تاریخ انتشار: پنجشنبه 1393/12/28 - 21:49
کد خبر: 161639

آغاز عملیات احداث دانشکده علوم قرآنی خرم‌آباد

خبرنامه دانشجویان ایران: مسئول پیگیری احداث ساختمان دانشکده علوم قرآنی خرم‎آباد از آغاز عملیات احداث دانشکده علوم قرآنی شهرستان خبر داد.

به گزارش ایسنا -منطقه لرستان، عزیزی در جمع خبرنگاران در این باره، افزود: دو سال پیش زمین مورد نیاز جهت احداث دانشکده علوم قرآنی خرم‎آباد در پردیس دانشگاهی آیت‎الله کمالوند تامین شده بود؛ اما به دلیل نبود اعتبارعملیات احداث بنای این دانشکده بدون هیچ‎گونه ساخت و سازی رها شد که خوشبختانه با مساعدت‎های استاندار و تامین بخشی از اعتبار مورد نیاز عملیات احداث دانشکده علوم قرآنی خرم‎آباد آغاز شد.

وی اظهار کرد: اعتبار مورد نیاز جهت احداث دانشکده علوم قرآنی خرم‎آباد سه میلیارد تومان است که استانداری لرستان در حال حاضر 750 تومان اعتبار را به این پروژه اختصاص داده است که تاکنون بخشی از آن تخصیص یافته است.

مسئول پیگیری احداث ساختمان دانشکده علوم قرآنی با اشاره به واگذاری هشت هکتار زمین جهت احداث دانشکده علوم قرآنی خرم‎آباد، تصریح کرد: ساختمان آموزش این دانشکده در سه طبقه و با زیربنای 2800 متر مربع که دارای شش کلاس درس، شش اتاق اساتید، کتابخانه، سلف سرویس و فضای مورد نیاز جهت فعالیت کانون قرآن و عترت است، احداث می‎شود.

عزیزی بر ضرورت تسریع در تامین اعتبار مورد نیاز دانشکده علوم قرآنی خرم‎آباد تاکید و اضافه کرد: در حال حاضر مقدمات اجرای این پروژه از قبیل نقشه‎برداری، تهیه نقشه‎های توپوگرافی، انجام آزمایشات ژئوتکنیک و زمین‎شناسی، تهیه نقشه‎های معماری و اجرای پروژه و تامین آب و برق آن انجام شده است.

وی با بیان اینکه پیگیر بهره‎گیری از توان مالی خیرین در راستای تامین اعتبار مورد نیاز جهت احداث این دانشکده هستیم، گفت: امیدواریم که با حمایت استاندار لرستان، معاون برنامه‎ریزی استانداری و پشتیبانی‎های نماینده ولی‎فقیه در لرستان بنای دانشکده علوم قرآنی خرم‎آباد ظرف 1.5 سال آینده به بهره‎برداری برسد.

دانشکده علوم قرآنی خرم‎آباد فاقد فضای آموزشی مستقل است
رئیس دانشکده علوم قرآنی خرم‎آباد نیز در مراسم آغاز عملیات احداث ساختمان دانشکده علوم قرآنی خرم‎آباد، گفت: دانشکده علوم قرآنی خرم آباد یکی از دانشکده هایی است که فاقد فضای آموزشی مستقل است و به همین دلیل خیلی در عذاب هستیم.

حجت الاسلام عشریه افزود: مکان فعلی دانشکده علوم قرآنی خرم‎آباد متعلق به آموزش و پرورش است که این اداره کل هم در مضیقه کمبود فضا هستند به همین دلیل مدام پیام می‎دهند که ساختمان فعلی را به آنها تحویل دهیم.

وی اظهار کرد: روند کند احداث بنای دانشکده علوم قرآنی خرم‎آباد در استانی که مردم آن دارای فرهنگ و قدمت هستند قابل قبول نیست.

رئیس دانشکده علوم قرآنی خرم‎آباد تصریح کرد: تقریبا تمام دانشکده‎های علوم قرآنی کشور دارای ساختمان مناسب هستند و کمتر دانشکده‎ای است که هنوز صاحب فضای صاحب فضای مستقل نشده است.

