشگاه اهمیت می‌دهد که به ضرر خودش نباشد و در واقع به صورت سیاسی به این مسئله نگاه می کنند. البته ناگفته نماند اصلا این نشست در تعارض با برنامه های دولت نبود.
دبیر دفتر تحکیم وحدت در پایان گفت: با توجه به فضایی که دولت در مذاکرات ایجاد کرده است و مردم و رسانه ها و نمایندگان مجلس را در جریان قرار نمی‌دهد، به نظر می رسد آقایان با هرگونه اقدام این چنینی که سبب آگاه سازی و بیدار کردن مردم در موضوع مذاکرات هسته ای است مخالفت کنند و علاقه دارند این مسئله در بی خبری کامل مردم اتفاق بیفتد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آماده‌باش پلیس راهور در مسیر زائران مشهد مقدس
تهران گرم‌تر می‌شود
پیام تبریک فرمانده کل سپاه امیر سرتیپ حیدری
پیام تبریک نماینده ولی فقیه در سپاه بابت انتصابات اخیر
رییس عقیدتی سیاسی ارتش، انتصاب فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح را تبریک گفت
شرور قمه‌کش تهرانی دستگیر شد
تماس تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
بقائی: آیا جهان در حال بازگشت به دوران «غرب وحشی» است؟
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
هر اقدام زمینی دشمن در نطفه خفه می‌شود/ آمادگی ایران برای نبردی طولانی
واکاوی راهبردی سیره حسنی؛ از همراهی امام حسین (ع) تا زمان‌بندی الهی شهادت
پیام انتصاب رضایی و فرماندهان
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست یمنی
اعتراض خبرنگاران آمریکایی به «طعمه‌شدن» در پی ترس ترامپ از ایران
شب رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن(ع) در حرم رضوی +عکس
مصمم به افزایش تجارت با پاکستان به ده میلیارد دلار هستیم
دلیل تلاش عربستان برای منصرف کردن ترامپ از حمله به ایران
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اسکان زائران بارگاه منور رضوی در دهه آخر صفر +عکس
عزیزی: مقاومت ایران معادلات دشمن را برهم زد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
انتشار فراخوان پیش‌ثبت‌نام طرح ملی «کیمیا»؛ شبکه ملی توانمندسازی فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها
منتظری: مناظره دانشجویی قدرت تحلیل در جنگ شناختی را تقویت می‌کند
تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مجوز ۵ رشته تحصیلی جدید در دانشگاه ایلام صادر شد
محرومیت ۱۰ ساله ۳ داوطلب متخلف آزمون دستیاری ۱۴۰۵
۸۰ روز تا کنکور ارشد وزارت بهداشت؛ یا قبول می‌شی یا نه!
نتایج آزمون ورودی پایه دهم مدارس نمونه دولتی و تکمیل ظرفیت سمپاد اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top