تاریخ انتشار: شنبه 1393/11/11 - 16:24
کد خبر: 156464

مدیرکل امور کتاب وزارت ارشاد برکنار شد

خبرنامه دانشجویان ایران: ظهر امروز در راستای مواضع‌ اخیر مدیرکل امور کتاب درباره کتاب یکی از مدیران منتسب به وزارت ارشاد، علی شجاعی صائین از این اداره برکنار و امیرزاده سرپرست شد.

به گزارش  فارس، علی شجاعی صائین از مدیریت اداره کل امور کتاب برکنار شد.

بر اساس این گزارش علی شجاعی صائین از مدیریت اداره کل امور کتاب وزارت ارشاد برکنار و همایون امیرزاده سرپرست موقت شد.

روابط عمومی معاونت فرهنگی ضمن ارسال حکم سرپرستی همایون امیرزاده در اداره کل کتاب آورده است: نظر به سوابق فرهنگی و تجارب ارزشمند اجرایی، به موجب این حکم با حفظ سمت به عنوان سرپرست دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی منصوب می‌شوید. امید می‌رود با استعانت از خداوند متعال و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در انجام وظیفه محوله موفق و موید باشید.

بنابراین گزارش، پیش از این علی شجاعی صائین به مدت یکسال و 10 روز در دفتر توسعه به عنوان مدیرکل توسعه کتاب و کتابخوانی فعالیت داشته است.

این گزارش می‌افزاید، از سوابق فرهنگی همایون امیرزاده نیز می‌توان به مشاور علمی، فرهنگی و مدیریتی معاونت امور فرهنگی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان هرمزگان، معاون اداره کل استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس هیات صدور پروانه نشر کشور، رئیس هیات تجدید نظر تخلفات ناشران، نایب رئیس شورای تعاملات استانی معاونت امور فرهنگی اشاره کرد.

هنوز وزارت ارشاد درباره دلایل برکناری شجاعی صائین از این سمت توضیحی نداده است.

نکته قابل تامل اینکه حکم مدیرکل امور کتاب وزارت ارشاد از سوی وزیر ارشاد ابلاغ می‌شود و حکم شجاعی صائین برای اداره کل کتاب نیز توسط علی جنتی صادر شده بود، اما این بار با حکم معاون وزیر ارشاد یعنی شخص سید عباس صالحی «همایون امیرزاده» به عنوان سرپرست معرفی شده تا بزودی شخصی برای مدیرکلی دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی معرفی شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کلاس درس عمران دانشگاه خوارزمی در پل B۱ کرج
تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران اجرایی شد
تقسیط ۱۲ ماهه شهریه در دانشگاه علم و فرهنگ
خانه فرهنگ در خوابگاه‌های دانشگاه فرهنگیان راه‌اندازی می‌شود
باقی‌مانده غذا را مصرف کنیم
می‌توانیم گره مسکن را باز کنیم
مهلت ثبت‌نام در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی ۱۴۰۵ امشب پایان می یابد
شرایط گمرکی واردات و صادرات طی ۳ ماه آینده اعلام شد
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ کانون های وکلا تا ۱۱ مهر ماه
سخنگوی ارتش: آمریکا در منطقه مستأصل شده است/ پایگاه‌های آمریکایی دیگر قابل بازسازی نیستند
تأمین مستمر سوخت نیروگاه‌ها شرط اصلی عبور از فصل سرد سال
دانشگاه علم و فرهنگ در شاخص‌های نوآوری سایمگو بین ۱۰ دانشگاه برتر کشور است
مهلت ثبت‌نام در آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت تمدید شد
بنزین سوپر وارداتی ۱۱۱ هزار تومان معامله شد
گروسی: در حال حاضر گفتگوهای تمام عیاری میان ایران و آمریکا وجود ندارد
«گردهمایی دختران ایران» نماد حضور پرشور دانشجویان است
هشدار مدودف نسبت به رسیدن خطر وقوع جنگ جهانی به بالاترین سطح
پزشکیان: از ارائه برنامه‌ اصلاح الگوی مصرف برای تنظیم مقررات و قیمت‌گذاری استقبال می‌کنیم
دانشجویان انقلابی اجازه ایجاد فضای رادیکال در دانشگاه علامه را ندادند
کار دانشجویی با مهارت خودت در آویدگرد؛ تدریس آنلاین، کارگاه انجمن علمی و شب بازی
راهنمای انتخاب کالای خواب برای اتاق خواب مدرن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top