تاریخ انتشار: شنبه 1393/10/20 - 12:20
کد خبر: 153802

نتیجه گزارش کمیته مشترک بررسی پارازیت

خبرنامه دانشجویان ایران: علی‌رغم اینکه یکی دو ماه از ارائه گزارش کمیته مشترک بررسی پارازیت‌ها به رئیس جمهور می‌گذرد و وزیر ارتباطات هم حاضر به پاسخگویی درباره جزییات این گزارش نشده اما پایش فرکانسی کشور به بی‌خطر بودن امواج رادیویی رأی داده است.

به گزارش تسنیم، اختلالات ارتباطی یا پارازیت‌ها که بعضا دغدغه برخی به جهت مضر بودن برای سلامتی انسان است، منجر به تشکیل کمیته‌ای متشکل از معاونان و نمایندگان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، وزارت دفاع، سازمان انرژی اتمی و سازمان محیط زیست شد تا به بررسی این موضوع بپردازند.

دولت یازدهم از بدو فعالیت‌های خود رسیدگی به چنین موضوعی را در دستور کار قرار داد و وزیر ارتباطات مسئول ارائه گزارش به رئیس جمهور در این زمینه‌ شد که گویا اولین گزارش هم ارسال شده است.

محمود واعظی وزیر ارتباطات با تصدیق ارسال گزارش برای شخص رئیس جمهور چیزی درباره جزییات بررسی امواج رادیویی و تداخل عنوان نکرد و اعلام نتیجه نهایی را منوط به دستور رئیس جمهور دانست.

وی شهریورماه سال جاری عنوان کرده بود که امواج را در سه طیف بی‌ضرر، کم‌ضرر و مضر تقسیم خواهیم کرد و تلاش می‌کنیم جلوی امواجی که در طیف مضر هستند را بگیریم.

رئیس جمهور هم علی‌رغم وصول یکی دو ماهه این گزارش، همچنان در ارتباط با مضرات این امواج چیزی مطرح نکرده است.

با این حال، تسنیـم به جهت حساسیت این موضوع و نگرانی که برای برخی از مردم ایجاد شده است موضوع را از مدیرکل صدور پروانه سرویس‌های رادیویی رگولاتوری جویا شد تا حداقل اطمینان خاطری برای مردم ایجاد شود.

عظیم فرد در ارتباط با اینکه حاصل گزارش کمیته مشترک در ارتباط با رسیدگی به تشعشعات چه بوده است؟، به تسنیم گفت: طی بررسی‌های خود، تمام تهران را اندازه‌گیری فرکانسی کردیم و نهایتا به این نتیجه رسیدیم که هیچ نقطه‌ای از یک دهم استاندارد بالاتر نیست.

وی افزود: تنها نقطه‌ای که بیشترین حد را داشت، جایی با شش دهم بالاتر از استاندارد بود که نتیجتا همه نقاط را می‌توان در محدوده استاندارد دانست.

او با اشاره به اینکه اندازه‌گیری مذکور مربوط به دو سال پیش بوده، اذعان کرد: دوباره مناقصه اندازه‌گیری تشعشع برگزار کردیم و هفته گذشته دو شرکت اعلام آمادگی کردند که نهایتا رد شدند؛ مجددا درصددیم که هزار نقطه را پایش فرکانسی کنیم.

مدیرکل صدور پروانه سرویس‌های رادیویی رگولاتوری خاطر نشان کرد: علاوه بر سازمان تنظیم مقررات که پایش این فضا را برعهده دارد و اگر شکایتی هم مطرح شود آن را پیگیری می‌کند، سازمان انرژی اتمی و اپراتورها نیز فضای فرکانسی را اندازه‌گیری می‌کنند.

فرد گفت: آنچه که آمارها و نتایج نشان می‌دهد، رنج استاندارد فرکانسی در کشور برقرار است.

 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ترامپ باید با درد اقتصادیِ جنگ دست‌و‌پنجه نرم کند
افت صادرات نفت آمریکا به پایین‌ترین حجم در ۸ ماه اخیر
انصارالله حمله به یک نفتکش عربستان را تأیید کرد
حادثه امنیتی دریایی در جنوب شرقی عدن
لفاظی جدید نتانیاهو علیه ایران
گفتگوهای لبنان و اسرائیل فردا از سرگرفته خواهد شد!
رایزنی وزرای خارجه آمریکا و انگلیس درباره ایران
حال تیم خوب است جز پنجره بسته!
آمریکا تحریم‌های یک شرکت هواپیمایی عراقی را لغو کرد
پیش‌نویس توافق میان ایران و عمان نهایی شد
تنها یک موضوع در مذاکرات ایران و عمان باقی مانده است
کاپیتان پرسپولیس به گل‌گهر سیرجان پیوست
فلسطین مسئله نخست جهان اسلام به شمار می‌رود
در نشست وزیران خارجه کشورهای عربی و اسلامی در امان چه گذشت؟
پس از ماه‌ها کشمکش با دولت ترامپ، رئیس دانشگاه براون کنار می‌رود
سازش با یزید زمان، هرگز امنیت و رفاه به همراه نداشته است
«کارت امید مادر» شارژ شد
تعداد مصدومان حادثه شهرک شمس آباد به ۲۱نفر رسید
توافق نزدیک است!
واکنش تند رضاییان به استقلالی‌ها
مذاکره با تل‌آویو، چیزی جز شرم و تحقیر برای لبنان ندارد
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
کلید نهایی پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحمیل ۸۰۰ دانشجوی پزشکی به دانشگاه
طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده
برخی دانشجویان بین الملل علاوه بر فارسی حتی به انگلیسی هم مسلط نیستند
توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار دانش‌بنیان
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
اسامی منتخبان دور دوم انتخابات شورای صنفی دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top