تاریخ انتشار: شنبه 1393/11/18 - 12:05
کد خبر: 157211

پشت پرده استعفای شهردار کرمانشاه چیست؟

خبرنامه دانشجویان ایران: استعفای شهردار کرمانشاه بدون دلیل نمی‌تواند باشد و همچون بسیاری از موضوعات دیگر باید دلایل را در پس پرده و پستوی لابی‌گری‌های سیاسی جستجو کرد.

به گزارش فارس، موضوع استعفای چند باره شهردار کرمانشاه در سال‌جاری شاید جذابیتی برای شهروندان نداشته باشد، چراکه این قصه ادامه‎‌دار بارها در رسانه‌های مختلف مخابره شده است.

چند روز پیش موضوع استعفای شهردار کرمانشاه مجددا در خبرگزاری فارس به‌عنوان نخستین خبرگزاری مخابره شد و طی چند ساعت در تمام رسانه‌ها و شبکه‌های مجازی مورد بحث قرار گرفت.

سه تن از اعضای شورای اسلامی شهر کرمانشاه در واکنش به این موضوع در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه خواستار ادامه فعالیت شهردار کرمانشاه شدند و همگی مخالفت خویش را با این استعفا اعلام کردند.

شهردار کرمانشاه اخیرا تحولات گسترده‌ای در شهرداری انجام داد و تمام شهرداران مناطق و روسای سازمان‌های وابسته به شهرداری را در احکام جدیدی منصوب کرد.

موضوعی که شاید تعجب بسیاری از افراد را برانگیخته همین موضوع است، چراکه انتصابات گسترده به‌معنای برنامه‌ریزی برای یک دوره کاری پربار می‌تواند باشد و استعفا چند روز پس از این تحولات برای بسیاری جای سئوال دارد.

قطعا استعفای شهردار کرمانشاه بدون دلیل نمی‌تواند باشد و همچون بسیاری از موضوعات دیگر باید دلایل را در پس پرده و پستوی لابی‌گری‌های سیاسی جستجو کرد.

یک منبع آگاه در شهرداری کرمانشاه به خبرنگار فارس در کرمانشاه گفت: شهردار با تغییر و تحولات اخیر درصدد اجرای برنامه‌های کلان و برنامه‌ریزی گسترده برای خدمت به شهروندان بود.

این فرد مطلع که خواست نامش فاش نشود، ادامه داد: فشارهای غیرمنطقی و غیرقانونی از سوی برخی افراد به شهردار در مورد عزل و نصب‌ها وارد می‌شد که استقلال عمل را از وی می‌گرفت.

شهرداری در این روزها مشغول تهیه طرح بودجه سال 94 به‌عنوان برنامه کاری سال آینده است و کلان‌شهر کرمانشاه تا حدود 40 روز دیگر با موضوع فرا رسیدن سال نو و ورود میهمانان نوروزی مواجه می‌شود.

شهرداری در این ایام فعالیت زیادی برای خدمت به شهروندان و مسافران انجام می‌دهد و بدون حضور شهردار بر سر کار خویش عملا کارها به‌درستی انجام نمی‌شود.

فشارهای سیاسی در انتصابات به شهردار و دخالت‌های بی‌مورد قطعا رمق و انگیزه کاری را از هر فردی سلب می‌کند و نتیجه همین می‌شود. باز هم مردم کرمانشاه از کشمکش‌های سیاسی متضرر می‌شوند و وجدان عده‌ای گویی هرگز از خواب بیدار نخواهد شد.

طی 24 ساعت گذشته نیز گویی هشت نفر از اعضای شورای اسلامی شهر کرمانشاه خلاف ضوابط قانونی منتظر تشکیل جلسه علنی شورا نمانده و به توافق برای موافقت با استعفای شهردار رسیده‌اند.

نحوه استعفای شهردار کرمانشاه، شنیده‌هایی مبنی بر فشارهای سیاسی بر شهردار در انتصابات و تعجیل برخی از افراد برای استعفای وی همه و همه حاکی از آن است که پشت پرده موضوعات جناحی و سیاسی قرار دارد و قطعا منافع عمومی در این مسیر برای این عده هیچ اهمیتی ندارد.

ماندن و نماندن شهردار چندان موضوع مهمی نیست، اما استعفای شهردار بنا بر فشارهای غیرقانونی و در شرایطی که موضوعات عمران شهری و خدمت به شهروندان دستخوش نوسانات نامطلوبی می‌شود، جای بحث و بررسی بیشتر دارد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کلاس‌های دانشگاه علم و فرهنگ تا پایان اسفند مجازی شد
حضور خانواده مرحوم محمدمهدی محمدی در دانشگاه علم و صنعت ایران
دانشگاه خواجه نصیر از گردهمایی‌های دانشجویی با هر گرایش حمایت می‌کند
غریب‌آبادی: جمهوری اسلامی ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست
از راه‌اندازی مرکز مشاوره تا اجرای ۲ پروژه مسکن توسط شهرداری
پزشکیان: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع متقابل است
ملوان از عزیزی و خلیل‌زاده به کمیته انضباطی شکایت کرد
واکنش حماس به اقدام شنیع صهیونیست‌ها در آتش زدن مسجدی در کرانه باختری
پیروزی سپاهان برابر استقلال خوزستان
شایعه بازداشت دانشجویان بوعلی‌سینا تکذیب شد
بیانیه ۲۰ کشور اسلامی و اروپایی درمحکومیت سلطه اسرائیل بر کرانه باختری
زاکانی: هرکس وقایع دی‌ماه را درونی کند، جاده صاف‌کن آمریکا است
فرماندار عسلویه: کمبودهای مراکز تفریحی و اقامتی رفع شود
چند نکته مهم تغذیه‌ای به نوجوانان روزه‌دار
اعتکاف به سبک«حالت پرواز»/ خاموش کردن صدای دنیا و اوج گرفتن در بندگی
چرخش خطرناک در اشغال کرانه باختری چرخش خطرناک در اشغال کرانه باختری
پزشکیان: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع متقابل است
بیانیه ۲۰ کشور اسلامی و اروپایی درمحکومیت سلطه اسرائیل بر کرانه باختری بیانیه ۲۰ کشور اسلامی و اروپایی درمحکومیت سلطه اسرائیل بر کرانه باختری
پیروزی سپاهان برابر استقلال خوزستان/ بازگشت زردها به نزدیکی صدر
مماشات با دانشجونمای خشونت‌طلب؛ نسخه‌ای که جواب نمی‌دهد
رؤسای دانشگاه‌ها با سعه‌صدر با دانشجویان تعامل داشته باشند
دانشگاه خواجه نصیر از گردهمایی‌های دانشجویی با هر گرایش حمایت می‌کند
مماشات با دانشجونمای خشونت‌طلب؛ نسخه‌ای که جواب نمی‌دهد
نتایج نهایی تکمیل ظرفیت کاردانی فنی حرفه‌ای ۱۴۰۴ اعلام شد
ارسال پیامک ممنوع‌الورود شدن به تعدادی از دانشجویان شریف
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آغاز ثبت نام جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد
تسهیلات رفاهی دستیاران پزشکی در ۱۴۰۵
انتخاب واحد تکمیلی در دانشگاه آزاد آغاز شد
وزارت علوم مجاز بودن غیبت دانشجویان تا پایان سال جاری را تکذیب کرد
تکذیب خبر اختیاری‌ شدن حضور در کلاس‌های درس دانشگاه شهید بهشتی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top