تاریخ انتشار: شنبه 1394/02/19 - 16:39
کد خبر: 165964

انتخابات کمیته نظارت بر نشریات؛ دانشجویی شد یا دولتی؟!/ حضور همزمان نفر اول در شواریی مشابه در وزارت بهداشت با حکم حسام الدین علامه

انتخابات کمیته نظارت بر نشریات؛ دانشجویی شد یا دولتی؟!/ حضور همزمان نفر اول در شواریی مشابه در وزارت بهداشت با حکم حسام الدین علامه

کامفیروزی هم زمان به عنوان عضو حقوقدان شورای مرکزی ناظر بر فعالیت نشریات دانشگاهی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور نیز چندی پیش از سوی مدیرکل فرهنگی معاونت فرهنگی و دانشجـویی وزارت بهداشت یعنی دکتر حسام الدین علامه منصوب شده است.

خبرنامه دانشجویان ایران: انتخابات کمیته دانشجویی هیات نظارت بر نشریات دانشجویی سراسر کشور همچنان محل بحث و ابهام است.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ هفته گذشته که نشست مدیران مسئول نشریات دانشجویی در حسن آباد خالصه شهریار برگزار شد، اما هر بار خبرهای جدیدی از آن منتشر می شود.

به گزارش رسانه ها تنها برخی دانشجویان از این نشست خبر داشته اند و عموم این دانشجویان سلیقه سیاسی خاصی داشته اند؛ یا به طیف دولت نزدیک اند و یا به گفته برخی دانشجویان منتقد این نشست، رویکردهای ساختارشکنانه در نشریات خود اتخاذ می کنند.

همچنین گفته شده تعداد سهمیه برای شرکت در انتخابات روز پنجشنبه داده شده از ابهامات جدی است که از طرف برخی از نمایندگان شرکت کننده در این انتخابات مورد توجه واقع شده است.

خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران» اما درباره نفر اول منتخب این کمیته اطلاعات جالبی بدست آورده است.

روز پنجشنبه رسانه ها اعلام کردند محمدعلی کامفیروزی، دانشجوی دکتری حقوق جزا و جرم شناسی دانشگاه تهران، صاحب امتیاز و مدیر مسئول نشریه داد دانشگاه تهران با ۷۰ رأی به عنوان نفر اول این انتخابات برگزیده شده است.

جالب اینکه کامفیروزی هم زمان به عنوان عضو حقوقدان شورای مرکزی ناظر بر فعالیت نشریات دانشگاهی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور نیز چندی پیش از سوی مدیـر کل فرهنگی معاونت فرهنگی و دانشجـویی وزارت بهداشت یعنی دکتر حسام الدین علامه منصوب شده است.

گفتنی است عضو حقوقدان شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشگاهی وزارت بهداشت با حکم مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت انتخاب می شود.

بنابراین کمی دقت در چیدمان کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی سراسر کشور و همچنین شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت بهداشت نشان می دهد هم زمان یک نفر آن هم از طیف سیاسی نزدیک به دولت در هر دو شورا حضور دارد.

این مسئله آنجایی جالب می شود که بدانیم کامفیروزی با حکم مستقیم دبیر اسبق انجمن تهران که اکنون در کسوت مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت است یعنی حسام الدین علامه به عنوان عضو حقوقدان این شورا منصوب شده و حالا نیز به گفته دانشجویان با مهندسی خاص وزارت علوم در شورای مشابه دیگری در وزارت علوم انتخاب شده است و جالب تر اینکه بدانیم نفرات اصلی سیاسی- فرهنگی وزارت علومٰ، بهداشت و دانشگاه آزاد از اعضای سابق و نزدیک به انجمن تهران محسوب می شوند!

دانشجویان از این جهت این انتخابات را مهندسی شده می دانند که در روز انتخابات 20 نفر از دانشگاه تهران به یکباره در محل نشست حضور می یابند این افراد عموماً نزدیک به انجمن تهران و دولت محسوب شده و جالب اینکه هیچ عضوی از بسیج دانشجویی، جامعه اسلامی، انجمن اسلامی دانشجویان مستقل نیز در بین آنها دیده نمی شوند!

به این معنا شورای اخیر شکل گرفته را باید بیشتر دولتی دانست تا دانشجویی! تا جایی که فردی که پیش تر از سوی یک مقام دولتی (مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت و دبیر اسبق انجمن تهران) در شورای نشریات وزارت بهداشت منصوب شده است حالا در شورای نشریات وزارت علوم هم به عنوان نماینده دانشجویان انتخاب می شود!

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پاداش ویژه پزشکیان برای صعود تیم ملی از مرحله گروهی جام جهانی
پرفروش‌های نمایشگاه مجازی کتاب هفتم مشخص شدند
دستیار پوتین: اوکراین مانع اجرای تفاهم‌های حاصل شده در «انکوریج» است
عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است
علیرضا دبیر: کشتی برای تک تک مردم ایران است
صندوق‌های بازسازی صنایع در آستانه راه‌اندازی
تا اطمینان پیدا نکنیم که حقوق ملت ایران را گرفته‌ایم، هیچ توافقی را تأیید نخواهیم کرد
هادی ساعی: نعمت زاده باید برود و از اول کارش را شروع کند
جنبش دانشجویی پلی تکنیک تهران
۴۰ میلیون نوجوان در دام دخانیات / طعم‌های میوه‌ای، سلاح جدید صنعت دخانیات
بازگشت حجاج از دوشنبه آغاز می‌شود
رشد ۸۳ هزار واحدی شاخص و سبزپوشی ۹۹ درصدی بازار
تولید گاز ۳ سکوی پارس جنوبی از سر گرفته شد
پزشکیان: مردم باید از واقعیت‌های موجود آگاهی داشته باشند
ترامپ مقام جدید تام باراک را اعلام کرد
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
دومین همایش حکمرانی حکمی شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی +عکس
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
قالیباف به پزشکیان: ابهام در «حساب کالابرگ» مغایر قانون است
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
احتمال تغییر در تقویم آموزشی دانشگاه‌ها برای مدیریت بحران انرژی
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
کاظمی: پیشنهادات تاثیر قطعی معدل در کنکور ارائه شد
دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی آینده ابلاغ شد
آغاز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه امام صادق (ع) +جزئیات
اعلام تسهیلات دانشگاه تربیت مدرس برای دانشجویان دکتری ورودی ۱۴۰۵
هزینه انجام پایان نامه با استفاده از Chatgpt Plus
راهنمای پذیرش و چاپ سریع مقاله
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تکلیف امتحانات دانشگاه شهید بهشتی مشخص شد
امتحانات پایان ترم دانشگاه شهیدبهشتی حضوری شد
ایران در میان ۲۰ قدرت علمی جهان، صدرنشین بهره وری پژوهشی
آمار ثبت نام در کنکور ۱۴۰۵ به حدود یک میلیون نفر رسید
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top