تاریخ انتشار: سه شنبه 1394/02/22 - 11:25
کد خبر: 166207

هر دم از این باغ بری می‌رسد؛

70 هزار تومان! بلیط کنسرت موسیقی در دانشگاه اصفهان

70 هزار تومان! بلیط کنسرت موسیقی در دانشگاه اصفهان

علی رغم اینکه جمعی از فعالین دانشجویی دانشگاه در جلسه با سرپرست دانشگاه اصفهان و مسئول نهاد رهبری آن، اعتراض خود را نسبت به این امر اعلام کرده‌اند اما با بی اعتنایی مسئولین ذیربط ظاهرا قرار است این کنسرت از ساعت 20 تا 22 امشب در دانشگاه اصفهان برگزار شود.

خبرنامه دانشجویان ایران: حاشیه‌های دانشگاه‌ها و وزارت علوم پر سر و صدای دولت یازدهم انگار تمام شدنی نیست و بعد از رقص و آواز و کنسرت‌ و مواردی از این دست در دانشگاه‌ها، این بار نوبت دانشگاه اصفهان رسید.

به دنبال انتشار خبر برگزاری دو کنسرت همزمان در دانشگاه اصفهان، خبرنگار«خبرنامه دانشجویان ایران»؛ کسب اطلاع کرد که کنسرت گروه موسوم به «چارتار» در این دانشگاه توسط انجمن جدید تاسیس قرار است امروز برگزار شود.

جالب تر اینکه بلیط فروشی این کنسرت به صورت گسترده در سطح دانشگاه وبا قیمت 50 تا 60 هزار تومان صورت گرفته و همچنین قیمت بلیط برای افراد غیر دانشجو، 70 هزار تومان است.

علی رغم اینکه جمعی از فعالین دانشجویی دانشگاه در جلسه با سرپرست دانشگاه اصفهان و مسئول نهاد رهبری آن، اعتراض خود را نسبت به این امر اعلام کرده‌اند اما با بی اعتنایی مسئولین ذیربط ظاهرا قرار است این کنسرت از ساعت 20 تا 22 امشب در دانشگاه اصفهان برگزار شود.

گفتنی است کنسرت دیگری توسط کانون موسیقی میواک دانشگاه اصفهان قرار است بعد از ظهر امروز در دانشگاه برگزار شود که بلیط این کنسرت با قیمت 5 هزار تومان بین دانشجویان توزیع شده است.

اقدامات عجیب مسئولین دانشگاه‌های منصوب وزارت علوم دولت یازدهم در حالی ادامه پیدا می‌کند که فضای دانشگاه‌های کشور از نزدیک شدن به یک دانشگاه اسلامی بازمانده است.

رهبر معظم انقلاب نیز بارها نسبت به ترویج موسیقی در فضای دانشگاه موضع خود را اعلام نمودند.

کنسرت و مجالس موسیقی محور در دانشگاه‌های کشور برای چندمین بار است که طی دو سال اخیر برگزار می‌شود و معاونت فرهنگی وزارت علوم اما هیچگونه موضعی در این باره اتخاذ نکرده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
وکیل تتلو: خبر آزادی او صحت ندارد
افتتاح بارگاه شمس آغاز فصلی در پاسداشت میراث اندیشه و عرفان ایران است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top