حجت الاسلام عشریه اضافه کرد: زمین مورد نیاز دانشکده علوم قرآنی خرم‎آباد چند سال پیش تامین شده بود، اما ساخت آن از امروز شروع می‎شود که انتظار داریم استانداری لرستان برای تسریع در اجرای این پروژه حمایت‎های لازم را انجام دهد.

وی گفت: در کشورهای اسلامی غیرشیعه هزینه‎های زیادی برای قرآن اختصاص می‎یابد؛ اما در کشور ما و به‎ویژه در استان لرستان که چهره‎های معنوی فراوانی را دارد اعتبارات قرآنی بالایی تخصیص نمی‎یابد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مورینیو: اگر VAR اشتباه کرده باشد، فوتبال به ایران یک سکوت بدهکار است
رونمایی از موج سوم طرح «احوالپرسی از دانشجویان» با تمرکز بر پساجنگ
نخست وزیر عراق: روابط ما با ایران مبتنی بر حسن همجواری و احترام است
اطلاعیه جدید مرکز وکلای قوه قضاییه برای پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی
سردار رضایی: پاسخ نقض تفاهم‌نامه توسط آمریکا سریع و کوبنده خواهد بود
ایران قربانی یک صحنه بحث‌برانگیز شد
همراهی زنان و کودکان بخشی از حکمت عاشورا
ماجرای اهدای «زمین چهارباغ» با دستور رهبر شهید انقلاب
خدمات مادر و کودک در مسیرهای مراسم تشییع رهبر شهید ارائه می‌شود
برگزاری تشییع پیکر رهبر شهید در مشهد به صورت هوایی
آزمون‌های امروز و فردا دانشگاه علمی کاربردی در سامانه «ویانا» لغو شد
حمله تند زلاتان به داوری دیدار ایران و مصر
تجارت با ایران ادامه دارد/ پروژه‌های مشترک هسته‌ای متوقف نشده‌اند
وزیر ارتباطات خواستار خارج شدن سایت‌های ارتباطی از اولویت قطع برق شد
برنامه‌ حمایتی بانک مرکزی از مشتریان بانک‌های دارای اختلال
CNG چطور می تواند ناجی سوخت کشور شود؟
سومین برد ساحلی‌بازان هندبال ایران در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۶
نشست مسئولان برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب با عراقچی
حمایت از شرکت‌ها برای توسعه زیرساخت‌های پردازشی هوش مصنوعی
فیفا به ایران بدعهدی کرده است/ اگر حذف هم شویم باید از ما تقدیر شود
هشدار نارنجی مدیریت بحران تهران؛ وزش باد شدید و گردوخاک در راه است
آزمون‌های امروز و فردا دانشگاه علمی کاربردی در سامانه «ویانا» لغو شد
تحویل ۱۲۰۰ واحد خوابگاه متأهلی به دانشجویان تا مهرماه
فراهم شدن امکان ویرایش حوزه آزمون پذیرش دستیار تخصصی
پرونده پیگیری اعتراض به کسورات دانشجومعلمان ۵ ساله شد
چالش های دانشجویان و محققان؛ چگونه تحریم های سرویس های علمی و خارجی را دور بزنیم؟
آغاز مصاحبه مجازی پذیرفته شدگان دکتری دانشگاه آزاد از امروز
آخرین وضعیت قوانین ترمیم نمره و ایجاد سابقه تحصیلی ۱۴۰۵
ضرورت بازنگری رشته‌های دانشگاهی برای دوران پساجنگ
حضور وزیر علوم در همایش بین‌المللی فناوری‌های نوین آموزشی در استانبول
امروز آخرین فرصت ثبت نام در پذیرش کاردانی به کارشناسی ۱۴۰۵
صدور کارت نخبگان کلید خورد؛ تمرکز بر حمایت‌های تخصصی به جای خدمات رفاهی
جزییات ثبت نام ترم تابستانی دانشجویان پیام نور اعلام شد
تغییر برنامه زمانی امتحانات دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر
حمایت مرکز همکاری‌های علمی وزارت علوم از ابتکارات نوآورانه دانشگاه‌ها
آیین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شد
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top