تاریخ انتشار: سه شنبه 1394/03/05 - 09:10
کد خبر: 167454

نبویان: امکان لغو «بیانیه لوزان» وجود ندارد

خبرنامه دانشجویان ایران: نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: بیانیه لوزان دستاورد خاصی برای ملت ایران نداشته و در شان ملت ما نیست.

به گزارش فارس، حجت‌الاسلام سید محمود نبویان ‌دوشنبه شب در "همایش بررسی تحولات یک دهه اخیر" که بیشتر با محور همایش نقد بیانیه لوزان در مزار شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار شد، اظهار کرد: بیانیه لوزان دستاورد خاصی برای ملت ایران نداشته است و به نفع طرف مقابل بود.

وی در مورد امکان لغو بیانیه لوزان تصریح کرد: بر اساس تعهدات بین‌المللی امکان لغو بیانیه لوزان وجود ندارد زیرا این بیانیه مبنای نگارش توافق هسته‌ای ایران با کشورهای 1+5 خواهد بود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توافق لوزان دستاوردهای چند ساله ملت ایران را نادیده گرفت و از بین برد، افزود: متاسفانه در این بیانیه به حدی دستاوردهای ملت نادیده گرفته شده که مذاکره‌کنندگان بیانیه را در اختیار شورای امنیت ملی قرار نمی‌دهند.

نبویان با بیان اینکه نمی‌گوییم مذاکره‌کنندگان خدایی نکرده خیانت کرده‌اند اما معتقدیم طرف مقابل در مذاکرات به منافع و امنیت ملی خدشه وارد کرده است افزود: عده‌ای در کشور تلاش دارند حتی بیانیه لوزان دست مجلس نرسد تا بررسی صورت گیرد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به نقل از یکی از مقامات سازمان انرژی اتمی ایران گفت: آمریکا در دنیا تمام آب سنگین‌ها را جمع‌آوری می‌کند و از ایران هم چنین درخواستی دارد.

نبویان با بیان اینکه طرف غربی می‌خواهد در این توافق قلب رآکتور اراک یا منفجر شود یا به شکلی مانند لیبی با ما برخورد شود، افزود: نباید مقابل زیاده‌خواهی آمریکا کوتاه آمد.

نبویان با اشاره به پربحث‌ترین بخش بیانیه لوزان یادآور شد: اینکه در این بیانیه طرف غربی از برخی نظارت‌های حساس گفته است یعنی امنیت کشور را به تاراج می‌برد.

وی افزود: در لوزان تیم مذاکره‌کننده ایران تعهد داده است که پروتکل الحاقی را بپذیرد یعنی هر زمان که طرف مقابل بخواهند می‌توانند به ایران بیایند و بازدیدهایی داشته باشد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هزینه نگهداری خودروهای اقتصادی؛ از خرید قطعه تا برنامه سرویس
خداحافظی با بیوپسی کبد؛ چگونه با الاستوگرافی در ۵ دقیقه از سلامت کبد خود مطمئن شویم؟
قتل عام زنان و کودکان زیر آتش سعودی!
حادثه میناب نباید در حافظه تاریخی جهان کمرنگ شود
مهلت ثبت‌نام در چهارمین دوره جایزه ملی جوانی جمعیت تا ۳۰ مهر تمدید شد
وکیل دادسرا؛ مرجعی برای آگاهی حقوقی در پرونده‌های کیفری، ملکی و خانوادگی
همه امتیازات را می‌خواهیم
نریمانی و رسولی امشب در دانشگاه تهران مرثیه خوانی می‌کنند
فواید نقاشی الماسی برای کودکان و بزرگسالان
شناورهای دشمن را در صورت لزوم هدف قرار می‌دهیم
چگونه بسته «چشم‌روشنی» نوزادان تهرانی را دریافت کنیم؟
حمایت ۱۲۰میلیون تومانی دانشگاه امام صادق (ع) از رتبه‌های زیر ۵۰۰ کنکور
قیمت سکه و طلا در بازار داخلی
گفت‌وگوی بانک جهانی با حدود ۴۰ کشور درباره پیامدهای جنگ علیه ایران
افول بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه به ۱۵ درصد
مصمم به تقویت روابط با ایران هستیم
کتاب «تربیت کودک برای مغزی یکپارچه»؛ از شناخت احساسات تا مدیریت رفتارهای دشوار کودکان
کتاب‌خوانی برای همه کودکان؛ رؤیایی که هنوز به عدالت فرهنگی نیاز دارد
عهد خون؛ خامنه‌ای، آرمان ما
حافظه خون، بقای تمدن
مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۵ تمدید نمی‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top