تاریخ انتشار: سه شنبه 1393/11/07 - 13:15
کد خبر: 155964

آلزایمر فیس‌بوکی مسئولان درباره نامه رهبری

خبرنامه دانشجویان ایران: اگرچه همچنان استفاده مسئولان از فیس بوک و شبکه های اجتماعی بیگانه مورد تأیید نیست؛ اما این انتظار را می توانستیم داشته باشیم که مسئولان کشور به ویژه افرادی که در سیاست خارجی کشور نقش هایی دارند، با انتشار این پیام به اطلاع‌رسانی در این خصوص کمک کنند.

به گزارش راه دانا، چند روز پیش مقام معظم رهبری در نامه‌ای خطاب به جوانان غربی از آنها خواست تا خود به دنبال شناخت اسلام رفته و به جنجال های رسانه های غربی توجهی نداشته باشند.

پیام مقام معظم رهبری خطاب به جوانان غربی بسیار پر محتوا بوده و واکنش های زیادی را در رسانه‌های غربی به دنبال داشته است.

یادداشت ها و تحلیلهای زیادی پس از انتشار این خبر از سوی رسانه‌های خارجی بر روی این پیام نوشته شد که حاکی از اهمیت این پیام برای غرب بود.

اما برخی از مسئولان که تمامی اطلاعات و مسائل مربوط به خود را در فضای مجازی و به ویژه در فیس بوک خود قرار می‌دهند به پیام مقام معظم رهبری به جوانان غربی نپرداخته اند؛ این در حالی است که این نامه در شرایطی که اسلام‌هراسی در صدر کار دشمنان اسلام قرار گرفته کاری بسیار هوشمندانه بود.

این مسئولین که همواره از طریق اطلاع‌رسانی در فیسبوک خود هزاران لایک را نصیب پست های خود می‌کردند، در قبال پیام مقام معظم رهبری سکوت کرده و حتی جملاتی از آن را هم منتشر نکرده‌اند.

اگرچه همچنان استفاده مسئولان از فیس بوک و شبکه های اجتماعی بیگانه مورد تأیید نیست؛ اما این انتظار را می توانستیم داشته باشیم که مسئولان کشور به ویژه افرادی که در سیاست خارجی کشور نقش هایی دارند، با انتشار این پیام به اطلاع‌رسانی در این خصوص کمک کنند.

در حالی که اکنون جهان اسلام با توطئه های مختلفی از سوی جوامع مختلف مورد هجمه قرار گرفته و موج جدید اسلام هراسی در دنیا به وجود آمده است پیام رهبری، موضع صریحی است که اگر به خوبی درک شود می تواند جامعه مسلمانان را از دست دست این موج اسلام هراسی نجات دهد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۳ طلا برای عملکرد تاریخی زنان
فرشتگان میناب پیام‌آور شادی برای ایران
چهارمین قهرمانی تکراری کره جنوبی در فوتبال بازی های آسیایی
دنیامالی: پیشرفت ورزش ایران در بازی‌های آسیایی مشهود بود
واکنش شدیداللحن یمن به حملات سعودی علیه صنعا
وزیر خزانه‌داری آمریکا: مردم آمریکا زیر چرخ‌های سنگین تورم له شده‌اند
رتبه ۷ کنکور انسانی: استمرار و نظم در مطالعه مهم‌تر از استعداد است
صالحی‌امیری: تهران باید به‌عنوان یک قطب تمدنی و فرهنگی معرفی شود
ماجرای محکومیت الناز شاکردوست؛ مرثیه‌سرایی یا کذب‌گویی؟
اذعان گروسی به ناتوانی سازمان ملل در حل‌ مشکلات جهان
امکانات ما متناسب با همه نیازهای سالمندان نیست
رتبه ۴ علوم انسانی: کتاب‌های درسی محور اصلی مطالعه‌ام بود
پیاتزا پس از کسب مدال طلای ناگویا: برای مردم ایران خوشحالم
آرایش جدید اقتصادی دولت برای مدیریت شرایط ویژه کشور
حماس: اشغالگران بر نسل‌کشی در غزه اصرار دارند
گرامیداشت روز جهانی گردشگری و هفته تهران +عکس
حتی در روزهای سخت هم درس خواندن را متوقف نکردم
از تجربه ناگویا تا بازنگری در نظام ورزش قهرمانی ایران
شیرودی: پروازهای ایران و عراق از فردا از سر گرفته می‌شود
«قدرت یعنی حق انتخاب» محور تازه مسیر دانش‌بنیان ایران
وقتی هدف در روزهای سخت انگیزه می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top