تاریخ انتشار: چهارشنبه 1393/11/29 - 11:36
کد خبر: 158416

مرگ فرهنگ در دانشگاه علوم پزشکی مازندران

خبرنامه دانشجویان ایران: معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در اقدامی خلاف قانون، طی شش ماه گذشته تنها یک جلسه شورای فرهنگی برگزار کرده است.

به گزارش خبرگزاری دانشجو از شورای فرهنگی دانشگاه به عنوان عالی ترین مرجع تصمیم گیری در مورد مسائل فرهنگی دانشگاهی می باشد که طبق قانون باید حداقل ماهی یکبار و در موارد ویژه به صورت فوق العاده برگزار شود.

شورای فرهنگی دانشگاه به منظور هماهنگ شدن برنامه های فرهنگی دانشگاه با چارچوب سیاست ها و ضوابط مصوب با توجه به حدود اختیارات و وظایف مراجع و نهادهای ذی ربط و همکاری با ریاست دانشگاه در تحقق ارزش های اخلاقی و فرهنگی اسلام در شئون مختلف تشکیل می‌شود.

البته این شورا گاهی اوقات توسط معاونت فرهنگی برخی از دانشگاه ها به دلایل عمدی و گاهی اوقات سهوی و به دلیل نبود فرصت یکی دو ماه برگزار نمی شود و دانشگاه ها سعی می کنند در اولین فرصت این شورا را تشکیل دهند.

اما در اتفاقی نادر، دانشگاه علوم پزشکی مازندران طی شش ماه گذشته تنها یک جلسه شورای فرهنگی تشکیل داده است و این امر نشان می دهد که معاونت فرهنگی این دانشگاه علیرغم پیگیری ها و تلاش های شبانه روزی ریاست انقلابی دانشگاه، جان بابایی علاقه ای به بررسی و پیگیری وضعیت و معضلات فرهنگی دانشگاه ندارد.

البته معاونت فرهنگی دانشگاه طی این مدت یک برنامه بزرگ فرهنگی با حضور اصلاح طلبان و برخی فتنه گران و بدون حضور دانشجویان برگزار کرد، که منجر به درگیری و ضد و خورد در فضای دانشگاهی شده بود.

همچنین در سایه غفلت معاونت فرهنگی، در روز 9دی نشریه انجمن اسلامی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سطح دانشگاه منتشر شد و در آن 9 دی را نه یوم الله بلکه پروپاگاندای نظام نامیدند و خواستار رفع حصر سران فتنه شدند.

همه این موارد و بی توجهی های فرهنگ در حالی صورت می گیرد که رهبر معظم انقلاب تاکید ویژه ای بر موضوع فرهنگ دارند و تا جایی که می فرمایند: فرهنگ چیزی است که حاضرم جانم را در راهش فدا کنم.

حال با توجه به این تاکیدات، بی توجهی معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مازندران به برگزاری شورای فرهنگی باید در آینده ای نزدیک شاهد مرگ فرهنگ در این دانشگاه مادر استان باشیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دانشجویان انقلابی اجازه ایجاد فضای رادیکال در دانشگاه علامه را ندادند
کار دانشجویی با مهارت خودت در آویدگرد؛ تدریس آنلاین، کارگاه انجمن علمی و شب بازی
راهنمای انتخاب کالای خواب برای اتاق خواب مدرن
برند ساعت تیسوت
کتاب‌های الکترونیکی علوم غریبه؛ نگاهی به تاریخ، فرهنگ و متون کهن
اشتباهات رایج در خرید فالوور واقعی اینستاگرام
آموزش ترید؛ ۱۰ مهارت ضروری از شناخت بازار تا اجرای اولین معامله
عوامل آشوب‌طلب دانشگاه علامه شناسایی شدند/ ریاست دانشگاه و وزیر علوم در قبال لیدرهای آشوب‌طلب اقدام کنند
رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام منصوب شد
پنج عضو هیئت علمی دانشگاه بجنورد در لیست ۵ درصد برتر دانشمندان جهان
شهادت ۲۲ دانشجو و دانش آموخته دانشگاه‌های هرمزگان در جنگ تحمیلی سوم
سکونت در مسکن استیجاری با فرزندآوری
ارائه کارنامه مهارتی و فرهنگی به دانشجویان از مهر امسال
قلعه‌نویی در برزخ تعیین ترکیب تیم ملی مقابل روسیه
واکنش وزارت بهداشت به دریافت «پول زور» از بیماران
پیروزی سخت والیبال ایران مقابل اندونزی
ترورهای اسرائیل، زنجیره فرماندهی حماس را از بین نبرد
نامه سپاه به مردم آمریکا برای تبیین شکست‌های این کشور تهیه شد
سجاد زبرجدی هنوز حواسش هست
ایران ظرفیت‌های گسترده‌ای برای مقابله با تحریم هوایی دارد
۸ مهر آخرین فرصت ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی سال ۱۴۰۵
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top